Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 538
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Мдам, настана някаква небивала веселба тук. Поставени лица, агенти, конспирации.
Аз също бях много предубедена към пазаруване на парфюми онлайн, но се престраших и пробвах. За мен няма никаква разлика в парфюмите, които пазарувам, сравнени с физически магазин. Освен огромните надценки, разбира се.

Това - >  newsm10 .

Не се ли прекали малко с твърденията, че всички сайтове продават ментета?
Все пак паралелният внос на парфюми не е забранен, а някои от сайтовете, като Нотино са и европейски търговци.

Това - >  newsm10 .

В допълнение, няма да се учудя, ако някои от по-малките сайтове зареждат от по-големите Wink.

# 286
  • Варна
Не се ли прекали малко с твърденията, че всички сайтове продават ментета?
Все пак паралелният внос на парфюми не е забранен, а някои от сайтовете, като Нотино са и европейски търговци.
Всъщност няма такова твърдение, не и за всички сайтове  Simple Smile Просто се отприщи вълна от разочарования, в Което няма лошо.
А и като гледам се спрягат няколко имена - според мен това е показателно.
Разбира се, всеки си има глава на раменете и си прави сам изводите и изборите ...

# 287
По повод сайтовете и ментета. Преди 2 години закупих малка опаковка булгари омниа аметист (25или30мл, кръгло шиле, което се разделя на две). Изключителна трайност. Имам спомен, че се беше отекло от течността по гърлото и леко лепнеше. Оттогава съм купувала 3 пъти без опаковка-от долче и от Венера. Течност-водица. Умишлено съм отичала от течността-лепнене няма. Трайност-нулева. За мен това бяха ментета!
Eternity moments na Calvin Klein - от венера  30мл. Парфимо-50мл - оригинални.
Вече не знам дали проблема не е бил в това, че са били тестери. Нали уж нямало разлика?
И при лолита лемписка от Венера адска разлика в трайността-тестера отшумява, оригинала страхотен, пудрен шлейф..

# 288
Здравейте.
Поръчах си тестер  от един известен сайт, но има вероятност да  е без капачка. Преди малко прочетох,че липсата на капачката водело до по-бързо изветряване на парфюма т.е. става нетраен.
Вярно ли е това или не?

P.S.Ето:„ Винаги затваряйте правилно парфюма си – никога не го оставяйте без капачка или с неправилно поставена такава. Колкото повече ограничите достъпа му с въздуха, толкова по-дълъг живот ще има той. Това важи също и за честото премахване и слагане на капачката за кратък период от време”

Значи имам проблем!Ако знаех това нещо нямаше да рискувам с тестер без капачка, въпреки по-ниската цена.
Идеи какво мога да използвам вместо капачка? Rolling Eyes
Мерси

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 22:08 от benita_a

# 289
Имала съм тестери без капачка и не съм забелязала да изветряват. Дори наскоро дадох на колежка Инсоленс, че ми стоеше няколко години без да го ползвам и тя е супер доволна от трайността му, ама той си е доста нахален по принцип.Ако е оригинал тестера той ще е и добре капсулован и няма как да изветрее.

# 290
 За мен е пълна мистерия защо продължавате да пазарувате парфюми онлайн при подобно отношение към търговците.
И до следващо пришествие да повтаряме, че често трайността и истинността на даден аромат са субективни, все тая. Имали сме случаи на хора поръчали грешен парфюм, които отричат грешката да е в тях, а плюят по сайта и пр.
Да, зле са масата търговци и има дооста какво да се желае, но да дебнете намаления, а после да плюете по същите тези сайтове си е чиста проба Ганьовска мизерия.
Магазини бол- в България, и в чужбина.
Пазарувам парфюми онлайн от 9 години и как пък едно менте не ми пратиха, пък не са един и два сайтовете.
Не си усложнявайте живота и с глупави конспирации, парфюмите би следвало да ни носят хубави емоции, не обратното.

П.П. Аз не бих купила парфюм, пръскан от някого и върнат.
По тази логика всеки ще поръчва ексклузиви, ще прави по отливка- две, и после ще връща под измислен предтекст. В България живеем все пак.

# 291
  • Варна
Ами да - зле са масата търговци, гледат с трици маймуни да ловят. Затова е добре да си виждат и резултата - че маймуните не са толкова много и толкова баш незнаещи. Като ти пращат под името "тестер" използван и върнат парфюм всъщност си е доста долно. Ако уважаваш себе си като търговец и си толкова ербап, па пусни една Графа "върнати" - ще има хора които ще си ги купят. Възмутителен е самия факт, че се използват измамни похвати за реализация на стоката. Не съм видяла ,например, някой да се оплаче от покупка, направена от чуждите сайтове. Ама трябва ли да се правим на щастливи ако сме излъгани от някого, за да не го засегнем? Ами като не иска да вижда критики, да смени търговската стратегия.
А нали форумът е за да се споделя опит... или не е така?

