🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 685
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Грешиш. Това е по-предишната сватба Wink

# 601
Доне, говорим за сватба, на която е гост, а не главно действащо лице Grinning

# 602
  • София
Донe, сватба на някой от болницата, не нейната Simple Smile Абе предишна, по предишна Зорница изглежда супер.

Иначе ето за подобна визия говорех

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 16:38 от rosi_ta

# 603
  • София
И на предишната, и на тази сватба, Зорница все не ми харесва. Грам не ми е симпатична.

# 604
Еми Роси, и на тази снимка не ми харесва.

# 605
И аз като Донето не харесвам нито Диана, нито Зорница с тази коса.

# 606
Иначе ето за подобна визия говорех
Скрит текст:

Така без гел за коса е друго, една идея по-добре е.

# 607
Благодаря на всички за пожеланията! 😊

Диана, Зорница всъщност, тъй като нейния стил е по-различен ми харесваше най-много в четвърти сезон, с черна, небрежна коса и много леко гримирана.
После в 5-ти освен, че я изсветли, започнаха да й правят и едни кичозни букли и по-тежък грим, който грам не отиваше на работна униформа, а и нямаше нужда.

Тея на Наум не е снимала до сега, имаше стори, даже май няколко, че е с него на снимки, но не е участвала.

# 608
  • Разпиляна във въображението
Ванилия, честито! Да сте живи и здрави!

Кога ще се разгласи дали ще има масово гледане на финалния епизод /ако има такова/ ? Някой има ли спомени?

# 609
Би трябвало да е тази седмица. Една седмица предварително го обявяваха. Ама що ли имам чувството, че няма да има този път Joy

# 610
Аз пък, шок и ужас, най-много харесвах Зорница със светлата коса в шести сезон и особено като й я прибираха в рибена кост.
При всички положения в предните сезони беше по-добре, сега обаче е очукана от живота и трябва да си личи отдалеч Grinning

И аз си мисля, че няма да има излъчване този път.

# 611
  • Разпиляна във въображението
Их, лошо за феновете. Заляха ги с толкова любов, а няма да имат възможност да им върнат жеста, на Милошев поне.

# 612
Доматите са скъпи. Не може. Stuck Out Tongue Winking Eye

Искате ли куку-руку анонс?

# 613
За Дяволското гърло четох, че май са обявили прожекция вече, предполагам, че заради него няма да има на ОЖ, нали се падат заедно.

# 614
  • София
Диана не се ли изсветли преди началото на шести сезон? В пети си беше с черната коса.
Иначе Диана си ми харесва и с късата коса, но Зорница в този сезон не ми е особено симпатична.

Доне, доматите са по-евтини от черешите Wink Няма да има прожекция. Ако планираха такава щяха да са я обявили вече.
А аз много бих се радвала да направят лайф със сценаристите. Бих им задала няколко въпроса с надеждата все пак да ми обяснят някои неща от сюжета на сериала, които поне за мен си останаха мистерия,  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт