Аз на 20 той на 37

• 13 044
  • 256
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Скрит текст:
Дами, май пак отървахте коня в реката!? Mr. Green
Да роди жена на 40, било нормално и не ставала "бабо- лелка", ама на 37 мъж да направи дете, бил ставал "чичак", неспособеен да се оправи с тийн, щото го била гепела андропаузата!? newsm78

Много забавен е тоя форум, наистина!
Цитат
37 годишен е чичак за 20 годишно лапенце, а не по прицип. За една дама примерно на 33-35г. няма да е чичак, а ще й е точно. Чети с разбиране.
Цитат
Чета, разбира се, ето на това отговарям:

Не, няма да е уморен чичак, а по-лошо. На 45-50 удря андропаузата и започват прояви на старчески егоизъм. Такива мъже са по-бетер тийнове от тийновете.

# 106
Според мен разликата в годините наистина е голяма, но не и невъзможна. Има една формула, по която се определя максималната разлика в годините между мъжа и жената (М/2 + 7=Ж), цитирам по памет, поправете ме, ако греша. Рано ви е за брак още (особено пък на теб), ако толкова много държиш на него, изчакай поне 5-6 години и тогава може и да ви се получи семейството.
Тоест по твоята формула, ако мъжът е на 37 трябва да изглежда така: 37/2 = 18, 5 + 7 = 25, 5. Е, извинявай, но аз съм на 25 и половина и изобщо не се виждам с мъж на 37.
Колкото до авторката - не, не си заслужава, послушай родителите си. Просто в момента си много влюбена и затова ти се струва, че искаш той да е бащата на детето ти и не можеш да си се представиш с друг. Аз съм по същия начин. Като се влюбя в някой и ставам тотално сляпа и глуха за други, да не кажа, че даже ме и отвръщават, ама това е голяма грешка, особено при разлика като вашата. Не си губи младостта с мъже, които + още няколко години и могат да бъдат и бащи.

# 107
Много ви е голяма разликата на тоя етап.

# 108
Тя на всеки етап е голяма - нашите имаха 15 години разлика и съм видяла колко трудно става с годините. Майка се е занимавала с деца вместо да учи медицина.

# 109
Наскоро видях в някакво предаване втората жена на Красимир  Гергов, мисля че се ожениха, когото тя беше около 24-25, сега е на около 33, а като излъчване изглежда на над 40 годишна. Разликата им е над 20 години и според мен тя се е повлякла по него и преждевременно се е състарила, като нямам пред вид толкова физически (очевидно е добре гледана и осигурена доволно), просто като държание и излъчване...та, човек тегли приоритетите и избира- сигурност и спокойствие с възрастен или свобода и собствен естествен житейски ритъм.

# 110
То и кой нормален 37-годишен мъж ще излиза постоянно с хора в диапазона 25-30. За инцидентно го разбирам, но това да му е постоянната приятелска среда, за мен говори, че или е пълен инфантил, или има сериозни дефицити.

Това е една от големите червени лампи, да.

# 111
  • Перник
Разликата със съпруга ми е точно 17 години. Бях на 25 когато започна връзката ни и всички очакваха, че ще е за кратко. От 15 години сме заедно, имаме две деца - на 11 и на 8 години. Не мога да си представя дори как би протекъл животът ми с друг мъж. Съветвам те да изчакате поне две-три години, за да се убедиш сама, че той е твоята половинка.

# 112
  • В.Търново
Ако искаш да не го изгубиш се омъжи за него, но ако не държиш на него не се омъжвай и не губи повече и неговото време, защото той не е първа младост.Нормално е на тези години да поиска семейство.

# 113
  • София
Ох, много ми е трудно, просто го обичам толкова много, не мога да си представя  да живея без него. Имал е преди мен, няколко сериозни връзки, ние се запознахме точно когато приключваше последната си връзка.
Може би сте прави, но не мисля че ще мога да се влюбя отново в някой друг, така както в него...

Ми не, сигурно няма да е така - пожелавам ти да не е така - а да е... истинско. Не бушуващите хормони, а спокойната, сигурна, трайна любов на зрелостта. Задължително условие за което е... да намериш първо себе си - своето пораснало аз, не само своето настоящо подхвъркващо аз - вече не дете, но все още почти, повече дете, отколкото възрастен...
Изживей си онова прекрасно междинно състояние - нищо, никога няма да ти го върне, ако сега се откажеш от него в името на не-навременни деца.
Познавам жени, избрали да имат деца в ранна възраст, имащи прекрасни семейства, но знаеш ли... разликата е в това, че именно те именно са избрали. Не са били притискани, не са били принуждавани. Под натиск... никога не се получават добре нещата, не и задълго.

# 114
Имах колега, който от студентската скамейка се беше размечтал за семейство и деца. Тоест бързаше да се жени, нищо, че и той самия в началото на двайсетте. Та неговата приятелка също би била подложена на натиск, нищо, че няма обективни причини да се бърза. Thinking

# 115
Е, той е бил млад, приятелката му също. В смисъл подходящи са си били един за друг.

# 116
Мъж на 37 години, натиска 20 годишно момиче за сватби и деца... много странно. Страх го е от жени, близки до неговата възраст или какво? Трудно намирам обяснение какво намира мъж в момиче, което още си е играло с кукли, когато той вече отдавна е можел да има семейство и деца.

Аз ще ти го обесня простичко, в едно 20 годишно момиче има още 20 години читав секс. В една 37 годишна жена - я има 2-3, я няма. За нас мъжете, 37г жена е като 17г кола втора-трета-девета ръка. Може да е спортна, може да е лачена, но 17 години е яко е лашкана. А едно 20г момиче си е като чисто нов автомобил, с яки форми и путенциал. Има и още нещо, с напредването на възрастта цените на колите спадат, а с жените тенденцията е точно на обратно. И така най-много стойност, за най-малко цена има при 20г момичета. Другото яко е, че повечето 20г не го знаят и са склонни да се дадът доста евтино.

# 117
  • Варна
Мдам, типично мнение на тъпкач, който в жената не вижда друго освен секс кукла. Пази Боже такъв да тръгне да ме оценява, не, благодаря Joy

# 118
А едно 20г момиче си е като чисто нов автомобил, с яки форми и путенциал.
Joy Лошото е, че пУтенцията на 37-годишния чичко е доста поувехнала за 20-годишния пУтенциал.

# 119
Ох, само 2-3 години секс ми останаха, ужас...

Впрочем истината е, че при мъжа на 37 я има, я няма още 20 години секс, но при жена на 37 има със сигурност;)

Общи условия

Активация на акаунт