Студенти в Холандия/Нидерландия - 5

• 49 504
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
https://https://www.facebook.com/122741687743038/posts/2912077442142768/
За студентите в Гронинген! Временно настаняване...

# 601
За регистрация в общината само договор за наема ли се изисква, или и писмото за прием в университета?

# 602
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
second, договор за наем и многоезичен акт за раждане.  Peace

# 603
Благодаря!

# 604
second, договор за наем и многоезичен акт за раждане.  Peace
и писмо от университета за безусловен прием, така ни казаха

# 605
milisim,
Чета, че някой още не са си получили писмото за безусловен прием, но не бих чакала да го получа, за да се регистрирам в общината.
Българите имаме право да живеем в Холандия и щом съм си намерила подслон, не виждам причина общината да не ме регистрира ( то е в неин ущърб).

# 606
milisim,
Чета, че някой още не са си получили писмото за безусловен прием, но не бих чакала да го получа, за да се регистрирам в общината.
Българите имаме право да живеем в Холандия и щом съм си намерила подслон, не виждам причина общината да не ме регистрира ( то е в неин ущърб).

логично е, това ни казаха от интеграл, но Вашето мнение е напълно логично...

# 607
Писмото за безусловен прием, какво съдържание има? Получихме писмо, че всичко сме представили и платили таксата, Това ли е: congratulations,  Your registration at UM is now completed and you are able to commence your study programme…………………...

# 608
Дори да не е това, то вашето е още повече като тежест.
Потвърждават ви, че и таксите са платени и сте вече техен студент

# 609
Здравейте,
Някой може ли да ми каже как да си взема онлайн час за общината в Енсхеде?

# 610
Здравейте на всички майки и татковци.
Имаме един проблем с моя син който е приет в Енсхеде в Saxion .
Наехме квартира чрез Симпъл стей, сключихме договор,платихме депозита и изненада оказа се че вместо от 20.08.2019 квартирата е свободна от 01.09.2019. Детето лети на 22.08.2019 и излиза че 10 дена няма къде да спи. Моля за съвети ,предложения че се чудим какво да правим ??

# 611
Наехме квартира чрез Симпъл стей, сключихме договор,платихме депозита и изненада оказа се че вместо от 20.08.2019 квартирата е свободна от 01.09.2019. Детето лети на 22.08.2019 и излиза че 10 дена няма къде да спи. Моля за съвети ,предложения че се чудим какво да правим ??
Може би airbnb. Има доста предложения за самостоятелна стая, ако не намерите по бюджетен вариант.  https://www.airbnb.com/s/Enschede--Netherlands/homes?refinement_ … mp;s_tag=uygmC6yE

# 612
Като се разтърсих за Енсхеде, на ФБ страницата на един от хотелите (даже ми прилича на студентски хотел) имаше доста съобщения от студентското стружение на Твенте, което ме навежда на мисълта, че може да имат преференциални условия за студенти.
Другата опция е да пишете на студентското сдружение и да помолите за съвет или съдействие.
[
quote]ITC International Hotel BV.
25 юли в 22:19 ч. ·
Student Association Board (SAB) ITC
25 юли в 14:37 ч. ·

Dear incoming ITC students,

Let me start off by saying CONGRATULATIONS! You did it! You are about to embark on a wonderful, and at times, difficult journey. We are writing this post to share some information which will help you on your arrival, as well as your initial days.

KICK-IN: Please note that ITC students do not have to register for kick-in everything will be taken care of by ITC Student Affairs as well as SAB.

Pickup service - SAB generally organises the pickup service from the Schipol Airport. However, this year the Student Union of the University of Twente arranging a large scale pickup for all the upcoming students, from Schipol to Enschede. To make things easier for the ITC students, SAB board members and volunteers will be present at the train station during the days of pickup (19th, 20th, 23rd and 24th of August 2019).
For more details regarding the free pickup service, check out the website (link below). You'll soon receive email from student affairs or SAB regarding Dates, Registration and also the deadline.

For more information about Pick up check out: https://www.utwente.nl/en/pickup/
For more information about Kick in check out

If you have any queries, feel free to contact us.

Wishes
SAB[/quote]

# 613
Може би airbnb. Има доста предложения за самостоятелна стая, ако не намерите по бюджетен вариант.  https://www.airbnb.com/s/Enschede--Netherlands/homes?refinement_ … mp;s_tag=uygmC6yE

Благодаря ви

# 614
Има ли студенти първокурсници Фонтис Айндховен, които са наели квартира от Friendly Housing?
Получили ли сте мейл с някаква промяна на банкови сметки и как го тълкувате?

Общи условия

Активация на акаунт