Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 542
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Врабчо, кой ти каза че не разбираш от парфюми и се пръскаш с ментета? Дай го насам веднага да му дърпаме ушите Grinning

Ами, никой още не ми го е казал сега. Ама преди и това се е писало тук и аз превантивно....Joy

# 316
Моля, дайте предложение за аромат с преобладаващи фрезии. Предварително благодаря!

# 317
Моля, дайте предложение за аромат с преобладаващи фрезии. Предварително благодаря!

Този списък ми излезе 😁:

# 318
Ако някой търси Шанел по сайтовете да знае, че в момента в Прити шоп е по изгодна цената.Говоря за Габриел конкретно, който взех 35мл за 145лв, но и Алюр и Шанел 19 бяха изгодни.В Нотино цените са безумни.

# 319
В Леро има 30% намаление на всички 30 мл. бутилчета и също излизат изгодно Шанелите. Ще си взема един Габриел май утре.

# 320
  • Бургас
Ммммм,обичам Габриел,вземи си го Денс,вземи.Kissing HeartHeart За фрезия виж тези двата- https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Les-Creations … nd-Ever-7374.html  https://www.fragrantica.com/perfume/Chlo-/Nomade-48434.html

# 321
  • София
В Леро има 30% намаление на всички 30 мл. бутилчета и също излизат изгодно Шанелите. Ще си взема един Габриел май утре.

Блгодарско за инфото. Ще скокна за едно Алюрче:imp:
Денси в Сефора и Дъглас има ли комплименти за Рожденници

# 322
  • София
Обичам го този форум, ей!
effe, чудесна идея, благодаря!
Хич и не ми е минавало през ума да си взема шишенца и да отливам, които могат де, че те не всичките май могат да се отварят флаконите. Или могат, но аз и в това съм неука. Споделете, ако може.Innocent

Радвам се, че помогнах Simple Smile. Най-лесно е с пръскане, но понякога хвърчи на всички посоки, а и сигурно изветрява, така мисля. Аз си ги правя със спринцовка и малко парченце тънък маркуч, моя е от система, взех го заедно със спринцовките от аптека. Сваляш пръскалото от парфюма, нанизваш 2-3 милиметра от маркуча, другата част е върху спринцовката и натискаш. Спринцовката трябва да е плътно опряна до пластмасовото нещо от парфюма (не знам как се казва). Ако го обясних неразбираемо, ще се опитам пак, или когато правя отливка, ще направя снимка Simple Smile.
Аз се родих с тези шишенца
Скрит текст:
няма пръскане,разпръскване, спринцовки... Поръчвам от алиекспрес за по 1-2 долара.

# 323
Шанелче, в Дъглас има 10 % отстъпка мисля за картодържатели, Сефора не знам, но май не.

# 324
  • До сърцето...
Ужасни сте! Аз пак отстрелях два парфюма, докато ви чета...
Напоследък съм фен на elfragance, по-точно на обслужването им (пу, да не ги урочасам!) - това във връзка със сравнението с чуждите сайтове. Не мога да се похваля със нещо по-различно от стандартно отношение при чужденците. Че и ментета съм получавала (затова и спрях пазаруването от там), някой питаше риторично...

# 325
Какво си купи? Hug
Аз утре чакам Муска на Валентино. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 326
  • До сърцето...
Какво си купи? Hug

Е, Муска де Joy  и Карата на Картие (той ми е отдавна в листата).

Денси, Денси...  подкокоросничка такава Hug

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 15:38 от Радика

# 327
Ааа честито, това не е за пропускане, браво! Heart Eyes Hug Многохубави емоции да ти донесе. Това е най-хубавият, сложен и интересен менстрийм аромат за миналата година, за мен.

# 328
Аз се родих с тези шишенца
Скрит текст:
няма пръскане,разпръскване, спринцовки... Поръчвам от алиекспрес за по 1-2 долара.

Да, точно тези Simple Smile. Аз ги купувам в burkani.bg. Там са на 3 и нещо лв.

# 329
Какво си купи? Hug

Е, Муска де Joy  и Карата на Картие (той ми е отдавна в листата).

Денси, Денси...  подкокоросничка такава Hug
И моите последни поръчки са все оттам (elfragance). Carat Cartier също, нямам забележки, поливам си се доволно. Напиши после отзиви в парфюмната тема, ако имаш желание.Sparkling Heart

Благодаря много и на дамите, включили се с идеи и линкове за шишенца. Много сте полезни, вярвам не само на мен.Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт