🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 958
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Момичета, коя е актрисата, която играе Теодора, родилката с недоносеното бебе, която избяга?

# 481
Момичета, коя е актрисата, която играе Теодора, родилката с недоносеното бебе, която избяга?

Aз мисля, че е Ася Йочева - преди време бяха дует с Лилана - L.A.

# 482
  • София

Aз мисля, че е Ася Йочева - преди време бяха дует с Лилана - L.A.

Прилича на нея, но никъде не я споменават....

# 483
Ася е, да.
Видях, че режисьор е Яна Титова. Тя роди ли?? Имаше една снимка в много напреднала бременност от снимачната площадка.

# 484
Мега тъпо го измислиха с ВетОФФ.НО в природата нищо не се губи - появи се нов отмъстител - супер-героят Врабчев.

За останалото в епизода се сетих за една реклама от близкото минало: "Тестът е валиден, а Жоро е невинен". За припева не се сещам обаче ... Чакаме с нетърпение резултата от теста, макар лабораторията на Виолета да я няма вече ... При всички положения голям коз в ръцете на създателите на сериала да има продължение ОЖ 2.0 още няколко сезона с още едно полу или изцяло подменено бебе.

За финал. малко усмивки от старите ленти: https://www.bnt.bg/bg/a/pa-tuvane-do-moreto. Даваха го по БНТ преди няколко часа и бяха много забавни дечковците от преди близо 20 г. Не можах да намеря филма в гледаемо качество, за да дам линк, но Десито и тогава е имала талант, а с червените рокля и коса на лодката много ми заприлича на Неда Спасова

# 485
  • Русе
Хареса ми и на мен епизодът. Не беше лош, особено сравнено с повечето този сезон.
Ама изобщо не искам Тасев да го събират с тази Мирослава..... супер много ще ме разочароват ако го направят.
И аз не искам. Вече ще е върхът да "влюбят" Тасев в нелечимо болна жена. Или ще стане чудо и цирозата ще изчезне от само себе си Sad Този епизод чаках след смъртта на Ина. Другото беше пълнеж. Все се надявах Темелков да помогне и най-накрая да гътнат Фотев. Врабо ме изкефи.

# 486
  • София
Динамичен епизод, хареса ми. Зорница сигурно ще хлътне по Табаков и тогава ще разбере, че той е предполагаемия баща на бебето.

# 487
Изключително глупав, наивен епизод преминаващ отвъд здравия разум.

# 488
  • София

Моето мнение е абсолютно същото.

# 489
  • Разпиляна във въображението
Може на Мирослава да направят трансплантацията на черен дроб. Янко май още е жив, нали?

То май заради този епизод е било изказването на Бинев. На мен ми беше и смешен Фотев. Да не говорим, че енергичен мъж като Цонев, ако се беше протегнал внезапно можеше да бутне пистолета на земята и да скокне преди онзи да си вземе бастуна. Както и да е. Минало вече.

Зорничка се влюбва. Добре че са само още 6 епизода.

# 490
Великолепен Васил Бинев, особено ме кефи как след възкръсването прави едно леко заекване , владее страхотно гласа си.

# 491
Този епизод беше по-зле и от фантастика. Фотев го направиха импулсивен и първосигнален тъпак, който никога не е бил.

# 492

Къде видя това влюбване? Сериозно.
Ако е, когато бяха двете с Поли при кувьоза според мен и двете се умилиха при вида на бебенцето.

# 493
  • Разпиляна във въображението
Споко, ще го видиш. Натам отиват нещата.

# 494

Къде видя това влюбване? Сериозно.
Ако е, когато бяха двете с Поли при кувьоза според мен и двете се умилиха при вида на бебенцето.
И аз не го видях. Деян каквото и да направи към това детенце няма как чак да я накара да се влюбва, поне не скоро. Единствено може да я впечатли малко до следващата му издънка. Такова нещо много бавно би се случило при Зорница според мен. Тя в момента е влюбена в бебето по-скоро. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт