Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 506
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Момичета,здравейте.Моля за малко помощ.За пръв път си поръчах от Елинор.Нещо старо,но любимо.Досега само от фришоп съм го купувала.Нещо ми се струва по -нетраен,въобразявам ли си не знам.Кодовете,които сравних в
http://checkcosmetic.net/,нещо ме хвърлиха в чуденка!Горният код 0847321 съвпада с кода на бутилката,но на проверката ми изписа :грешка и продуктът е произведен 2014г,и този пакетен код не се поддържа от сайта.На кодът под него 18327 ми изписа:произведено ноември 2018.Надписът на кутията е малко зацапан,бутилката е наред.Дали е наред всичко,как мислите?Прилагам и снимки:
Скрит текст:
,,

# 376
  • Sofia
Брайт, я хвърли едно око на новите парфюми в елфрагранс.GrinGrinGrin

И от нотино, и от парфимо съм доволна от поръчките си по горната питанка.

# 377
  • София
Засичали ли сте по сайтовете Облака на Ариана Гранде и новата лимитка на Ангела? Уж ги прегледах и никъде ги няма, но в темата има доста дами, които са по наблюдателни от мен Blush

# 378
  • Бургас
Брайт, я хвърли едно око на новите парфюми в елфрагранс.GrinGrinGrin

И от нотино, и от парфимо съм доволна от поръчките си по горната питанка.
Хиена си голяма,:bowtie:Hug новият Boucheron Quatre En Rouge е наличен и долу горе му познах и цената.В Б/З ми искаха 104лв.някъде за 50мл. и то с 20%отстъпка.Rage

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 17:04 от Bright Crystal

# 379
  • Sofia
Брайт, вече го закачих на въдичката,добра цена ми се вижда за 50-чка, а и както споменах - налагам си вето на големи, не ги изразходвам толкова бързо. Simple Smile Hug БЗ могат да ме поразкарат. Grin

~Étoile~, аз не съм, а редовно преглеждам, за да мога и на вас да докладвам.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 380
Засичали ли сте по сайтовете Облака на Ариана Гранде и новата лимитка на Ангела? Уж ги прегледах и никъде ги няма, но в темата има доста дами, които са по наблюдателни от мен Blush
Ариана Гранде облачето хич не ме грабна и не го следя, но за Ангела гледам (нали за Круиза питаш?), засега не съм го срещала онлайн.

# 381
Следя за Облака , но го няма още по бг сайтове.  За пръв път поръчах преди малко  от elFragrance. Утре ще е при мен, ще докладвам. Също преминавам само на 30 и 50 мл. разфасовки.
Последно при мене довтаса една сладка 30 мл Black Perfecto by La Petite Robe Noire Guerlain от Парфимо. От тях съм все така доволна.

# 382
  • Пловдив
Аз поръчах новия Ангел от Escentual. Чакам го другата седмица.

# 383
Момичета,здравейте.Моля за малко помощ.За пръв път си поръчах от Елинор.Нещо старо,но любимо.Досега само от фришоп съм го купувала.Нещо ми се струва по -нетраен,въобразявам ли си не знам.Кодовете,които сравних в
http://checkcosmetic.net/,нещо ме хвърлиха в чуденка!Горният код 0847321 съвпада с кода на бутилката,но на проверката ми изписа :грешка и продуктът е произведен 2014г,и този пакетен код не се поддържа от сайта.На кодът под него 18327 ми изписа:произведено ноември 2018.Надписът на кутията е малко зацапан,бутилката е наред.Дали е наред всичко,как мислите?Прилагам и снимки:
Скрит текст:
,,
Виж дали може да ти помогне това: ........Дано успея да кача снимката, че предния път не успях 😊

# 384
  • София
Базила, да точно за него.
Ами ще си проверяваме явно.
Никакво търпение нямам, но при 100 налични парфюма дано намеря какво да пръскам докато се появят Joy
И аз съм си наложила вето на големите буркани, като изпръскам малката и ако още имам желание за същия аромат чак тогава 100-ци.

# 385

Marcheto.mi,благодаря за отговора.Всички тези неща,които са изписани за парфюма ги покриваме Simple SmileУбедена съм,че е оригинал.Въпросът ми е по-скоро,да не е с изтекъл срок,кой от кодовете е верният?Да не би аз да не проверявам както трябва,но както и да е.

# 386
  • Стара Загора
Леле, хора, и аз наскоро харесах този парфюм като го пробвах в Дъглас - много ми хареса. Много свеж, като на моята кожа преобладаваше грейпфрут. Сега много се чудя дали да го поръчам от escentual.com, защото никога до сега не съм поръчвала от него. Както виждам доставят от UK, което е супер. Но имам въпросче - пратката може ли да се проследява и за колко време г/д идва? Също така в пощенския клон ли да я очаквам?

# 387
  • Пловдив
Аз пазарувам с превозвач. Доставят пратката  до англ.адрес за два дни и после седмица,докато дойде до България.
Май има и проследяване,но никога не съм го отваряла честно казано.

# 388
  • Стара Загора
От escentual пратките пристигат за 2 дни до англ. адрес, имат проследяване, изпращат с royal mail.
Направих поръчка по-миналата сряда от сайта точно на лятната звезда на ТМ, в петък- същата седмица пратката беше на адреса на превозвача, курса тръгна в неделя и миналият четвъртък беше при мен, т. е. за 9 дни го получих.

# 389
Парфюмите там оригинални ли са и как се поръчва? С превозвач или лично си правя профил и плащам с картата. Много съм зле моля светнете ме трябва ми парфюм за подарък след 15 дни дали ще стане..

Общи условия

Активация на акаунт