🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 947
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Тасев не е гърмял Фотев, когато дадоха отблизо Тасев как го обдишва, показаха дупка от куршума в пода. Беше стрелял в пода, не във Фотев.

# 526
  • София
Изгледал с малко закъснение.
За съжаление не ми хареса, много небивалици имаше. Но на фона на целия сезон се откроява съвсем леко. Браво на Бинев. Класа недостижима е той. Жалко, че с такава лекота прахосаха героя му. Не смятам за нужно да коментирам малоумния сценарий в кабинета на Цонев. Все пак браво на Тасев, че гръмна в пода и го дадоха как му прилага обдишване. Те са лекари преди всичко останало! Поне имаше напрежение, защото нямаше да се учудя ако да речем Фотев бе убил в суматохата Тасев и си бях леееко притеснен.
Сега Фотев отново в затвора и предвид, че е заснет на камерите как хладнокръвно убива човек не мисля, че ще ни го покажат повече. Ще се предполага, че е до живот в затвора и толкоз. Иначе според мен Фотев не знаеше, че са инсталирали камери и за това бе толкова сигурен в себе си, а и се видя, че си бе предвидил и подкрепление. Те не случайно започнаха именно с видеокамерите този епизод.

# 527
  • Разпиляна във въображението
Дори и без камерите - видяха го толкова много хора, които ще го разпознаят. Ще проследят парите и т.н. Обаче май това би било в някой чужд сериал.

# 528
  • София
Дами, някоя от вас да работи или живее близо на Кърниградска? Да отиде в понеделник и да шпионира снимки на ОЖ

http://glas.bg/1820814/promenyat-dvizhenieto-v-sofiya-zaradi-sni … 0P-FdIOp2PtKUpx1I

# 529
Роси, аз живея на бул. Витоша съвсем близо до "терена", но съм на работа. О, иначе щях да отида.

# 530
Мел, това е момента да поработиш от вкъщи 😂

# 531
То няма как да работя от вкъщи, защото ще се позиционирам от ранни зори някъде да дебна.Smile
В тази част на ул. Кърниградска са кооперации, дребни кафенета и малки магазинчета. Кой знае, какво и точно къде ще снимат.

# 532
Ще снимат сигурно сватбените коли Joy

# 533
Мислиш, че Пешкови живеят тук?
Те не бяха ли в някакъв много висок блок  някъде?

# 534
Знам ли, хрумна ми Grinning Те вече изобщо не дават кадри от домовете им, преди беше някак по-разчупено. Сега са или в болницата, или на глупавия мост...

# 535
Може там да са бракоразводните адвокати Stuck Out Tongue Winking Eye

Снимка от Карамазов със заглавие "Прецакал се младоженец..."
Да видим кой всъщност се е прецакал

# 536
Така, като го гледам Пепи е ясно, кой е прецаканият.

Защо въобще се женят тези двамата? Ако разбира се младоженците са Галя и Пепи.

# 537
Под снимката Карамазов беше уточнил изрично, че на тази снимка виждаме актьора, който е уморен между снимките, а не героя Simple Smile

# 538
Под снимката Карамазов беше уточнил изрично, че на тази снимка виждаме актьора, който е уморен между снимките, а не героя Simple Smile

Той сам се издал с МЛАДОЖЕНЕЦ - после тръгнал да се обяснява 😆😆😆

# 539
Дами, някоя от вас да работи или живее близо на Кърниградска? Да отиде в понеделник и да шпионира снимки на ОЖ

http://glas.bg/1820814/promenyat-dvizhenieto-v-sofiya-zaradi-sni … 0P-FdIOp2PtKUpx1I
Да не би да снимат някое преследване на Фотев, който е избягал от ареста? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт