🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 963
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Може. А може него да интервюират.
Или Стаменова?

# 452
  • Разпиляна във въображението
И аз бих заложила на Кръстева.

# 453
Няма как Поли да осинови бебето от болницата. Не е законно. Има дълга процедура, която се следва, когато бебенцето е изписано от болницата и е прехвърлено в друга институция. До 1989г. е имало такава възможност при много сериозни връзки на приемната майка в родилната болница. Има няколко такива случаи при мои роднини. Не съм се интересувала дали е било законно.

Така, че предполагам  Диан ще е биологичният баща  и при тези обстоятелства той може да си  вземе бебенцето и най-естествено за мен е Поли да стане мама. Единствена спънка е биологичната майка, какво ще се случи с нея.

Тази история с бебето е най-интересна за мен и чакам развръзката.
Фотев и предстоящата серия не ме интересуват. Ясно е каква ще е развръзката. И образа на един злодей не изградиха, като хората. Бинев не е виновен.

# 454
И образа на един злодей не изградиха, като хората. Бинев не е виновен.
Каква вина, той е перфектния актьор, който изгради страхотен мафиотски образ. Просто трябваше да продължи с подходящ завършек. Възкресението се преглъща някак.

# 455
Аз не очаквам нищо от историята с бебето. Предполагам, няма да е на Табаков, майката или социалните ще го вземат и до там.
А дори и да е негово, не си представям Поли да го осинови.
Да, тя мечтае за дете, ама не става така. Имаш колега, който познаваш от вчера, той става баща и хоп, хайде да станем семейство.

# 456
  • Разпиляна във въображението
Тити как бързо осинови едно детенце. То не беше ли изоставено от ХИВ позитивна майка?

# 457
Ах, Бинев! Невероятен е! И тоя глас!

Цонев защо се прави на мъж?

# 458
И какъв е смисълът на целия този цирк, като половината болница видя "мъртвия" Фотев? Направо е смешно такъв умник като него да си мисли, че ще обере парите, ще си купи болницата и всичко ще му се размине, защото официално е мъртъв. На латино сапунка отива работата.

# 459
Врабчо на Магда " Марта" ли каза?

# 460
Фотев наистина прави свинщини...

# 461
А тия всичките пред монитора в стаята все едно филмче си гледат. Grinning

# 462
Тасев блъфира ли за подписа?

# 463

Поправям се - евала на Пиленцето !
Не минахме без "онези"  барети Joy от ДГ .

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 21:00 от Ели-ТАЛ

# 464
  • София
Абе тия хора пред монитора не знаят ли как се набира 112.

Общи условия

Активация на акаунт