🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 988
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
О утре ще е интересно! Фотев. 😳🙄

# 376
Стефчо е 2-3 годишно, добре се движат във времето Мазови Grinning

# 377
  • Разпиляна във въображението
Познах, че майката ще зачезне Simple Smile

# 378
Това ли е начинът да си върнеш мъжа, когото уж обичаш - като зарежеш новороденото си бебе в болницата, в която той работи? Или го наказваш като му оставяш детето да се оправя сам? Rolling Eyes
Този сезон все от хубави по-хубави постъпки виждаме.

# 379
Табаков се държа ужасно днес. И щом толкова не го иска това дете е най-лесно да поиска да се направи тест за бащинство да се види кой е бащата, а не да се пъне като магаре на мост. Зорница хубаво го накова, без дори да знае, че е при точния човек и в точното време. Дано е успяла да му влее малко акъл. Тя и този случай леко присърце го прие, на прегледа си пролича, че й стана тъжно и спомените й се върнаха.

Не й завиждам на Поли с тези двамата. Галя и Петър се редуват да й досаждат, не мога да разбера какво толкова се занимават с нея. Тя излезе най-разумна от тримата и се отдръпна, не иска да има общо с тях, те не я оставят намира.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 21:16 от yanitsa.s

# 380
Любов, Перличке, любов 🤣

Поли и копнежа й за дете ме трогна. Мазови като се закачат само са ми много симпатични.
Пешо и Галя са ми пък много смешни как той я кори като малко дете.

И пак ще кажа, че сценаристите си въртят историите както им е удобно в дадения момент, което страшно разваля общото усещане. В миналия сезон Зорница се развика на Марио, че тя и само тя е отговорна за аборта. Сега се развика на Табаков, че мъжете е така ги зарязват сами да се оправят. Последно? 🙄

# 381
Добре де, как може Фотев да го изкарат такъв идиот, а предният показаха, че не е тъп. Ще цъфне в болницата така, къде по-изтънчени начини има за отмъщение. Той ще "показва" мускули.

Моски, е трябва ли да ти казвам защо - да не е виновен Банков Grinning

# 382
И пак ще кажа, че сценаристите си въртят историите както им е удобно в дадения момент, което страшно разваля общото усещане. В миналия сезон Зорница се развика на Марио, че тя и само тя е отговорна за аборта. Сега се развика на Табаков, че мъжете е така ги зарязват сами да се оправят. Последно? 🙄
Е, тя миналия сезон говореше за себе си. Не че обвинявам Зорница, но за аборта решението си беше нейно и никой не я е карал насила. Сега обаче ситуацията е малко по-различна според мен, Табаков наистина си е виновен - хвърлил й парите за аборта и да се спасява жената, а той си бил шута. Ако Зорница знаеше, че той е бащата, нямаше да мине само с това.

Много ми хареса и на мен Поли с детето, беше много сладка и мила сцена.

# 383

Определено си действат спрямо ситуацията?!?!?!?

А и кой ти помни 6 сезон, всичко от там е забравено.

Табаков беше уникален кретен. Каквото и да се окаже за бебето....., държанието му  е меко казано отвратително, момичето го описа много добре.

Но жената има проблем, не знам какъв, може би нещо, свързано с нервите?!?!

# 384
  • Разпиляна във въображението
Теодора нещо лудичка я направиха. Сродни души, ама той не знае.

Всъщност не знам дали е подсъдно да си оставиш детето. Има вероятност бебчо да не е на Табаков, така би се отворило път към осиновяване от страна на Поли. Той знае коя е майката и може да й се вземе съгласието. Майката явно е считала, че нещо ще му трепне и ще се съберат, но й излязоха криви сметките. А и има други двама мъже.

Табаков обаче е гадняр. Нагъл, груб и простак. Не стига, че Врабчев отново на луд го правят, защото другите ги няма, ами онзи му се прави на голямата работа. Не е много голяма работа.

# 385
  • София
Банков никога не е виновен, дори когато е виновен Wink
Моски, втория прочит е верния, ние за разлика от сценаристите помним. Яни за мотивите говорим, не кой е взел решението.

Аз друго се чудя, кога Зорница стигна до момента ВСИЧКИ МЪЖЕ са еднакви! Как от “Чакам те да направим теста за бременност заедно” към Марио стигаме до Всики мъже изоставят жените, когато се появи дете. Нещо сценаристите съвсем се объркаха или решиха да действат с гумичката да изтрият пети и шести сезон или някои горои от тях и се правим, че не ги е имало. Много ме дразни това.

Заприличах на хейтър, обаче Табаков е най големия за*ник, който се е появявал в сериала, честно гони низостите на Мазов. Толкова груб и злобен, безчувствен и егоист. В спора с Врабчев, аз бях за Врабеца, беше напълно прав Wink. А да оставиш на шкафчето пари, за да направи жената, с която си бил аборт е противно. Дано се очовечи към детето и дори да не е негово да не се държи като кретен, а да помогне или на майката или да осиновят момиченцето.

Дано Поли осинови детенце. Може би това ще е любовта, която ще излекува нея.
Мазови - боже най-накрая такива каквито хората ги харесват, закачливи, иронични, хапливи, но без грам злоба.

Жената, не знам, мисля, да не съдя преди утрешния епизод. Тук я анатемосаха, че лук е още пред да е казала 5 изречения, пък се оказа, че си казва истината. Мисля, че Теодора ще има някакъв здравословен проблем.

# 386
  • Пловдив
Е, хайде сега. Кой мъж, като знае, че два пъти са му изневерявали и после му кажат, че жената е бременна, ще се съгласи веднага? Еми всеки ще подозира. И е нормално като се разберат за аборт, тя да го направи. Не е редно после да цъфва като гръм от ясно небе. Както и да е, той ще омекне явно.

# 387
  • София
Оо, аз съм далеч от мисълта да приеме веднага. Но начина по който се държа беше ужасен.
Можеше да каже, не го приемам, но ше направим тест, ако е мое ще помогна, ако не - няма. Но не, той беше груб и направо я натири тази Теодора.
А за аборта, ще си послужа с едни думи на Зорница, които каза на Марио - “Как убиваш дете, знаеш ли?” Това е, може да е била сигурна, че е готова да го направи, но после е започнала да мисли за душата му, че е жив човек и така да се е отказала.

# 388
В болницата никой не разбра за ситуацията на Табаков - явно това ще е тайната, която не се знае дали ще може да опази.

Да видим дали ще намери смелост да си признае, че е познавал родилката и че може би той е бащата на детето(дори в действителност да не е така)  Simple Smile

И тогава да видим думите на Врабчев, че болницата е жив организъм и че трябва да уважава колегите, защото може би ще има нужда някога от тяхната подкрепа.......

# 389
Всяка монета си има две страни. Теодора откровено изнудваше Табаков с бебето, той пък се държа като пълен кретен. Явно паниката от евентуално бащинство при него е много голяма, щом не можа да помисли за цивилизовано излизане от ситуацията, а вместо това даде воля на гнева, страха и безсилието си.
Роси, вероятно си права за причините да не направи аборт, но как после изоставя бебето, което е родила, чула е гласа му, видяла го е, държала го е в ръце?

Общи условия

Активация на акаунт