🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 27 032
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
По-важно е защо ще го правят? Айде Галя да кажем, че е засегната по някакъв начин, но Зорница? Тя няма общо с Табаков, какъв смисъл има да го прави, не разбирам Simple Smile

# 211
По-важно е защо ще го правят? Айде Галя да кажем, че е засегната по някакъв начин, но Зорница? Тя няма общо с Табаков, какъв смисъл има да го прави, не разбирам Simple Smile

Е нали е кума Wink Налага се да спасява младото семейство в критични ситуации Wink
Ама много бъркат двете. Табаков се чудеше как да си намери жена, на която да се натиска и да целува, едвам прилъга Полито, сега ще му развалят схемата. Joy

# 212
А Галя няма ли полза всъщност Поли да се прави на гадже на Деян, за какво ще се развенчават?

# 213
  • София
Потрисам се от дружбата между Галя и Зорница, както и от тези игрички. Толкова е глупаво, че чак ме е яд.

Перличке, риторичен ли е въпросът ти Wink

Май Фотев ще замине в следващите епизоди. Как пък два сезона не успяха да измислят някаква интересна история с него. Имаше толкова много поле за изява, да тормози лекарите, да саботира.

# 214
Е Галя може да мисли, че Поли зад паравана на връзката си с Деян я мами и има отношения с Пешко Grinning

Роси, почти Wink

# 215
Егати и драматизма, който е вкарал анонсаджията за предстоящите събития Grinning а като си помисля, че няма и на половина да са такива Grinning

# 216
От анонса ,прочетох само това с големият шрифт,неизбежно е .Иначе не ги чета,знаете.
Но с фанатично нетърпение чакам някой да разкаже играта на Фотев !Дето ми похарчи любимото Инче Heart
Вживявам се и аз Simple SmileНека от дълбооока драма,преминем към активен екшън,по-интересно ще е.

# 217
Точно идвах да пиша, че сестра Чокова подметна днес за нов сезон Grinning

На Бинев таланта му го похабиха... Цял сезон заеква и се попира на бастуна.

# 218
А къде е Врабчев в цялата тази картинка, нали и той беше един от "детективите".  Тасев честно казано хич не мога да го приема сериозно като се ежи, избива ме на смях Grinning
На Табаков ако не са му докарали бившата, която го е направила такова магаре, то на Grinning И пациентката бас ловя, че ще има урологичен проблем Joy

# 219
Принципно Фотев заслужава всичките гадости на света, обаче не искам и не ми се вярва и него да го похабят.
Нито пък Тасев. 
Достатъчно смърт видяхме, стига толкова.

Ако не бъркам - думите на Бинев, че героят му много ще се освини са след смъртта на Ина, нали? Т.е. има предвид, че тепърва ще гледаме долните номера на Фотев.

Интересно ми е каква ще бъде жената, свързана с Табаков, ние нищо не знаем за него.
Но си мисля, че няма да бъде негова бивша. Той е толкова недодялан и инфантилен, че ми изглежда, че няма никакъв опит с жените 😂

# 220
Аа, Ванилия, един без опит с жените минахме вече. Табаков дава вид на много опитен сваляч, нищо че със Зорница е пълно дърво 🤣
Аз все си мисля, че няма да му е интимна половинка, ама знаем ли ги.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 16:01 от Mosquita

# 221
Тъй де, защото го дава много наперено ми се струва, че е на сухо отдавна.
Куче, което много лае, не хапе 😉

# 222
Аа, Ванилия, един без опит с жените минахме вече. Табаков дава вид на много опитвн сваляч, нищо че със Зорница е пълно дърво 🤣
Аз все си мисля, че няма да му е интимна половинка, ама знаем ли ги.
Табаков мен ако питаш последно е имал връзка в гимназията с тия тийнейджърски игрички. Joy

# 223
Всъщност Табаков смята, че любовта е загуба на време и че сексът върши същата работа относно набавянето на ендорфини. Simple Smile
Мисля еднакво можем да приемем, че има някоя бивша, която е допринесла за тази позиция, както и че той никога не е искал сериозна връзка и обвързване.

# 224
  • София
Не мога да повярвам, че девет епизода преди края на сезона обсъждаме какъв герой точно е Табаков и че за 30 не успяхме да разберем сложната му личност Simple Smile
Според мен той си е просто нагъл и самонадеян кариерист. Очаквам новопоявилата се жена да е абициозната му майка, която няма да е доволна, че гениалното и синче все още не е станало поне доцент.

Общи условия

Активация на акаунт