🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 941
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • Ню Йорк
Ще взема да пратя татко, че там му е близо, а и е опасен шпионин Wink

# 541
Как са се засмeли, като краставички Joy

Последна редакция: нд, 12 май 2019, 14:38 от maichetoooo

# 542
Ще им да плачат в епизода Joy

# 543
Тази сестра-лесбийка много я харесвам - има такъв живец в нея - не като умрялата Кая. Що го мъчат този образ (и на Карамазов), а не ги изпратят в Швейцария? Двама напълно излишни, скучни и бездейни образа. И все намусени....

# 544
  • София
Неда Спасова освен красота и младост не притежава нищо друго. Което е преходно както е известно.
Не знам кой я е излъгал, че става за актриса.
Пълно фиаско.

# 545
  • Разпиляна във въображението
Тази сватба колко време ще я снимат?

# 546
Най-вероятно вече всичко е заснето, нямат какво друго да качат за зарибявка.
Днес видях снимки на една стастистка, ако съдя по тях, днес са на последния епизод.

# 547
  • Разпиляна във въображението
Като че ли в този сезон или са им забранили да постват неща от снимките, или самите актьори нямат желание. Може да е само мое усещане, но и Карамазов не се изявява като клюкар, Марта също. Вергов вече го няма, но и Диана не го прави. Шопов и той.

Сега мина промо за вторник. Ще си имаме гадателка в действие при Галя Simple Smile

# 548
Доста по-малко снимат по време на снимки, преди все бяха селфита, сторита. Сега само Марта остана тук-там да пусне нещо. И Карамазов с неговите снимки.

# 549
Карамазов като гледам се е съсредоточил да пуска повече материал за Дяволското гърло, явно много повече държи на тази продукция, отколкото на ОЖ, за което го разбирам. За Шопов се чудя дали изобщо снима вече, предвид това, че си пуска само сторита и снимки с приятелката си от пътувания.

# 550
  • София
Доста по-малко снимат по време на снимки, преди все бяха селфита, сторита. Сега само Марта остана тук-там да пусне нещо. И Карамазов с неговите снимки.

Ами просто всички са отегчени до смърт.  Confused

# 551

Ами просто всички са отегчени до смърт.  Confused
И аз така мисля и честно казано им личи и по играта, болшинството играят доста вяло.

# 552
  • Берлин
Ми при такъв сценарий к'во да играят

# 553
Гледат да си свършат работата и да си ходят. Интересно кой ще се навие за следващия сезон.

# 554
  • София
Сега мина промо за вторник. Ще си имаме гадателка в действие при Галя Simple Smile

Хаха, Руфинка от ДГ и в най-добрия МЕДИЦИНСКИ сериал ли ще се появи?!

Общи условия

Активация на акаунт