🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 949
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Готини са, дано гледаме още Фотев.

# 511
"ВетоФ" предпочитам само да го слушам .

# 512
  • София
Дона, нова ли е тази снимка?
Фотев в последния епизод беше обръснат. Дали е пуснал брада в затвора?

# 513
Даниел Рашев е качил снимката преди час, но може и да е стара, да е правена,  докато Фотев беше с брада. Надписът е "Васил Бинев любим приятел и актьор".

# 514
Досега някои неща бяха много нелепи. Чак ми мина през ум нещо налудничево, че целия сезон е абсолютно безсмислен, понеже представлява сън на намиращия се още в кома Фотев, който между другото в това състоятние май си беше още с брада. Не вярвам така да стане де. Вероятно просто се изчерпват.

# 515
Досега някои неща бяха много нелепи. Чак ми мина през ум нещо налудничево, че целия сезон е абсолютно безсмислен, понеже представлява сън на намиращия се още в кома Фотев, който между другото в това състоятние май си беше още с брада. Не вярвам така да стане де. Вероятно просто се изчерпват.

Ще е  копирация на Изгубени Joy

# 516
Видях едно кратко промо - Тасев и Мирослава се смееха, a Кръстева ги наблюдаваше. Не знам дали ще ги сватосват, ама приятели явно ще бъдат. Grinning

Зорница е влюбена със сигурност сега - в бебчето обаче Grinning
Какво ли ще е направил Табаков, че Огнянова е решила, че не е толкова студенокръвен? Може да е нещо мъничко, но предвид какъв е Деян, ще изглежда голямо Joy

За Фотев само ме е яд след вчера.

А кой ли ще е раненият на сватбата и как?

# 517
Ще цапардосат някого с букета на булката Joy

# 518
Майче, започнала си да пишеш в стила на анонсаджията JoyKissing Heart

А защо някой трябва да е ранен? Жената каза, че някой ще бъде наранен, но то не е задължително да е физическо нараняване.

# 519
Съвсем превъртяха сценаристите. Фотев застрелва хора, взима заложници, а онези патоци (разбирайте всичките лекари заедно) седят и гледат сеир. Даже онази Мазовица им шътка, че да може да гледа по-подробно какво се случва. За толкова време как пък не извикаха полиция -жалка и тъпа история.

# 520
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е странно как Фотев си мислеше, че ще се измъкне от болницата и то лежейки върху носилка? Сериозно ли? И какво - ще застрелва хората, за да го пуснат? Как ще си осребри парите след като застреля човек, заснет е? Изобщо каква е тази тъпанарска работа.

# 521
Предполага се, че не е знаел за камерите които току-що бяха поставени и е щял да разчита отново на връзки, сила и подкупи за да се измъкне отново невредим. Естествено можеше да изпрати някоя неразпознаваема мутра да свърши тази работа, но са решили безумията да не останат запазена марка за никого в този сериал.

# 522
Вярвам, че Фотев ще го гледаме ако има следващ сезон. Надявах се Борко да не го убие - не е убиец.
Сега Фотев е в затвора, но с неговите връзки ...

Прав беше Бинев - освиниха героя, падна доста ниско и ниЗко. Можеше фино да ги работи тези в болницата чрез други хора - като банкера.
Самата сцена беше тъпа - Цонев (едър мъж) и Тасев (млад и жизнен) не могат да преборят физически един слаб инвалид с бастун.

Гласа му е уникален, невероятно магичен. Като външност- все пак е около 60те години. Не е Банков, Марио, Тони, Табаков и други уж секссимволи, доста по - млади от него.
Напомня ми на Виго Мортенсен или Антъни Хопкинс.

Има ли филми с него, където играе, а не е дубльор? Играе ли в театъра?

# 523
  • Ню Йорк
Тази сюжетна линия с изоставеното бебе хич не ми е интересна и е дъвкана до припадък. А Деян си реагира 100% адекватно в тази ситуация.
Аз нещо не разбрах, Тасев гръмна Фотев, но не го уби, а преди това Фотев надзорника ли гръмна?

# 524
Фотев уби надзорника. Тасев не гръмна по Фотев, а в пода.

Общи условия

Активация на акаунт