🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 980
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Доне, за приятеля му ли говориш или за друг пациент? Според мен и към Поли беше готин в началото, но после си показа рогата.

# 421

Доне, кои са му проблясъците на Табаков, че аз освен за прегръдката, не се сещам за друг. И изобщо, кое качество у него би могло да привлече Зорница?
Моски, щом този вековен пън може, значи всички могат Joy:

# 422
Доне, за приятеля му ли говориш или за друг пациент? Според мен и към Поли беше готин в началото, но после си показа рогата.
Друг беше. Абе имаше миналата или по-миналата седмица седмица някакъв пациент, на когото после влезе в стаята с Огнянова и му говореше доста приятелски и загрижено. Само това помня.

Според мен и с него изплискаха легена сценаристите. Героят не започна зле - малко гадняр, много самоуверен, малко недодялан, но не знаят къде е границата между готин гадняр и леке. В резултат стана сцената с родилката от снощи (която за мен е куку, но и той се държа противно )

# 423
Всъщност не знаем какво се е случило с Табаков и Теодора. Беше груб, но зад тази грубост вероятно се крие нещо, което го е наранило. Табаков не е Захариев - улегнал, опитен, врял и кипял в любовни авантюри, човек който може да прецени кога да замълчи, кога да избухне. Табаков е млад, силно емоционален, кариерист.

# 424
  • София
Мама Нана, това не оправдава поведението му.  Той беше груб и с Поли. Онзи ден с това младо агнешко беше отвратителен, толкова унизително и говореше.
Ще видим, нека не забравяме, че образите в сериала търпят неочаквани и изнендаващи метаморфози. От утре може да няма и следа от Табаков, който ни показваха до момента.

# 425
Аз не обвинявам Табаков за нежеланието му да е баща на точно това бебе .
Кукумицинката  беше решила да го "хване" , като видя че не се получава , заряза бебето .
Преди това показаха , че си е шетала и е имала още двама мъже , когато  се  предполага ,че е имала връзка с него .
Те  са се разбрали за аборта , а тя изведнъж се появява с "полицата" на 7 месеца и си търси  застраховката .
Силно се надявам бебето да не е негово , но това да го пречупи като човек .

Рекламираха  приемните родители . Значи ако  Магда си беше родила дете , щеше да си го гледа със заплатата на мед.сестра , а сега има  допълнителен доход от над 500 лв. Това много ме дразни . Този бизнес е противен . Да стават приемни родители без заплата , а на всеки , който отглежда дете , да се полагат еднакви средства и всеки да си прави сметка  колко деца може да отгледа .

# 426
 rosi_ta,
Може и симпатията ми към Юруков да ми влияе, но просто мисля, по принцип, че зад всяко действие на човека има причина.
Естествено в този сeриал, обратите са неочаквани и довечера може да видим съвсем друг Табаков. Grinning

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 13:03 от Mama_Nana

# 427
Mama_Nana, на мен ми е безразличен, но съм почти убедена, че ще видим друг Табаков. Тая история ще го промени, защото често се случва така във филмите.

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 09:45 от Анонимен

# 428
Всъщност проблемът не е в това, че Табаков не иска да е баща на бебето на Теодора, а че го изрази по доста груб начин. То не се знае и тя дали е цвете за мирисане, но все пак на него нямаше да му е излишно да си обере малко реакциите.

# 429
Все си мисля, че ако Поли ще осиновява някое дете няма да е това. Сещам се за бебето, което Зорница намери изоставено и ние решихме, че Лора ще се сдобие със свое, беше точно след загубата на бебето и всички усложнения.  Така сигурно ще стане и сега - Поли ще има дете, ама не това на Теодора.

За Табаков,че реагира много зле в стаята, няма второ мнение. Но и Теодора не е постъпила ок, щом е решила да остави и роди детето, въпреки че е знаела за отношението на Деян по въпроса, да дойде в напреднала бременност и да очаква той да подскача от щастие, че ще става евентуално баща и ще бъдат семейство (малко като Ванчето и Психото е, в по-лека форма, ама това със сродните души Grinning... може би като Ева и тя имаше в един момент някаква обсебеност към Банков).

Не знам дали бебето ще остане при него, но ако да и направи все пак днк тест да провери със сигурност бащинството си, то може и да не иска да знае резултата, ако вече е почнал да се привързва към момиченцето.
А Моски, това е много добър начин да стане заварката между Табаков и Зорница - чрез детето да хареса и таткото Grinning, това е толкова срещано във филми и сериали.

# 430
Табаков не обича и е с много лошо мнение за Теодора. Не го оправдавам за лошото държане към нея, но и не го виня, че не желае бебе от нея. Както се разбра тя нееднократно му е изневерявала и той й няма никакво доверие. Дал е пари за аборта и с това за него приключва въпросът.

Теодора нещо не е напълно наред и след, като сама е взела решение да роди детето, защо идва на консултация в болницата, където е разбрала, че работи Деян?

Смятам, че реакцията му макар и груба е донякъде оправдана. Не мисля, че има мъж, който ще изпадне във възторг от такава новина след, като неговото мнение е било друго.

Дано не се случи нещо с майката, но аз мисля, че това ни подготвят. Тогава мисля Поли  заедно с Табаков ще отгледат детето.

# 431
Добре де, защо се фокусирате върху кофти майката и кофти отношенията им? Става въпрос за бебе, за дете, което е възможно да е негово. Дете, което той вчера отказа да разбере дали е негово. Ако не е, супер, ще сиктирдоса майката с чиста съвест, ние ще въздъхнем облекчено и животът продължава. Обаче ако е негово дете?

# 432
Моски, това вчера беше първосигналната реакция. Сега очаквам да разбере дали детето е негово и тогава вероятно ще се появи у него родителското чувство. Даже очаквам дори и да не е негово бебето, пак да пречупи непреклонността му по отношение на децата.

# 433
Дете, което той вчера отказа да разбере дали е негово.
Точно защото е много млад и фърчоплан, първо реагира, после мисли. Захариев първо мисли, /когато разбра, че Албена е негово дете, направи тайно ДНК тест/ после реагира. Житейския опит си казва думата.
Ще видим тази вечер какъв е Табаков.

# 434
И аз харесвам Юруков като актьор и като че ли затова очаквам хепиенд за ролята му някак ...

Общи условия

Активация на акаунт