Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 247

• 37 873
  • 731
  •   1
Отговори
# 645

https://www.youtube.com/watch?v=XKnmsiNsR0I
Привет, привет!  Hug Hug

С цялата ми любов ..се казва песента от клипа Grinning Готина е, стават думите и към Туба...и към вас Laughing
Не знам как съм живяла сто години без смартфон, но знам, че тази седмица благодарение на него + всички вас, нямам пропуск в информацията за нашето гардже.  Peace
Понеже прекарвам времето си в къща със стара библиотека, си припомням книги, които съм чела и харесвала.
Скрит текст:
Домашна библиотека събирана от родителите ми
Погледнах "В лабиринта" на Стефан Дичев. Спомних си, че действието обхваща периода на младотурците в Османската империя, и разказва за строежа на Хиршовата железница през територията й населена с българи. Като в мъгла си спомнях само това и когато прочетох първите страници с описанието на Истанбул по онова време...о, чудо! Rolling Eyes Покрай Туба и сериалите съм научила толкова много имена на улуци, квартали, местности  , храни, облекла...Ми то си имало полза от гледането им Joy  Joy

Прегледах клиповете от изминалата седмица. Туба си разхожда африканската прическа в повечето от тях, но вие вече сте я виждали. Така, че реших да ви покажа нещо невиждано Wink То и няма как да сте виждали, щото героите са смесени от два различни сериала Sunglasses

https://www.youtube.com/watch?v=ZNaM9tabYvk

Една ми е цветно-релаксираща роклята на Туба...та да я озвуча и музикално Heart Eyes

Спокойни и цветни дни ви пожелавам!  Hug Peace А, аз ще продължавам да ви чета само, поне още седмица.

# 646
Здравейте!  Hug

Да се обадя сега, че не зная дали ще мога после!  Sunglasses
Благодаря за споделеното!  bouquet
Вичи  Hug Злати  Hug Канти  Hug Надин  Hug!
Днес пак нямаме новини, но имаме колажи.  Mr. Green

И красиви скринове, също...

Желая ви хубава вечер!  Hug

Който го може, го може! Joy

# 647
Добро утро,момичета! Hug

Канти HugНадин HugЛинка Hug,благодаря за споделеното! bouquet bouquet bouquet

Цитат
Сообщение от Lusine Tumasyan

Привет. Я скоро буду публиковать книгу , где все фаны кторые хотят отправить мне свои пожелание, или хотят передать Тубе свои мисли.
1.- Напишите посвящение в текстовом формате с максимум 18 строками, размер шрифта arial 12.
2.- Те, кто отлично знает английский или турецкий язык, могут написать это напрямую.
3.- каждое посвящение должно указывать полное имя и место происхождения, например: Джулия Гонсалес Пинто, Чили.
4.- не стесняйтесь писать то, что вы действительно хотите сказать или посвятить Тубе, то, что приходит ко мне, не будет раскрыто где-либо еще, поскольку каждое посвящение - это личное.
5.- Вы можете отправить мне документ с помощью сообщения в этот Instagram: https://www.instagram.com/tubabuyukustun.fan.fan/
Жду в течение двух дней.

Желая ви приятна събота! Hug

# 648
Здравейте Hug
Злати HugЛинка HugНадин HugКанти Hug
bouquet

Новият ден е като картина - твоята картина. Ти избираш цветовете, четките, платното, боите, композицията.
Рисувай така, както ти подсказва сърцето...
Рисувай така, че когато дойде времето да се разделиш с творбата си, всички да искат да могат да рисуват като теб.
Защото твоята картина ще е истински шедьовър.

От Сердар бей.
Цитат
https://www.instagram.com/p/B0rDiJ7gYDH/?igshid=rel6l..
Отец Тубы добавил новое фото в инстаграм
Ночные окна на улице Оксфорда
Windows at night at Oxford street.

Добър да ви е денят. bouquet

# 649
Здравейте!  Hug

Злати  Hug Вичи  Hug благодаря за споделеното.  bouquet bouquet
Останахме много малко - едно, че е лято, второ, че Туба не снима. Ако така продължава, никой няма да има.  Mr. Green
Сега четох в ТТ, турските фенове се вълнуват, не са сигурни, дали Туба не е махнала с ръка на всички предложения и е отпрашила за САЩ, Смятат, че за всичко е виновен Умут. В руските форуми също се притесняват, че си прави прическа, която се носи няколко месеца. Защо? Не, че Туба не е отговорила - „А защо не?“ Mr. Green
Все пак има и оптимистични мнения, ще ми се да цитирам някое
Цитат
Светлана Светлана

Я не отношусь так серьезно к этим косам. Париж и Нью Йорк, два совершенно свободных от стереотипов города. Такие свободные, внутренне, люди, как Туба, живут там этой свободой выбора и действий. Там нет норм и ограничений, особенно для творческих людей. Туба всегда говорит, что любит и предпочитает город, большой город. Выбор этих двух городов, это её мироощущение. К работе, я думаю, это отношения не имеет.

Цитат
Мила Киевлянка
 Но все же, Туба не такая как все, у нее другое видение мира, его ощущение и восприятие. Такие люди могут годами находится в "поиске". Неужели было-бы лучше, если бы она каждый год была-бы в сериале "стамбульской невестой"? Она не ожидает того, что ее поймут, но это раздражает... Если человек хочет достичь своей цели, ему не нужно заявлять об этом публично и слышать одобрения окружающих... Хочешь рассмешить Бога, расскажи ему о своих планах. Туба говорила, что не уйдет из профессии и если-бы был интересный материал, то была-бы и работа... И потом, посмотрите в ее глаза, какими они бывают... даже на этих фото с косичками - веселая и потом совсем другая...

Надявам се на добри новини!  Praynig Praynig Praynig
Приятна вечер!  Hug

# 650
Добро утро! Hug

Вичи HugЛинка Hug,благодаря за споделеното! bouquet bouquet

По слухове в ТТ ,Туба е била на сватбата на дъщерята на Тамер Левент!

Цитат
Вести с полей.
- Хиляль Сарал подписалась на Тубу.
- Туба, по слухам в твиттере, была на свадьбе дочери Тамара Левента.
Ждём фото:)

Щастлива неделя,момичета! Hug

# 651
Здравейте Hug
Злати HugЛинка Hug bouquet

"Смирението е най-трудно постижимата човешка добродетел: да свалиш от себе си излишната човешка гордост, излишните амбиции и кроежи; да надмогнеш обременителните желания за власт и забогатяване; да задушиш ненаситния ламтеж, да приемеш света около себе си, ако не с обич - със спокойствие."

Николай Хайтов

https://vk.com/doc246508896_512460009?hash=094bd2967e91a64d64&am … =groups&mp4=1

Майа и Топрак на сватба на дъщерята на Тамер Левент

Добър да ви е денят bouquet

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 09:04 от Вичона

# 652
Здравейте! Hug

Имаме  нови сн. Значи това момче, дето съобщи за сватбата още снощи е близко до Туба  и другите работи дето казва са верни. Дано.  Praynig

Топрак красавица, но и дъщерята на Тамер бей - също!  Peace
Както винаги Туба остава близка с актьорите от по-старото поколениие. Уважава ги, а и те нея.  Peace

Туба на заден план - отива ѝ новата прическа.

4 шаферки и един шафер... Grinning

Прекрасен неделен ден, ви желая!  Hug

# 653
  • Русе
Здравейте в неделя!  Hug

Тази седмица зачезнах пак, заради дошли си по-рано мои гости, но... сега вече ги изпроводих и... мога да се разходя повече из нет пространството  Wink

Още снощи видях, че Хилял Сарал последва Туба, тъй като аз следвам и двете  Simple Smile, а само ден два по-рано Хилял последва и Хазал, малката ми любимка  Simple Smile
Защо сега обаче се случва това последване, дали са били заедно на сватбата вчера? Така след общо парти се случи и последването на Хазал преди.

Скрит текст:

А принцесите ни вчера са били шаферки на булката  Simple Smile

И... редакция от мен и... от ВК  Wink

Прекрасен ден на всички!  Peace

# 654
Прибрах се от плажа и наминавам да видя снимките от сватбата! Wink

Вичи HugЛинка HugЦвети Hug,вече сте пуснали каквото е излязло! bouquet

колаж с ТМТ... Heart Eyes

Ето нова където се вижда и Умут...

и булката...

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 12:36 от Zlatina3

# 655
Привет Hug

Цитат
#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн #TubaBüyüküstün

Картины присутствовали в моей жизни всегда. ... Сначала я хотела податься в дизайнерскую индустрию, потом, когда я начала рисовать, дизайн обрел более технический характер. Я хотела заниматься чем-то более близким к искусству. Если говорить о картинах и скульптурах, то это был один из моих вариантов выбора. Хорошо, что я занялась этим, потому что я училась с большою любовью. Я изучала и картины, и скульптуры, и дизайн, и дизайн интерьера, и освещение, и отношение между человеком и местностью. Это нечто очень большое по своему значению.

Из интервью Тубы Бюйюкюстюн

Цитат
✿CESUR ve GÜZEL/Kıvanç♡Tuba✿

Хиляль Сарал подписалась на Тубу. Последние слухи о проекте Хиляль:
❗Режиссёр Хиляль Сарал и сценарист Сема Эргенекон приступили к работе над новым сериалом для компании Ay Yapim. По слухам главную роль в проекте может сыграть Ибрагим Челиккол
#TubaBüyüküstün #KivancTuba

Приятен следобед,дами bouquet

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 15:17 от Вичона

# 656
И пак нови снимки...

# 657

Joy Joy

Привет, привет! Hug Hug
Колко е хубаво, когато в малкото ми свoбодно време видя, че имам седем непрочетени поста!  Grinning Благодарско, за което  Praynig

# 658
# 659
  • Русе
И вечерно... ново от Токио  Wink

Аз го снимах и... питах Гуги за какво аджеба иде реч, та... - ''Значи тогава Tokyoooo ни чува Tuba Büyüküstün като този сезон ще бъде на показ?  Някаква новина? 
Ще го гледаме в много вероятна поредица, но не е сигурно дали е един от каналите или цифров.''

Общи условия

Активация на акаунт