🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 27 049
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Има 9 епизода от ОЖ. Предостатъчно време да ни покаат happy end. Двойките са ясни - Кая и Христо (пълна скука), Цонев и Кръстева, Враблев и Стаменова (дано Фотев не се намеси тук), тези ще завършат щастливо. Да видим Зорница и Табаков, ако се окаже, че и тя се държи детински и всъщност ревнува, ще съм разочарована, но не и изненадана. Остава само да разберем кой от триъгълника Поли, Пешко и Галя ще плаче. Дано да е Петър - женска солидарност Simple Smile
Така че има шанс това да е финален сезон. Но някак се съмнявам да свърши, според мен ще продължат.
А може и тримата - Поли, Пешо и Галя да плачат и да няма хепи енд за тях Simple Smile
Колкото до Зорница, тя може и да не ревнува, но Табаков може да вземе да направи нещо героично, с което да й промени отношението и да я спечели. Той сигурно и себе си ще изненада по този начин Wink Има девет епизода време, все трябва да му стигне, но малко ме съмнява.

# 166
  • Разпиляна във въображението
Колкото и да е героично тя може да си промени мнението за него, но да се влюби? Всъщност може да скокнат напред и тя да е хлътнала до уши

# 167
Може пък влюбването да го оставят за следващия сезон Simple Smile

# 168
Диана, не ми харесва как се зализва, но има подобрение:

# 169
Диана, не ми харесва как се зализва, но има подобрение:
Скрит текст:
Ако така й е по-лесно да я поддържа... Не се знае в какво състояние е сутрин и колко време има да я вкара в ред. Grinning Така разделена на път е по-добре, явно е достатъчно пораснала.

# 170
  • Разпиляна във въображението
Може пък влюбването да го оставят за следващия сезон Simple Smile

Не вярвам. Все пак това е ЛЮБОВНИЯ сезон. Направо ще ни удавят с любов.

# 171
Аз бълбукам от любов вече Grinning
Иначе и аз очаквам евентуално да загатнат нещо, което да развиват в следващия сезон, но на мен лично ми омръзна да ме разхождат из дебрите на човешките низости, та може и да пропусна нататък.

# 172
Ако това на снимката е Зорница, с този халат ми прилича на пациентка Simple Smile

Явно няма да ни удавят с любов Grinning  Вече ще се радвам поне да видя, че любовта е успокоила душите на героите, смирила ги е, извисила ги е и чак в следващия сезон да гледам проявленията на тази любов Grinning

# 173
  • София
В Гръцко ни удави цял слеобед, направо ни съсипа вечерта. Аз се ядосвам, а то ще се окаже, че е подготовката за вълната от любов, която предстои.
На приливи и отливи съм. Има моменти, в коиъо си мисля, че ще ни изненадат с нещо смислено. После обаче идва епизод или промо с поредната доза драма, поднесена по един идиотски и евтин начин и отново се отчайвам. Вече нищо не очаквам, умря ми ентусиазма за сериала.

Перличке, под халата на Диана май се вижда рокля.

# 174
Така ме удавиха с любов, че пея, скачам и танцувам. Пеперуди в стомаха и всичко, както си му е реда. А сериала май ще си го гледат сами, заета съм да плувам в морето от любов Joy

# 175
  • Ню Йорк
Ако Зорница се влюби в Табаков ще е най-голямата гавра на сценаристите с женски образ  Sick То толкова тъпа жена не знам дали се среща, аз лично не познавам.

Сватба трябва да има, така сочи традицията. Може да не се обичат, едвам да се понасят, ама ще си живеят заедно, ей така по българските разбирания, а може и заради децата, все едно.

Само не разбрах като така хубаво ги разпределхте по двойки къде забравихте Фотев  newsm78 Той няма да е съгласен с "и заживели щастливо", ще има жертви.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 04:53 от Галактическа принцеса

# 176
  • София
Прицесо, от интервюто на Бинев и от снимките на Марта с автоматите оставам с усещането, че Фотев ше го убият. Не знам защо, но си мисля, че ще го приключат в следващите три епизода.

# 177
Аз пък искам да видя възмездие за Галя.  Не си седна на д.пето тази жена. Иска Орлин, ама иска и Петър. После, след като Петър реши да кривне,  тя пак с мизериите напред. Значи тя може, Пепито- не може Pensive  ММ като ги гледа и вика- Изгония,  бе. Не и се връзвай Joy Sunglasses

# 178
Роси, нищичко не виждам, само халат Joy
И щом казвате, че се задава такава голяма вълна от любов, ще си взема спасителен пояс, да не се удавя все пак Stuck Out Tongue Winking Eye

# 179
Перличке, е нали Зорница е кума, няма по халат да ходи на сватбата Grinning

Едва ли ще надскочат по нещастие финалите на 3-ти и 6-ти сезон, тъй че ако не умрат двама-трима или са нещастни всички накрая...... ще сме ок Grinning

Общи условия

Активация на акаунт