Аз на 20 той на 37

• 13 033
  • 256
  •   1
Отговори
# 135
Мъж на 37 години, натиска 20 годишно момиче за сватби и деца... много странно. Страх го е от жени, близки до неговата възраст или какво? Трудно намирам обяснение какво намира мъж в момиче, което още си е играло с кукли, когато той вече отдавна е можел да има семейство и деца.

Аз ще ти го обесня простичко, в едно 20 годишно момиче има още 20 години читав секс. В една 37 годишна жена - я има 2-3, я няма. За нас мъжете, 37г жена е като 17г кола втора-трета-девета ръка. Може да е спортна, може да е лачена, но 17 години е яко е лашкана. А едно 20г момиче си е като чисто нов автомобил, с яки форми и путенциал. Има и още нещо, с напредването на възрастта цените на колите спадат, а с жените тенденцията е точно на обратно. И така най-много стойност, за най-малко цена има при 20г момичета. Другото яко е, че повечето 20г не го знаят и са склонни да се дадът доста евтино.

Да ама на 45, ако имаш късмет - 50 вече няма никой там долу та и 15-годишна да стои пред тебе гола, все тая. Ще я лашка някой 25-годишен. Ти - най-много някоя целувка тук и там. По-просташки от това не можах да се изразя, но дано си ме разбрал.

Иначе жената след 30 точно е в пика си на сексуален потенциал, докато при мъжете нещата почват да вървят надолу.

# 136
Аз лично се радвам изключитено, че сексът ме интересува все по-малко, а парите - все повече...

"Мерак с пари се гаси!"

dnes, ще ти го обясня простичко.
Жената и на 20, и на 32,и на 45 иска секс. Мъжът над средната възраст му се влошават необратимо проблемите с ерекцията.
Природа.

Съгласен съм, че жените на 45 искат секс, но има една особеност - жената на 20 иска секс всеки ден, на 32 2-3 пъти в седмицата, на 45 веднъж седмично.

Това, че на някой мъже им почват проблемите с ерекцията си е следствие на начина им на живот. Тук ключово е как живее съответния мъж. Ако ходи 3 пъти в седмицата на фитнес, кляка с 150 кг, има нисък % мазнини - вероятно е да е по-твърд от средностатистическия 20 годишен младеж. От друга страна, ако системно прекалява с алкохола, затлъстял е и не се движи - нормално да има проблеми с ерекцията и здравето.

Тук авторката да му мисли. Да мисли, какво ще стане с нейният мъж след 10-20г в зависимост дали е дъглогодишен спортист или спиртист.

# 137
Жената на 45 си иска секса всеки ден. Това, че москвичът на 50+ не може да й го даде, е проблем на москвича.

# 138
  • sofia
Да ама на 45, ако имаш късмет - 50 вече няма никой там долу ....

Ау, пепел ти на устата ..... мъж ми баш направи 50 и за сега такива признаци няма.

# 139
А ти откъде знаеш жена на 30+ колко пъти седмично иска секс като залиташ само по агнешко?

# 140
Не съм чела темата, по-скоро отивай към раздяла. Вече сте на различна вълна с гаджето, трудностите ще стават все повече, това е само началото.
Сериозен проблем например би бил да останеш без образование. Доста е недалновидно в наши дни.

# 141
При мъжа сексуалният пик е около 18-20-тата му година, докато при жената е на 31-33 години. Поне така твърдят сексолозите, а те би трябвало да знаят.
Та хайде да сравним един мъж на 37 - 17 години след най-добрата му потентност, и една жена на 37 - само 4 години след.

Съгласен съм, че жените на 45 искат секс, но има една особеност - жената на 20 иска секс всеки ден, на 32 2-3 пъти в седмицата, на 45 веднъж седмично.

Със собствения си мъж може и толкова да не иска. Но пък с друг – може и 3-4 пъти дневно. Особено ако е по-млад...  Laughing

# 142
Принципно една жена на 40-45 може да ти даде много невиждани преживявания и усещания, за сметка на тепърва навлизащо в секса момиче. Все пак опита си казва думата. Много е малоумно да се заклеймяват по- зрелите жени и то от мъж, на който патлака му ще омекне преди желанието на жена му да се изпари. И не е само до начин на живот. Пък като не можеш да го вдигнеш и се тъпчеш с хапчета, за да залъжеш себе си, че си още на ниво... ще можеш ли да даваш на 20- годишната си придобивка секс всеки ден? Не и какво става? Сменя те за някой млад можещ, който ще я прати в облаците.

# 143
Жена на 37,иска и друг пълнеж,освен потентността..
За кво и е маратон с някой,чиито мозък,стига колкото да пази равновесие?
Какви очаквания да има?

# 144
Понеже той пита какво повече ще му даде някоя по-възрастна, аз искам да питам - обективно какво дава въобще един мъж?
Ползите, грубо подредени, са
1. Деца
2. Секс
3. Пари

И трите мога да ги получа със собствени усилия и без някой чичко да ми мрънка колко му е тежък животът. 

# 145
  • София
Dnes, специално идвам да ти покажа, че на 35 жените всъщност са момичета за някои мъже😄. Грешката може и да е в твоя телевизор.

# 146
Dnes, специално идвам да ти покажа, че на 35 жените всъщност са момичета за някои мъже😄. Грешката може и да е в твоя телевизор.
Скрит текст:

Имаше един, който пак искаше да викат майстор с уточението жената да плати ремонта Grinning

# 147
  • Между гори и планини
Рядко пиша в такива теми, вярно прочетох само първата страница със съвети, но ми стига да се ядосам.
Аз и съпругът ми имаме 18 години разлика, аз бях на 24, а той на 42 години като се запознахме. Голяма любов от пръв поглед. Заедно сме вече 15 години и имаме син на почти 13г. Така, че разбиваме митовете, че такива връзки не продължават дълго. И двамата харесваме еднакви неща, а аз винаги съм била надраснала връстниците си (никога не съм имала връзка с набор) . Смятам, че всеки на свой гръб трябва да изживее любовта си и да не се слушат странични мнения, защото , нито има нещо сигурно в този живот, нито човек с човек си прилича. Можеш да се опариш от една връзка без значение кой на колко години е.

Единствено бих препоръчала, да не се бърза с деца поне 4-5 години, завърши си, поработи, попътувайте, забавлявайте се и тогава правете наследници.

# 148
Така е, личния опит на една бг-мама потребителка, може да опровергае всяка обективна статистика.

# 149
А това за 2-3 -те години оставащ секс при 37 годишните от коя обективна статистика го изкопа? Joy

Общи условия

Активация на акаунт