На море в Турция - тема 60

• 65 044
  • 771
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна

Лимак Лара де Лукс, в списъка ми е, интересна архитектура и не е като масовите модели на хотели. 😊

# 451
  • Някъде в Европа...
Winterflame, ще чакам с нетърпение отзивите ви! Желая прекрасна почивка!

# 452
  • Русе
Здравейте, приключи нашата почивка в Korumar efesus Кушадасъ .Хотелът е много хубав.Всичко е на ниво.Прекарахме една незабравима почивка,
И само толкова ли Wink

# 453
Специално за вас снимах и температурите на водата.
Басейна:

Морето:

И морето и басейните са пълни с деца, така че изобщо няма от какво да се притеснявате.

# 454
  • София
Препоръчайте ми агенция за Кушадас от София. С коя е по изгодно?

# 455
  • Варна
Емералд

# 456
  • Пловдив
Предвид съветите в темата решихме малко да измесим почивката напред, и да почиваме от 22,06, за да е една идея по-прохладно. В ТА Емералд ни предложиха - Бодрум (La Blanche Island Bodrum 5*), но аз като че ли имам нагласа да е нещо в Анталия. Чакам да ми изпратят днес на имейл предложения от Астрал Холидейс. Това на което сме се спряли за сега след ровене в интернет е Turan Prince World Side - https://www.astralholidays.bg/pochivki/country/7:110/hotel/34427 … _transport_id=558
Какво мислите за мястото?

# 457
Днес В Истанбул се очаква 32-33+ градуса,
От два дена насам времето е над 33-34*
чисто лято.. Simple Smile

# 458
  • Русе
Днес В Истанбул се очаква 32-33+ градуса,
От два дена насам времето е над 33-34*
чисто лято.. Simple Smile
Е, то и в Русе е така, без да си имаме море Wink

# 459
mamaden, предвид добрия ви бюджет повечето от хотелите, които са ви препоръчали са от висок клас и предлагат много добро качество в почти всяко отношение.  Turan Prince World, който вие сте си избрали, от друга страна, е хотел от среден клас подходящ за хора с доста по-ограничен бюджет, който аз дори избягвам да препоръчвам, защото е доста остарял и плаче за реновация. Освен това вероятно ще платите неадекватно висока цена за него в момента. По-добре е пак да обмислите периода и/или да продължите търсенето...   

Winterflame, много, много хубава почивка ти пожелавам и да разкажеш после!

# 460
  • Пловдив
 Някой с мнение за този  хотел ARIA CLAROS BEACH & SPA RESORT 5* ?

# 461
  • Варна
Подкрепям Адвенчър, има възможност за по-добър хотел.

# 462
  • Пловдив
 хотел LA BLANCHE RESORT 5 *
LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5*
Моля ,ви може някой да каже кой е по-добър ,плюсове и минуси ?
Много благодаря !
Чудинката вече са две дали в Кушадасъ  в хотел ARIA CLAROS BEACH & SPA RESORT 5*
или
LA BLANCHE ISLAND BODRUM 5

# 463
Хотела е Анабела Диамант &спа 5*, от хотела като база съм доволна, чист и подържан със зеленина, не голяма територия, това което исках и търсех. Плажа е добре местата стигат, има малко камъни съвсем в началото на брега, но после си става пясъчно дъното. Както казах в предишния си пост храната не е достатъчно разнообразна и според мен е ориентирана като вкус към почиващите които са предимно руснаци, поляци ..има и българи повече от колкото очаквах, което е добре 😀. Почистването е всеки ден, сменят се кърпите, целия персонал се старае и са лябезни.
Лошия привкус на почивката ми е най вече от отношение на рецепцията, допуснаха грешка при настаняването и до последно твъдяха, че вината не е на хотела, опитваха се да минат с номера че нямало разлика в цената на стаите в които съм настанена и за която съм платила, което категорично не е така. Друг минус е липсата на безплатен интернет в лобито, което пък е грешка на Емералд тъй като в офертата е посочено като безплатен. Наложи се да си заплататим интернет за два от телефоните на децата- интернета се плаща на устройството а не на стая. Обявения като безплатен хамам-турска баня, за нас също се оказа че трябва да се плаща 😁. На рецепцията твъят безплатен, като отидеш ти искат пари.
Тук трябва да кажа, че партньора на Емералд, ни оказаха пълно съдействие и направиха каквото можаха /според тях/за решаване на проблема със стайте.
Имаме още няколко дни дано да ги изкараме добре и без повече проблеми 😀

Благодаря Ви, за откровения коментар.
По-рано в темата писах защо ми е втръснал ол-инклузива, защо търся вече нещо по-различно.... и стана страшно.. как мога да отида в Турция и да се" лиша от закуската" или как еди коя си дама, ако отивала като мен в Турция.... и станело така, че да приготви нещо за ядене... "щяло да се стигне до развод"....
Вашия коментар ясно показва, че не не само аз мисля така - еднообразни и едно и също навсякъде независимо" броя на звездите"....за съжаление.... Ама то агнешко то си е агнешко навсякъде, плодовете и броколоте и супите също, така че няма нищо за чудене..... Една година с организирана почивка от Емералд.... самолетна при това в 4*+..., ни настаниха 3-ма в двойна стая и за детето нямаше легло.... Докато сме на плажа и на великото ядене "щяха да го уредят" 😂😂😂"Уредиха го"... Набутаха в двойната стая още едно легло и място за качване на въпросното легло "йок" 😁😁😁. 7дни една съща закуска, колкото и да е "богата" като асортимент втръсва, едни също и за обяд и за вечеря. Анимацията.... да," неуморни" както казвате и какво от това, от третия ден, вечер знаех какво предстои. Умишлено няма да напиша хотела, за да няма "лично засегнати" любители на многото звезди и организирани от Х, агенция почивки. Навсякъде вече е едно и също....

# 464
  • Пловдив
mamaden, предвид добрия ви бюджет повечето от хотелите, които са ви препоръчали са от висок клас и предлагат много добро качество в почти всяко отношение.  Turan Prince World, който вие сте си избрали, от друга страна, е хотел от среден клас подходящ за хора с доста по-ограничен бюджет, който аз дори избягвам да препоръчвам, защото е доста остарял и плаче за реновация. Освен това вероятно ще платите неадекватно висока цена за него в момента. По-добре е пак да обмислите периода и/или да продължите търсенето...   

Winterflame, много, много хубава почивка ти пожелавам и да разкажеш после!

Сърдечно благодаря, търсенето продължава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт