Лятна жега или бурен дъжд, НОЕМВРИ ще си дойде изведнъж

• 14 611
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
   Роси, да сте живи и здрави!!! Мачкайте се до насита ukliam1!!!
            Желая да имате най-голямото щастие на Земята
  sdsm, това са контракции..Да не си ги провокирала с нещо- тежко, секс, почистване, нерви...ако са болезнени е кофти- обади се на доктора и го питай...изпии 2 табл. ношпа или папаверин. Аз взимам Магнерота 3 по 2. В болницата влязох, защото имах болезнени контр., неповлияващи се от табл. в продължение на 3-4 часа...Там след първата инжекция папаверин се оправих                                                                                

# 121
  • Sofia
Роси,честит празник!Желая Ви дьльг и щастлив сьвместен живот 1dating luvbed
sdsm,понякога като получа контракция имам чувството че отляво корема ми е празен.По време на ЖК пак стана така и аз и казах на доки.Тя ме успокои и каза че няма място за притеснение щом контракциите не са болезнени.Ти попитай все пак твоя док.
На новодошлите мамчета welcome
Пожелавам на всички много усмивки в този сльнчев ден Grinning Grinning Grinning

# 122
  • София
Карил с нищо не съм ги провокирала. Вчера цял ден си лежах, защото ми беше нещо мързеливо, а секс не съм правила от 5 месеца EmbarassedИначе тези усещания не са болезнени, пия Магнерич 4х1 и Но-шпа 4х1. Ако така съм и днес утре отивам в Шейново.

# 123
Момичета - благодаря за пожеланията - обичам ви!!!   Heart Eyes

# 124
Роси, честито и от мен! Hug  bouquet

Сигурна съм, че ще отбележите подобаващо празника  Wink
Пожелавам ви много топлина, любов и трепет помежду ви!

...  и благодаря за почерпката!
Веднага намерих подходящия еквивалент в хладилника Grinning

# 125
Роси-много любов и щастие в семейното гнездо Heart Eyes  bouquet
а като пострещнеш мъжа-много cheers kiss dancing luvbed baloni

# 126
Роси, честит празник!!! Още многооооооооооо години щастлив семеен живот и скоро да се радвате на още едно прекрасно малко слънчице!!!!

sdsm, ако не се чувстваш добре  и контракциите продължават- по- добре се консултирай с лекар. По- добре да ги обезпокоиш напразно, но ти да си спокойна. аз миналата бременност от 6 -ия месец имах постоянно контракции- но безболезнени и пиех магнерот само 20 дни. сега да чукна на дърво съм добре...

аз съм на работа и много се изморих... а като си представя, че съм на емисия и ми се реве!! не мога да говоря, ама ще трябва да устискам до вторник, когато ще почивам . После пък в сряда ми идва свекървата на гости и тя успешно може да ми предизвика контракции от нерви!!! Не знам как ще я изтрая

benighted, Sbruny- много чаровни бременни сте и двете- слабички и с едни пупенца отпред!!! Simple Smile

# 127
 da vi se pohvalia-predi dva dni mi kazaha che shte imame momichence.az mnogo se radvam zashtoto iskam da si imam princesa

# 128
  • София
Честито момиченце Аника. Аз май още от началото знаех, че ще имам момче, но дълбоко в себе си тайничко си се надявах да е една малка принцеска, но вече 2ма доктори казаха, че бебко е с пишка Laughing Laughing Така че засега момиченцето отпада, но таткото каза, че живот и здраве ще се явява на поправителен Grinning
От сутринта съм имала само 2 контракции така че отивам в леглото да почивам и дано не се повтаря вчерашния ден.

# 129
Момичета - благодаря ви още веднъж!!!

Цветина, а за теб творческа отпуска няма ли? Не е хубаво така да изнемогваш... Виж, аз в този смисъл съм мноого добре - част от хората, които гоня за да вършим работа, започнаха да излизат отпуск, аа, утре май все пак с една друга част от хората все пак ще направим опити - все още не мога да повярвам, но ще видим...

# 130
Роси , честит празник  bouquet! Много щастие и любов
Вени , няма проблем Grinning важното е , че сте си прекарали добре, а и аз след това заради вас  
sdsm почивай си и никакви нерви за нищо Joy

# 131
   Не гледате ли мача бе мамета....Айде куш - по леглата!!!
            Лека нощ!!!!! Цунки до утре!!!  bath 1countingsheep

# 132
Роси, честита годишнина ! Да сте живи и здрави и да празнувате още мнооооооого годишнини ! 1dating
Да живевете в мир и любов !  loveuuu

Офф - не съм забравила за обещаните рецепти, но просто не ми остава никакво време. Даже твойта не можах да я прочета, толкова работа имах.... Embarassed

Аз съм към края на физическите си сили....тези няколко дни просто се преуморих от работа, емоции....чак и контракциите ми се засилиха, засега неболезнени, но ще се опитам да си почина малко.
 Sleeping

# 133
  • София
Здравейте мами! Вчера имах само три контракции  и затова утре с таткото отиваме за няколко дни в Банкя и известно време няма да ви чета и пиша. Затова само хубави емоции и никакви болки и контракции при никоя от вас.
Целувки  bouquet

P.S. Иве изчерпала си си лимита за входящи съобщения, затова тук ти пожелавам на консултацията утре само добри новини за малкия разбойник.

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 10:14 от sdsm

# 134
Добро утро /добър ден на всички очакващи....  bouquet

Аз искам да ви се похваля, че днес сутринта направих упражненията от диска - йога за бременни. Много са хубави и зареждащи, нооооо.............тялото ми не ме слуша.... #Cussing out и съм се схванала  Sad  вече изобщо не съм толкова гъвкава, колкото бях преди 5 месеца..... #2gunfire  и въобще за пореден път се убедих колко злопаметно е тялото на човек - ако си постигнал някакъв резултат и не го поддържаш, то веднага го забравя, но ако пък имаш някаква травма - ще я помни цял живот.....
Както и да е, всички, които имат диска и могат да правят упражненията, да си сядат на д....тата и да започват, защото са полезни и ще им помогнат за физическата форма.....така че - марш пред телевизора !!!! Mr. Green

Лека и успешна седмица от мен  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт