На море в Турция - тема 60

• 64 397
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Привет,
Запазихме за Royal Taj Mahal в Сиде от 19.06 за 7 нощувки. Ще споделя впечатления после. Не намерих отзиви на първа страница за хотела, но моя близка бяха там и останаха повече от очаровани. Ако някоя от вас има впечатления или препоръки, ще съм благодарна да ги сподели.

# 121
Привет,
Запазихме за Royal Taj Mahal в Сиде от 19.06 за 7 нощувки. Ще споделя впечатления после. Не намерих отзиви на първа страница за хотела, но моя близка бяха там и останаха повече от очаровани. Ако някоя от вас има впечатления или препоръки, ще съм благодарна да ги сподели.

там има отговор
друго не ви трябва Simple Smile

# 122
Привет,

Ако имате конкретни въпроси, питайте.
Посещавала съм няколко пъти хотела и съм почивала в Роял Драгон, с който делят общ аква и лунапарк.

# 123
Ако се случи така, че времето не е особено прекрасно, анимацията в хотелите измисля ли някакви забавления за гостите, особено за малките? Иначе предполагам, че ще трябва да се заложи на разходки и екскурзии...

# 124
  • Варна
Ако се случи така, че времето не е особено прекрасно, анимацията в хотелите измисля ли някакви забавления за гостите, особено за малките? Иначе предполагам, че ще трябва да се заложи на разходки и екскурзии...

Никога няма да ви е скучно, единствено в някои хотели са слаби от към вечерни забавления, иначе има хиляди неща, с които те занимават. Играла съм на огромна табла, заровете ги хвърляхме с кофи, тенис на маса, карти, зумба, канго, фитнес, вътрешен басейн, турско кафенце с прекрасните им десерти, ако това не ти е интересно, харчене на пари в близкия мол. Сега се замислих, че никога не съм посещавала зоологическа градина, Халил да каже?
В Аква Фентъзито имаше вътрешна пързалка с няколко басейнчета, има детски клубове, драскат, рисуват, моделират с пластелин, в Титаник Белек мисля имаше огромен детски закрит кът, там и аз бих бесняла.

# 125
  • София
Нищо не измисля. Крият се като мишоци, сам се грижиш за забавлението на малките, на всичкото отгоре те мохито не щат. Амара от лани беше 3-4 дни така.

# 126
  • Пловдив
Не очаквайте от аниматорите да ви занимават при лошо време.Тогава е момента ако има хотела платени забавления като боулинг,електронни игри и др...да направят някой лев.Повечето детски кътове са изнесени извън хотела .С една дума всички се въртят в хотела  ядат ,пият а децата се гонят по коридорите.

# 127
  • Варна
Не очаквайте от аниматорите да ви занимават при лошо време.Тогава е момента ако има хотела платени забавления като боулинг,електронни игри и др...да направят някой лев.Повечето детски кътове са изнесени извън хотела .С една дума всички се въртят в хотела  ядат ,пият а децата се гонят по коридорите.

На такова сте попаднали , не навсякъде е така.
Има изнесени центрове които имат закрита част , отделни къщички- гъби примерно , бунгалца разни , там вътре рисуват , игри разни на закрито , има и места със страхотни детски аниматори.Иначе всички сцени като че ли са на открито и едва ли ще стават ако вали дъжд .

# 128
Аз си избрах миналогодишния хотел заради аниматорите, ама ... тц! Бяха друг екип и ... много се разочаровах. Не че нищо не са правели, но ония бяха мноооого добри!
Хотелът е Ла Бланш айланд в Бодрум.

# 129
  • Варна
Всяка година може да са в различен хотел по целия свят. Имат си агенция, която ги праща, където са се договорили, а може да бъдат и години наред в един и същ хотел. За това накрая, на почивката има анкети.

Забавляват аниматорите, винаги сме общували с тях, във всеки хотел и те знаят какво да правят, за да ви е забавно ако вали. Може би зависи и от класа на хотела. Единствено в Кристал Адмирал Сиде бяха ужасно скучни.

# 130
Здравейте Simple Smile !
За съжаление тази година закъсняхме с организацията на почивката и изтървахме всички свободни места за Club Letoonia(Fethie), където ходим вече няколко години. За всички търсещи природа, красота, спокойствие, шир и тн, препоръчвам с две ръце! В близост е и прекрасната лагуна Олудениз .
Сега се налага да търся нещо с подобни условия, а именно-голям комплекс, който разполаг с къщички (бунгала), зеленина, плаж, хубава и разнообразна храна, театър, дискотека и барове. Местоположението няма голямо значение, но предпочитаме да е Мармарис или след него или около Анталия(Кемер-препоръчаха ми Марти Мура), Алания, Сиде. Много разчитам на вашите съвети и препоръки. Ще пътуваме със собствен транспорт или самолет ако е много далече. Десетина човек сме и някой от нас са с деца, под 11 години. Бюджета е около 2000 лв на семейство,а времето-началото на октомври или от 12-ти нататък. Ще бъда благодарна на всеки, който намери време да помогне със съвети! Хубав и усмихнат ден на всички!

# 131
За нашия период засега няма прогноза за дъжд, но първите дни ще бъде около 25 гр...
И пак с въпрос, този път за телефонните разговори. За А1 разбрах, че имат някакъв пакет, но в Теленор ми казаха 3,5 лв на мин изходящ и 1,6 входящ разговор. Разбрах, че има карти за улични телефони, но такива телефони навсякъде ли има? И откъде се купуват картите?

# 132
  • Русе
Дали в тази тема, дали в друга, но някой беше писал, че Теленор също имат някакви пакети за Турция, подобни тези на А1.

# 133
  • Варна
Здравейте!

Мисля си море в Турция и първо търся информация при вас, но първа страница е толкова обширна, което е прекласно, но се обърках.

Не искам да съм поредната, която ще пише "препоръчайте ми хотел" и то без да знаете какво искам, та ще помоля да ме насочите в кои курорти(искам курорт, т.к. търся хотел с басейни и водни атракциони заради детето) да търся като целта ми е да е максимално близо от Варна, т.к. ще пътуваме с кола и 5 годишно дете.
Ако имате и препоръка за сайтове с добри оферти ще съм благодарна.
Аз се връщам да чета за тазгодишните ви резервации.

# 134
  • Пловдив
Магесница Магиколепна погледнете https://www.booking.com/hotel/tr/letoonia-golf-resort-turkey.bg.html
Пак е Летония и има къщички .

Общи условия

Активация на акаунт