# 292
  • София
За мен е пълна мистерия защо продължавате да пазарувате парфюми онлайн при подобно отношение към търговците.
И до следващо пришествие да повтаряме, че често трайността и истинността на даден аромат са субективни, все тая. Имали сме случаи на хора поръчали грешен парфюм, които отричат грешката да е в тях, а плюят по сайта и пр.
Да, зле са масата търговци и има дооста какво да се желае, но да дебнете намаления, а после да плюете по същите тези сайтове си е чиста проба Ганьовска мизерия.
Магазини бол- в България, и в чужбина.
Пазарувам парфюми онлайн от 9 години и как пък едно менте не ми пратиха, пък не са един и два сайтовете.
Не си усложнявайте живота и с глупави конспирации, парфюмите би следвало да ни носят хубави емоции, не обратното.

П.П. Аз не бих купила парфюм, пръскан от някого и върнат.
По тази логика всеки ще поръчва ексклузиви, ще прави по отливка- две, и после ще връща под измислен предтекст. В България живеем все пак.

Ако не наминете да ме определите като Бай Ганьо,  затова че искам да пазарувам онлайн, включително от измислените бг търговци, които дори не приемат плащане с карти, а да не отбелязваме, че при условие, че по наредба е задължително да има български етикет на продуктите, указващ включително кой е търговеца - няма да сте вие. Темата за изразяване на мнения, включително и т.нар. конспирации от вас. Аз пък няма да казвам откога пазарувам онлайн парфюми, но ще напиша, че съм получавала ментета най-вече и единствено от някои популярни в темата бг сайтове.
Колкото до историята с ексклузивите и отливките - не се бях сетила и не бих го направила, но факта, че на някой му идва като идея, твърде вероятно се прави или пък е правено. Тогава бих разбрала всеки търговец, който отказва връщане.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 09:16 от veka

# 293
Че търговците на козметика има много какво да се желае има, а практиката върнат продукт да се продава без да се посочва това е порочна и некоректна.

Понеже пазарувам много от корейски сайтове мога да кажа, че нашите търговци много има какво да учат от азиатците. По снимки на продукта веднага са ми реагирали и са ми връщали парите с хиляди извинения и учудващо как като ми уважат рекламацията и на другия ден парите от Корея са ми в сметката, а тук се мотат и банките им виновни.
Другото, което ми харесва е, че при намалени продукти с изтичащ срок на годност след около година това е отбелязано в началото с големи жълти или червени букви та няма как да го пропуснеш и си напълно наясно какво купуваш.
А за връщане понеже съм се занимавала търговците продаващи тук искат да не е нарушена опаковката, за да ти го върнат, за другите отворените незнам как връщат нямам личен опит. Но не мисля, че с липсващи 10-20мл ще уважат рекламация и не съм чела тук в темата някой да е искал такова нещо.

Ще си пазарувам онлайн там където ми харесва и ми изнася. А сайтовете, които не се нагаждат към желанието на потребителите, пазара има думата дали ще съществуват или не.

# 294
Отново ще препоръчам на тези, които смятат, че всичко от онлайн магазините е менте да преустановят пазаруването от такива места, за вас има Дъглас, Сефора и БЗ.
Разбира се, така е! А някои хора като дадат със 100 лв повече в БЗ за един парфюм предполагам, че ще ги носят и с по-голямо самочувствие!😉

# 295
  • Варна
Като гледам коментарите , изглежда, като че това е професионален форум на онлайн търговците на парфюмерия и козметика, а реалните потребители са броят на пръсти Grinning

# 296
Не, просто има и доволни хора, които не се фокусират над недоволството. Колко човека трябва да влязат и да напишат едно и също нещо: "ако имате съмнения, притеснения, НЕ пазарувате онлайн". Simple Smile
Или пазарувате само от чуждестранни сайтове и физически магазини. На днешно време пък, при този широк избор и варианти, да се държи да се очернят българските онлайн търговци, не го разбирам. Има и нещо, което се нарича култура на потребителя и онлайн пазаруването. Не може да се очаква, че всички сайтове са читави. Влизаш, гледаш, четеш отзиви, информираш се за търговеца, преценяваш дали те устройва, можеш ли да се довериш, тогава поръчваш. Няма нищо сложно или някакви велики конспирации.

# 297
Културата на онлайн търговията не е едностранна, тя включва и ангажимент на търговеца, и реални защитни механизми и практики, които да гарантират интересите не само на този, който продава.

# 298
  • София
Аз поръчвам от Parfiumo ,и за сега съм доволна. Там само нямирам един парфюм на Дюпон , който търся. Сега съм поръчала комплект на Версаче - парфюм 100мл и душ гел , на 90лв - ще видим какво ще дойде. Има ли доволни от комплектите им ? Аз за първи път поръчвам от там ?

# 299
Много плитко твърдение, Вещица.
Като сме доволни от сайтовете, значи сме или търговци или свързани с тях.
Ми, не съм свързана с никой, даже се възмущавам често от начина, по който някои като Парфимо обслужват клиенти.
Недоволни и от чуждите сайтове има. И от директните вносители се оплакват. Все някой ще се намери нещо да му е нетрайно или да не му е както трябва. Това обаче не значи задължително менте.
Като нямате доверие не купувайте онлайн, никой не ви кара насила.
За изпитаните сайтове аз лично разчитам на личния си опит. Толкова години пазарувам от Венера, Нотино, Парфимо, Парфюми шоп. Нито веднъж не съм получила менте. Няма как да не си вярвам на моите усещания, а да повярвам на непознати потребители във форум.

И не мисля, че са в рамките на добрия тон обвинения от типа: вие си пръскате ментета и дори не разбирате.

Общи условия

Активация на акаунт