Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 397
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
А, то има и парфюм за 60 и няколко лв. в сайта, което също е супер оферта. Харесвам ги, но вече не мога да ги нося, много ретро ми идват, а не съм на такава вълна. Мъст 2 обаче нося понякога.

# 631
И аз да кажа две добри думи за Parfimo, всичко е наред с поръчката, нямам никакви забележки. Поръчах това
https://www.fragrantica.com/perfume/Chlo-/Chlo-Absolu-de-Parfum-46911.html

# 632
  • ново
Vrabcho, получи ли мострите, доволна ли си, за колко време дойдоха?

# 633
Нямам време да отида до офиса на Спиди...Flushed
Като ги взема веднага ще пиша. Но вероятно ще е другата седмица.

# 634
# 635
  • София
Вече имам две поръчки от Brasty.bg. Първата беше на два парфюма на Серж Лутенс, а втората на 10 мл. мостри на Давидоф, Москино и К. Клайн. Доволна съм и от двете. Нямам съмнение в оригиналността на поръчаните парфюми. Доставката е около седмица.

# 636
Здравейте!
Случайно някой да знае от къде мога да си намеря Gierlain Shalimar Parfum Initial EDP?
Знам, че е спрян от производство, но все пак ако някой знае за място/сайт където е възможно да има някоя скътана бутилчица, ще се радвам да подшушне Grinning
Между другото, след много месеци мислене миналата седмица се навих да направя поръчка от бг сайт - Parfimo, но на продукт за коса Olaplex и наистина съм много, много доволна! Абсолютно оригинален продукт и то на супер цена Heart
 Та, май ще се престраша да започна да поръчвам и парфюми Sweat Smile

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 12:05 от Анонимен

# 637
  • Стара Загора
Имах мостричка на Guerlain Shalimar Parfum Initial EDP и просто се влюбих в него. Преди 4-5г го открих случайно в ензо.бг (нотино) и го поръчах. Толкова ми хареса тогава, че сега винаги съжалявам, че си взех само една бройка.

# 638
  • на земята
Момичета,здравейте!
Поръчах от  .parfimo.bg минаха 6 дни нищо,нито имейл,нито смс.
Да очаквам ли парюма,налага ми се да пътувам.
Благодаря и извинете ако е питано и друг път.
Хубав ден!

# 639
Момичета,здравейте!
Поръчах от парфюм.бг минаха 6 дни нищо,нито имейл,нито смс.
Хубав ден!
Предполагам, имат телефон за контакт.

# 640
  • на земята
Момичета,здравейте!
Поръчах от парфюм.бг минаха 6 дни нищо,нито имейл,нито смс.
Хубав ден!
Предполагам, имат телефон за контакт.
Да имат,но не съм очаквала такова развитие още на първата поръчка.
Ще изчакам още ден и ще се свържа с тях.
Благодаря

# 641
# 642
  • Бургас
Благодаря за линка горещо,предния път не можах,сега обаче стрелям,явно сте с доста бързи пръсти:grinning:.Страхотен парфюм,като го получа ще пиша.

# 643
  • Sofia
Оф, аз също натиснах бутона "купи" и после бутона "завърши", а портфейлът пусна сълзичка....Grinning

# 644
Parfimo обединяват ли поръчки? И дали отговарят на имейли. Преди 2 дни пуснах поръчка за която нямам потвърдителен имейл още. Сега ,ако пусна друга,дали ще ги обединят с обща доставка..

Общи условия

Активация на акаунт