🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 27 015
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Никой не е казал, че Табаков не го иска. Той не е знаел, че някаква чака дете от него.
Жената си каза в промото, че бащата не го иска.

# 271
И ѝ вярваме защото?
Нито знаем дали той е бащата, нито той е казал, че не го иска.
И пак - той не е знаел, че тя е бременна.

# 272
Аз познах за урологията Joy
Предвид реакцията на Табаков изобщо не е имал представа за бременността й. Мисля и тя не знае точно кой е бащата и накрая ще излезе, че не Деян ще става тати.

Моски, а значи даваш Зорница да е лоша с Табаков?!?! Joy
За първи път май ще го отнесе без да е виновен.

# 273
И ѝ вярваме защото?
Нито знаем дали е негово, нито той е казал, че не го иска.
Табаков си го знаем какъв е, сигурна съм, че е дал да се разбере, че не го иска. А дали е негово ще стане ясно най-накрая ей така за драмата и да му е гадно на Табаков. Grinning

# 274
Е, познахме за бременната бивша или там каквата му е била 😂

но и аз си мисля, че е фалшива тревога и ще се окаже, че бебето не е от него

# 275
Освен ако сценаристите все пак не са добутали до край идеята за бебе за Огнянова и майката не умре при раждането. 🙄

# 276
Табаков си го знаем какъв е, сигурна съм, че е дал да се разбере, че не го иска. А дали е негово ще стане ясно най-накрая.
Кога е дал да се разбере, че не го иска?
А защо вярваме на героиня, която виждаме за първи път?

Това може да е критичната му точка, да осъзнае, че го иска и тогава да се разбере, че не е негово.

# 277
Освен ако сценаристите все пак не са добутали до край идеята за бебе за Огнянова и майката не умре при раждането. 🙄
Ама Табаков пак ли е таткото или не е?

# 278
И аз не се притеснявам дали детето е на Табаков и дали го иска или не.
По-скоро спойлера на Бим бам, че са обсъждали Зорница да осинови дете започва да ми изглежда все по-възможен Angry

# 279
  • София
Може ли някой да ме осветли как ще разберат че бебето не е на Табаков? Амниоцентеза в напреднали месеци ли ще и правят или ще се чака да го роди и тест за бащинство?

Табаков достатъчно ясно показа какво мисли по въпроса за децата.
Но идеята за бебе, което Зорница да осинови е все по вероятна. Поредната идиотия

# 280
Майче, идея си нямам, аз тяхната "история" тотално не мога да я разбера цял сезон. Тъпчат на едно място, няма развитие в отношенията им, няма развитие на чувствата. Дотук разбрах, че Деян много иска да надиграе Зорница и тя да падне в капана му. Не разбрах да е лудо влюбен. Тя пък изглежда като човек, който просто иска да бъде оставен на спокойствие. Изобщо не мога да си представя как би се родила някаква истинска любовна връзка между тях.

# 281
Тъкмо мина едно кратко промо - бебето се беше родило и беше в кувьоз, а Табаков се доближаваше бавно и го гледаше.

# 282
Мина кратко промо - бебето се е родило и е в кувьоз. Табаков го гледаше невярващо. Simple Smile

# 283
Мина кратко промо - бебето се е родило и е в кувьоз. Табаков го гледаше невярващо. Simple Smile
На мен не ми се стори да го гледа много невярващо, май по-скоро видях леко безразличие.

# 284
И аз мисля, че не бива да съдим прибързано Табаков.
Не познаваме майката, не знаем какви са им били отношенията. На мен при срещата им тя ми се стори малко лисичка...
Табаков си го знаем, че е дърво. Мисля, че повечето мъже няма да реагират много ентусиазирано, ако им цъфне някоя с корема в 9-ти месец.
Ами това си е шок. Те понякога дори, когато са във връзка и детето е планирано, пак се ошашавят при положителен тест, камо ли пък да му дойде изневиделица.

Общи условия

Активация на акаунт