🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 968
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Аз очаквам да не е негово, но да го пречупи по отношение на децата.
За Фотев сега разбирам Бинев какво имаше предвид под “свинщини, неприсъщи за героя”. И този герой развалиха, тцтц.

# 436
Ще видим, какво ще направи Табаков? Най-вероятно ще направи тест за бащинство, за да разбере чие е детето.

Детето не е виновно, че се е появило без съгласието на родителя си, но не мога да обвиня и родителят, който ясно е показал и е направил всичко по възможностите му да не се роди детето.
Много жени не желаят децата си и правят нужното за да не се появят или ги изоставят или дават за осиновяване. Защо мъжете да правят изключение?

# 437
А, Мел, то не че не може, може, разбира се, всеки човек може да се откаже от детето си, просто на мен лично ми е трудно да харесвам такъв човек.
Но вероятно ще погледа още малко бебето в кувьоза и ще омекне Grinning

# 438
  • София
И аз харесвам Юруков като актьор и като че ли затова очаквам хепиенд за ролята му някак ...

Юруков в театъра е добър, обаче в сериала представянето му не ми харесва. Аз и в другия сериал не го харесах и в Дъвката също, така че може да не ми е съвсем безпристрастно мнението. Но за театралното му представяне не мога да си кривя душата - получава му се.
Аз се замислих какво трябва да значи хепи енд за даден герой. За Табаков знаем, че кариерата е всичко - т.е. би ли бил добър карай, ако отиде на специализация в Швейцария, или добър ще е края да се събере със Зорница, или с Поли, или да поиска дете....
Същото е с Галя и Пешко - дали ако се оженят това ще значи добър край на сезона за тях или ще е голям компромис и ще се обрекат на нещастие - Галя никога няма да уважава Петре, той ще е кисел застряваш мъж.

# 439
Затова подобни теми трябва да се обсъждат от двойките отрано, защото децата определено са едно от главните неща, които са дийл брейкър в една връзка. Ако единият не желае деца, а другият - да, дали са готови на компромис със себе си в името на връзката или е прекалено голяма жертва, за да бъдеш с този човек.

# 440
Моски, ако е негово сигурно ще "омекне".Satisfied

Прогнозирам, че ще е негово и ще го отгледат с Поли.

Да добавя, че от началото харесвам Поли и съм изненадана от добрата играта на Гергана. Много от "старите" участнички могат да се учат от нея.

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 11:47 от *Melanie*

# 441
Не вярвам да съберат Поли и Деян заради бебето. Но знае ли се идеята на сценаристите накъде ще иде. По-скоро Поли ще го вземе, според мен.
Коя е актрисата, която играе Теодора? Много ми прилича на Дончето от ДГ.. по гласа Simple Smile

# 442
Не е актриса май, като певица се изявяваше преди време.
 Иначе и в други филми се е снимала, май в Забранена любов съм я гледала..?

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 13:47 от Ванилия*

# 443
Според мен е абсурдно Поли и Деян да отгледат това бебе. Като цяло изобщо не мога да ги приема като истинска двойка. Също толкова абсурдно ми е Поли или Зорница  да осиновят бебето.

# 444
От Марта. Това вдясно в далечината инвалидна количка ли е?

# 445
Май да и сякаш Цонев стои прав зад нея.

# 446
  • София
Увеличих снимката. Цонев е зад количката, но кой е вътре?

# 447
  • София
ВетоФ -  Ще го лекуват с цялата си любов от безсмъртието му Imp

# 448
Теодора участваше в няколко епизода на Домашен арест, като Бисерка. Гаджето на Емко (ученият от БАН, Шурето). Та, Бисерка там го играеше леко тъпичка.  Joy

# 449
Сякаш младо момиче стои в количката, иначе бих заложила на Кръстева.

Общи условия

Активация на акаунт