Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 525
  • 746
  •   2
Отговори
# 300
  • София
Попадала съм на ментета, като това не означава, че ще спра да купувам онлайн. Имам едно наум, а някои аромати просто ги купувам от реални магазини, не ми се рискува. Оставала съм и много пъти доволна, иначе нямаше да съм тук.

Темата не е за/против сайтовете, би следвало еднакво добре да се приемат и похвали, и критики.

# 301
Разбира се, че трябва да има критики.
Ама като има упреци от рода: вие май сте търговци и затова сте доволни и ми идва в повече.

# 302
  • Варна
Базила, съгласна съм, затова е интересно как едно негативно мнение за някой от сайтовете предизвиква така за ярост у някои Simple Smile Не става въпрос за конспирации, а за споделяне на опит и впечатления. Ако Някой търси под вола теле, разбирай лични нападки, може би трябва да ... намали кафето Grinning
Врабчо, кой ти каза че не разбираш от парфюми и се пръскаш с ментета? Дай го насам веднага да му дърпаме ушите Grinning А това за плиткото твърдение ще си го пропусна покрай ушите, щото съм широко скроена и не могат да ме засегнат буквички от анонимен форум Wink
Таис - нали? Hands V

# 303
  • София
Не сме търговци, и като всички потребители имаме и положителен, и отрицателен опит с онлайн магазнините. Аз лично имам такъв и от реалните, като Сефора SmileSmile

# 304
Вещица, всеки има право да изрази мнение, разбира се. Така всички ние си сверяваме часовниците.
Просто някои са явно по-бъбриви и повтарят до откат едно и също. И стои малко като мърморене, а не като мнение.

Ето, примерно, аз съм изключителна "скръндза" и пазарувам парфюми вече само онлайн. Преди години бях на другата крайност – набутвах се в някой скъп физически магазин и щедро ръсех пари за парфюми с огромни надценки. Човек се учи и променя.
Към момента при предоставен ми вариант да си спестя заплатите на персонал, наем за физическия магазин като надценка, и да си взема 2 парфюма вместо един, защо да не избера онлайн магазин? Но уточнявам, пазарувам си от едни и същи, само български сайтове (в списъка ми са 5-6 сайта). Досега не съм имала проблеми с нито един от тях, ако имам веднага ще докладвам.

# 305
Не спорете, изпускате невероятни предложения по сайтовете, като например това. Точно половин цена от магазините, а и беше лимитка. Това е прелестен, много сложен парфюм, за обичащи пищност и алдехиди. Видях го и в темата за размени, вероятно поръчан насляпо.

https://www.parfumi-shop.net/valentino-noir-absolu-musc-essence.html

Ето и още по-евтин
https://perfume-bg.eu/valentino-noir-absolu-musc-essence-uniseks … -c-162_4958_4959/

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 11:26 от densi

# 306
Вие купувате ли БО/тестери и откривате ли разлика в трайността?

# 307
Simple Smile Като ме удари сляпата неделя на шопинга всичко купувам, като цяло съм на талази ту много пазарувам, ту изпадам в апатия и нищо не ми харесва.

Тестер един път съм купувала - доволна бях.

# 308
  • Sofia
Купувам, не откривам разлика.

# 309
Купувам предимно тестери, познавам парфюмите, тъй като обикалям доволно и душа по магазините. Разлики не намирам.
Но вече имам проблем с големите бутилчета, искам да мога да разнасям с мен парфюма и ми заемат много място. Ще мина май на малки бутилчета пак, че се улавям напоследък, че изборът ми на парфюм за деня клони към парфюм, който имам в малко флаконче и мога да мушна в чантата.

# 310
  • Варна
Аз съм купувала тестери, не намирам разлика в трайността, ако притеснението е, че няма да са трайни. Дори някой беше изказал предположение, че тестерите даже са с по-голяма трайност, от чисто търговска гледна точка - да покажат едва ли не парфюма в най-добрата му светлина. Нооо... и това не съм забелязала Simple Smile

# 311
Купувам предимно тестери, познавам парфюмите, тъй като обикалям доволно и душа по магазините. Разлики не намирам.
Но вече имам проблем с големите бутилчета, искам да мога да разнасям с мен парфюма и ми заемат много място. Ще мина май на малки бутилчета пак, че се улавям напоследък, че изборът ми на парфюм за деня клони към парфюм, който имам в малко флаконче и мога да мушна в чантата.

И аз се обичам да си нося парфюмите с мене, и все купувам от 100мл., ясно защо Simple Smile. Големи са и тежки и затова почнах да си правя отливки. Има страхотни шишенца, водят се туристически май, и в тях се прелива директно. Много е удобно, но такова шишенце за един парфюм може да се ползва, защото няма как да се измие. Иначе ползвам и обикновени с винт и тях си ги мия.

# 312
  • Sofia
Аз си мъкнем стотичката и се моля да не получа деформиране..Grinning
Забравих да спомена, че и моите са предимно тестери, защото са за мен, а не за подарък.

# 313
Обичам го този форум, ей!
effe, чудесна идея, благодаря!
Хич и не ми е минавало през ума да си взема шишенца и да отливам, които могат де, че те не всичките май могат да се отварят флаконите. Или могат, но аз и в това съм неука. Споделете, ако може.Innocent

# 314
Обичам го този форум, ей!
effe, чудесна идея, благодаря!
Хич и не ми е минавало през ума да си взема шишенца и да отливам, които могат де, че те не всичките май могат да се отварят флаконите. Или могат, но аз и в това съм неука. Споделете, ако може.Innocent

Радвам се, че помогнах Simple Smile. Най-лесно е с пръскане, но понякога хвърчи на всички посоки, а и сигурно изветрява, така мисля. Аз си ги правя със спринцовка и малко парченце тънък маркуч, моя е от система, взех го заедно със спринцовките от аптека. Сваляш пръскалото от парфюма, нанизваш 2-3 милиметра от маркуча, другата част е върху спринцовката и натискаш. Спринцовката трябва да е плътно опряна до пластмасовото нещо от парфюма (не знам как се казва). Ако го обясних неразбираемо, ще се опитам пак, или когато правя отливка, ще направя снимка Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт