Аз на 20 той на 37

• 13 040
  • 256
  •   1
Отговори
# 150
Ако и долната глава до такива висини стига колкото горната, не ми го `фали!

# 151
И как се преценява обективността на една статистика? Оня ден направих анкета и проучване, пък кой знае дали не я попълних примерно 300 пъти сама Trollface
Не си губи времето тука при застарелите 40 годишни жени, забравили какво е секс. Младите момичета те чакат на тълпи отвън, ще се избият да се докоснат до твоята мъжественост.

# 152
А това за 2-3 -те години оставащ секс при 37 годишните от коя обективна статистика го изкопа? Joy

От неговата собствена жена, която вече не го ще.

# 153
  • София
Абе да ви кажа днешните 20+ годишни, секса все  по-малко ги вълнува, та може и да си пасват авторката и гаджето и. На мен темата ми е малко пързалка де, през определен период се появяват такива, пък и авторката не се включва особено адекватно.
 А от призмата на 35+ мога да кажа, че сега секса е по-редовен отколкото на 20 и в пъти , пъти по-качествен! Хич не ме е страх мен от "новите автомобили"

# 154
А това за 2-3 -те години оставащ секс при 37 годишните от коя обективна статистика го изкопа? Joy
Това изказване, го направих с идеята, че ако един мъж има избор м/у 37г и 20г жена, по-готино ще му е да си прави секс с по-младата ( лично мнение ).

Иначе, направих си едно бързо проучване. Според литературата, женското желание за секс достига максимум някъде в средата на 30те години. При мъжете, пика е на 15г и от там само надолу.

Източник: Sex, Time, and Power: How Women's Sexuality Shaped Human Evolution

Друга тенденция която отчитат учените е, че сегашноте 20-30г (millennials)  се инресуват по-малко от секс от техните родители на същата възраст.

С две думи, желание за секс при 40 годишните има, друг е въпроса дали имат възможност и колко често.

# 155
  • София
Оф, аз съм на 52....Ко бешИ туй секс???   Laughing
За йедене, за пиенье....или пък да не се кОпаха доматите с него?

Скрит текст:
Мъж на 37 години, натиска 20 годишно момиче за сватби и деца... много странно. Страх го е от жени, близки до неговата възраст или какво? Трудно намирам обяснение какво намира мъж в момиче, което още си е играло с кукли, когато той вече отдавна е можел да има семейство и деца.

Аз ще ти го
обесня
Скрит текст:
простичко, в едно 20 годишно момиче има още 20 години читав секс. В една 37 годишна жена - я има 2-3, я няма. За нас мъжете, 37г жена е като 17г кола втора-трета-девета ръка. Може да е спортна, може да е лачена, но 17 години е яко е лашкана. А едно 20г момиче си е като чисто нов автомобил, с яки форми и
путенциал.
Скрит текст:
Има и още нещо, с напредването на възрастта цените на колите спадат, а с жените тенденцията е точно на обратно. И така най-много стойност, за най-малко цена има при 20г момичета. Другото яко е, че повечето 20г не го знаят и са склонни да се дадът доста евтино.

Ако някоя 20 годишна иска да я възприемат като поредния лачен аУтомобил и да се "дава" на подобни неграмотници, моля, има пълната свобода да си съсипва живота.Неин си е....

Пропускаш

...Другото яко е, че повечето 20г не го знаят и са склонни да се дадът доста евтино.

А иначе неграмотният господин по същество е прав. 20 годишните форми имат повече шанс да събудят... заспалите... части, поне отчасти. И да, 20 годишното не е имало време да се опознае, да изгради самочувствие, да си научи цената. На всичко ще кандиса, дори деца да народи преди сама да е пораснала - само и само да не изтърве невероятния чичко, дето й е обърнал внимание...  Rolling Eyes Уви.

Това изказване, го направих с идеята, че ако един мъж има избор м/у 37г и 20г жена, по-готино ще му е да си прави секс с по-младата ( лично мнение ).

Ако трябва да сме обективни, има много логична причина за себичното поведение на мъжа в тази ситуация.
Избор м/у 20 годишна и 37 годишна пред него изобщо не стои. Вероятността да намери 37 годишна, която да не е приключила с ражданията, като същевременно има желание за такива, но е и фертилна, че да може бързо да зачева и с лекота да износва, е твърде малка. А 20 годишните всичките влизат в тази категория. Затова се е и насочил към тях. Освен това 20 годишната има по-добри шансове да живее достатъчно, за да се погрижи за въпросните деца, дори и той да не успее, както и да е работоспособна достатъчно дълго време, за да ги издържа.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 19:10 от katiABV

# 156

Аз ще ти го обесня простичко, в едно 20 годишно момиче има още 20 години читав секс. В една 37 годишна жена - я има 2-3, я няма. За нас мъжете, 37г жена е като 17г кола втора-трета-девета ръка. Може да е спортна, може да е лачена, но 17 години е яко е лашкана. А едно 20г момиче си е като чисто нов автомобил, с яки форми и путенциал. Има и още нещо, с напредването на възрастта цените на колите спадат, а с жените тенденцията е точно на обратно. И така най-много стойност, за най-малко цена има при 20г момичета. Другото яко е, че повечето 20г не го знаят и са склонни да се дадът доста евтино.

Да ти кажа, възрастта изобщо не е гаранция коя "ръка" е една жена и колко е "разлашкана". Има 18-19 годишни момичета с навъртян такъв километраж, че всяка уважаваща себе си разпоретина би им завидяла.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 00:09 от Blackbling

# 157
Не беше ли мъжка работа  издържането на жената и децата?

# 158
При жените сексът след 30-35 години става все по-хубав и много по-качествен като изживяване. Предполагам до към 45-50 е така, после вероятно настъпва спад. При мъжете между 40-45 започва спад, не може да докара акта до края, понеже му пада, не успява всеки път да вдигне самолета и т.н.На някои пък не им се прави често секс, 2-3 пъти месечно и така.За младо момиче, на 20-25 години, ще бъде проблем и драма.

# 159
Едва ли изчислява колко е фертилна или колко ще живее... Предполагам, че просто я обича, затова й е предложил брак чичака... който е две години по-млад от мен например, а сигурно и от други пишещи. Simple Smile

# 160
Хубава статия ще излезе от тази тема.

# 161
Какво му се връзвате на днес-съм-088, не знаете ли, че човекът има психични отклонения? От всеки коментар лъха психопатия.

# 162
  • София
Ами! Просто като видя мъж да лее "разум" по бг-мамма-темите, по-стабилен и разумен не мога да си представя да съществува💖

# 163
Е хайде де, той поне е весел и става забавно. Кога другаде някой в прав текст ще си заяви недопечените идеи, дето му се мътят в главата.

Аз ще искам да изкопча какво визира под "читав секс" и какъв ще е тоя вододел, след който читавият секс ще спре и ще си остана с не-читав...

# 164
  • София
Не беше ли мъжка работа  издържането на жената и децата?

Ами... от една страна да, той с това я "прилъгва", но от друга... Тя ще е на 50, напълно работоспособна, а детето / децата й ще са таман в университет, с всевъзможни нужди от финансиране. Бащата, ако е жив, ще е на 70, отдавна извън работната сила, с допълнителни здравни разходи евентуално. Тогава тя ще се включи - ако и тя е на 70... трудна работа ще е това семейство. Деца твърде малки / млади, за да го издържат, родители (двама) - твърде стари, за да го издържат... Човекът правилно се е насочил.

Едва ли изчислява колко е фертилна или колко ще живее... Предполагам, че просто я обича, затова й е предложил брак чичака... който е две години по-млад от мен например, а сигурно и от други пишещи. Simple Smile

Сигурно не го изчислява. Това става подсъзнателно.

Общи условия

Активация на акаунт