Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 546
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Не виждам нищо лошо всеки да споделя мнението си. Само положителни коментари и хвалебствия не са полезни.

# 271
  • София
Какво ще рече ''имат си човек в темата''?

Снощи на връщане от Гърция пръснах няколко аромата във фрий шоп-а. Силно впечатление ми направи Tresor in Love, който дори сега усещам на лявата китка - същият парфюм, купен от сайт, беше с трайност и интензитет под 3 часа. Чудя се дали е бил менте..или е реформулиран към по-добро. Второто е по-малко вероятно.

В крайна сметка си взех Coco Mademoiselle, 50 ml. Сега му чекнах бач кода, по навик - излиза, че е произведен 2019-01.

# 272
И на мен ми е интересно кой е човекът на Парфимо от потребителите тук, както и защо КЗП не ги закача за кошмарната им политика на връщане.
Ако някой знае, моля да ме осветли, може и на лични.

# 273
kokos-ka, от телефона си влизаш в checkcosmetics, избираш бранда и въвеждаш четирицифрения т.нар. бач код от долната част на кутията и задната и/или долната част на шишето, двете трябва да съвпадат.

За да не ти отговори някой или не е видял, или има работа Wink.
И аз сега случайно те мернах, отваряйки форума да хвърля едно око Satisfied.

Това само при оригинална опаковка ли може да се провери или важи и за тестерите  - при тях също ли има четирицифрен  код на шише и кутия, които трябва да съвпаднат?

Същото е и при тестерите. Транспортните - бели в повечето случаи кутии също имат отдолу бач код, както и на шишето. Бутилката не се различава от "в кутия", някои са без капачки от производителя.

# 274
И аз съм любопитна за човека на парфимо.
Отдавна е ясно, че бг сайтовете наблюдават темата.
И един друг сайт се беше оплескал и собственика писа тук с някаква сълзлива история за  IT-то с малкото дете, но после никой не писа пускал ли е жалби до КЗП.

# 275
  • София
И на мен ми е интересно кой е човекът на Парфимо от потребителите тук, както и защо КЗП не ги закача за кошмарната им политика на връщане.

Не съм сигурна, че баш специально някой от тях се е регистрирал във форума. Обаче, когато веднъж имах недоразумение с поддръжката им, менеджъра ми съобщи, че са имали информация от членове на форума на бг-мама за определени коментарии на някои потребители срещу сайта им.

# 276
  • София
Скрит текст:

Не съм сигурна, че баш специально някой от тях се е регистрирал във форума. Обаче, когато веднъж имах недоразумение с поддръжката им, менеджъра ми съобщи, че са имали информация от членове на форума на бг-мама за определени коментарии на някои потребители срещу сайта им.

Хаха, нищо ново под слънцето. На мен консултантката в бутика на пл.Света Неделя ми каза за една от активно пишеща във форума, която прави абсолютно същото - ходи и разправя, че от форума ходят да душат и тестват в бутика, а купуват от разни апартаменти. Радвам се, че не пазарувам от Парфимо.

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 17:11 от veka

# 277
Скрит текст:

Хаха, нищо ново под слънцето. На мен консултантката в бутика на пл.Света Неделя ми каза за една от активните във форума блогърки, която прави абсолютно същото - ходи и разправя, че от форума ходят да душат и тестват в бутика, а купуват от разни апартаменти. Радвам се, че не пазарувам от Парфимо.

Няма лошо да ходиш да " душиш". Нали за това са тестерите. А дали купуваш от сайт, апартамент или мол няма никакво значение за съответния бранд. Нали генерира печалба, което е и основната цел на всеки дизайнер- парфюмерист.  По - тъпо е да пробваш оригинала, а да отидеш после в имитационната да купуваш. Да не си помислите, че нещо се оправдавам. Даже не съм и стъпвала в цитирания магазин.😁

# 278
Аз съм си купувал веднъж от Венера козметикс и беше менте - класическата Еуфория на Келвин Клайн. Това беше преди доста години и тогава ползвах само този парфюм и сравнението беше лесно, най-вече в никаквата трайност на парфюма.
Е не мога да подмина този коментар. Не мога, защото точно "класическата Еуфория" /ЕДП/ ползвам от четири или пет години, купена е онлайн от Венера козметикс и нямам никакви съмнения в оригиналността, трайността е над 10 часа, а на дрехи - до изпиране.

# 279
Не се ли прекали малко с твърденията, че всички сайтове продават ментета?
Все пак паралелният внос на парфюми не е забранен, а някои от сайтовете, като Нотино са и европейски търговци.

# 280
  • София
Не се ли прекали малко с твърденията, че всичко, купено от сайтове е менте?

Има нещо такова, да Laughing Но тази тема от време на време избухва с подобни твърдения  Joy

# 281
Не се ли прекали малко с твърденията, че всички сайтове продават ментета?
Все пак паралелният внос на парфюми не е забранен, а някои от сайтовете, като Нотино са и европейски търговци.
Ако е така, това обезсмисля заглавието на темата. Аз съм купувала от Parfimo, Notino, Elinor, parfume-bg.eu, zachoveka и get.bg. Не смятам, че са ми продали менте. Относно трайността - имам си въпрос. Ако е критерий за оригиналност, като пробвам от тестер в Дъглас или Сефора и след първия час някои от парфюмите рязко спират да се усещат, това означава ли че са ментета? Вярно, че е до кожа, до аромат и т.н. Електронната търговия си има своите предимства и аз ще продължа да се възползвам.

# 282
Аз съм си купувал веднъж от Венера козметикс и беше менте - класическата Еуфория на Келвин Клайн. Това беше преди доста години и тогава ползвах само този парфюм и сравнението беше лесно, най-вече в никаквата трайност на парфюма.
Е не мога да подмина този коментар. Не мога, защото точно "класическата Еуфория" /ЕДП/ ползвам от четири или пет години, купена е онлайн от Венера козметикс и нямам никакви съмнения в оригиналността, трайността е над 10 часа, а на дрехи - до изпиране.
Значи съм уцелила къса клечка, но е факт. Това беше парфюм, който ползвах от години.

# 283
Мдам, настана някаква небивала веселба тук. Поставени лица, агенти, конспирации.
Аз също бях много предубедена към пазаруване на парфюми онлайн, но се престраших и пробвах. За мен няма никаква разлика в парфюмите, които пазарувам, сравнени с физически магазин. Освен огромните надценки, разбира се.

# 284
  • До сърцето...

Ами не знам как да отговоря. Просто не отговаря, или след ръчкане (при срок за разглеждане 3 мес), на 9-тия изпраща формален отговор. Така два пъти, не е случайно, според мен.

Парфимо не заема в живота ми ама точно никакво място, та хич не се и напъвам да разбера кой е човека му тук. И не ми и пука... Просто в един разговор, момичето на телефона им (явно неопитно) се издаде.

Общи условия

Активация на акаунт