Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 430
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Valeri, може ли инфо за аромата? Свеж ли е как ще го опишеш?

# 571
За мен е доста интересен аромат - свеж, ароматен, но с дълбочина, не бих го носил в големите летни горещини. Усещам най-силно цитруси, сол и естествено кедър.

# 572
Сега си чудя дали от интернет да поръчам парфюм... приятеля ми само ми повтаря че ще съжалявам ако купя онлайн... и този сайт нотино пращал ментаци според него.. дявол и ангел все едно ми говорят на ушенце и не мога да реша...

# 573
  • Пловдив
Сега си чудя дали от интернет да поръчам парфюм... приятеля ми само ми повтаря че ще съжалявам ако купя онлайн... и този сайт нотино пращал ментаци според него.. дявол и ангел все едно ми говорят на ушенце и не мога да реша...

Приятелят тогава да те заведе в Дъглас и да го плати на тяхната цена и да спре тоя спам. С най-добри чувства го пиша.

# 574
  • Sofia
Щом толкова време се чудите, купете от физически магазин.

# 575
Няма начин всеки поединично да бъде убеждаван, кое е оригинал и кое менте. Или четеш темите и вземаш решение за себе си или отиваш в някой магазин и хвърляш половин заплата. Твой избор. Но като чета и за ментета в оторизирани магазини, това вече е случай за друг специалист. Междупрочем, внушиш ли си, че нещо е менте, цял форум няма как да те убеди, че определени сайтове продават читави неща. Все се пише и все едни  и същи въпроси се задават, не мога да си го обясня. Има търсачка все пак.

# 576
  • Пловдив
Изчакай намалението от 20% в Дъглас от 4 юли и ще си в мир със себе си. И аз, повечето от тук коментираните сайтове не бих ги отворила даже, пък камо ли да купя нещо от там, но с това не бих въздействала на останалите. Парите трябва да се харчат с удоволствие, а не с притеснение...

# 577
Потребителката сподели, че и в Дъглас продават ментета според нея....Thinking
Не знам дали е възможно да се намери решение за този случай.
Сефора и Прити шоп дали са надеждни?
Най-сигурно е да се купи от фирмения сайт на бранда. Ако няма директна доставка до България, може чрез превозвач. Тогава няма да има съмнения и колебания.

# 578
Мими, погледнете първи пост на темата. Там са дадени сайтове, които са изпитани, както се казва и темата.
Всеки потребител, ако прочетете темата, ще разберете, че се е доверил на различни сайтове във времето.
Аз лично досега не съм попадала на ментаци, а поръчвам предимно онлайн, сравнително често и както по-евтини, така и по-скъпи парфюми.
Преди пазарувах повече от parfimo.bg, perfume-bg.eu, parfium.bg.
Напоследък основно от makeup.bg, elfgragrance.bg.
Инцидентно от elinor.bg.
Засечки няма до тук и смятам да продължа да си пазарувам парфюми онлайн.

# 579
  • Бургас

Приятелят тогава да те заведе в Дъглас и да го плати на тяхната цена и да спре тоя спам. С най-добри чувства го пиша.
Да я заведе в чужбинско и да и го купи,кво да се хаби с Дъглас,те там само ментета продават!:grinning:

# 580
Има ли някаква специална причина която ви кара да убеждавате потребителката да пазарува онлайн? Smiley Не и помагате, става по-лошо. За съжаление!

# 581
Помирисах парфюма в дъглас и всичко му е наред. Просто се чудя дали тази ниска цена в нотино е показател за менте..

# 582
Явно говорим на различни езици. Развеселих се.
Да, менте е. Не купувайте. Simple Smile

# 583
mimi8484, темата не е личен дневник - 15+ поста "да купя или не онлайн" са повече от достатъчно

# 584
Прехвърлих набързо, гледам някакви чуденки и драматизми отново кое какво.

Изписано е романи, заглавна страница е направена, постоянно се коментира.
Българинът(мъжки, женски Grinning) да се окултурява и да чете, и да спре да слуша и да се влияе кой какво казал, а след като е минал филтрацията за повдигане на информираността, тогава да се включва с насочващи го въпроси и с леки корекции и "съвети", мнения бързи, да взима решение.

Все по-рядко коментирам кое какво, просто няма смисъл, едно и също, едно и също.

Сайтовете иначе са си наред. Общо взето сме филтрирали през годините 3-5 и основно от тях се пазарува, вече спрямо сезон, промоции, хайпване, Черни Петъци и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт