Как се пържи цаца?

  • 1 857
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • При хората, които обичам
  • Мнения: 3 192
Оваляни в смес 1:1 бяло и царевично брашно !!!

Тази смес я слагам в плик заедно а рибките и разтръсквам . След това се изсипва в гевгир - да изпада това, което е излишно и се пържи.Едно време и аз пържех на клечки за зъби , но вече само по горния начин ! Рибките остават цели и хрупкави.


Ей за такива "чалъми" питах аз. Хич не ми се вярва по капанчетата да ги нанизват на клечки. Това се отнася и за мен  Wink

# 16
  • Според сезона
  • Мнения: 297
Ами това е чалъм от едно заведение до нас .

# 17
  • в семейството
  • Мнения: 404
Тънкоста е да се изтръска в гевгир и да се пуска 1 по 1 в силно нагорещено олио.Аз пържих преди два дни и си облизахме пръстите  Peace. Това го знам от мои роднини със заведение.
само че аз ги пържих в кошничка в по-дълбока тенджерка и мазнина, за да не цапам фритюрника.
Това го

# 18
  • Мнения: 62
Рибата се овалва в брашно, а след това се поставя  в гевгир или сито за прашно и се разтарсва  добре  докато всяка рибка  е добре оваляна . Поставяш в сгорещената мазнина. това е рецепта по която много успешно се приготвя  рибата в заведения

# 19
  • Пловдив
  • Мнения: 257
Оваляни в смес 1:1 бяло и царевично брашно !!!

Тази смес я слагам в плик заедно а рибките и разтръсквам . След това се изсипва в гевгир - да изпада това, което е излишно и се пържи. Рибките остават цели и хрупкави.
Peace И аз така правя

# 20
  • Мнения: 84

Ахам, и на клечки за зъби става. Стои си приятно подредена и спретната Grinning
[/quote]



И аз така. Става бързо, лесно и удобно за обръщане   newsm10
На мен също ми се е прияло цаца - една хрупкавичка такава, така че и аз ще се залавям утре за работа  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт