Погълнах малко разтвор за дезинфекция

• 1 706
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Авторке, ако си на 19 години и разсъждаваш така, вероятно ще изпиеш още много горчиви чаши.

# 31
Най-малко за да повдигне обвинение към когото и да е, е необходимо да има медицинско свидетелство, издадено не от спешното отделение, а от официален съдебен лекар, който е патолог. Така, че не се пали, този път е бил "малкият дявол". Подбирай си не само приятелите, но се пази и от познати. Не се знае кой и кога ще ти подложи динена кора. Сега е това, следващия път ще отидете на дискотека, ще ти сложат нещо по-сериозно в чашата и попадаш в омагьосания кръг, от който трудно се излиза. Пази се.

# 32
Държиш се глупаво и инфантилно. Последната ти публикация е поредната демонстрация на незрялост и неадекватност. Никой тук не твърди че си виновна за това, че някакви тъпанари са ти сложили нещо в бутилката, виновна си за това, че не си подбираш средата. Каква точно справедливост търсиш и как смяташ да я намериш, че не ми отговори? Не е нужно да си учил право за да си ня ясно, че без медицинско и поражения твърденията ти са само думи без съдържание. Това трябва да го знаеш от обща култура, която чалгата и турските бози не дават. Фантазията ти за 10 бияча пък е абсолютно нереалистична. Ако решиш да правиш подобни тъпотии подготви се за кофти последствия.
И още нещо - научи се да приемаш градивната критика и да извличаш позитиви от нея. Докато се занимаваш с келеши и подскачаш като ощипана мома все ще си в позицията на жертва.
Това с биячите беше сарказъм!
И определено имам поражения,говорих с лекарката си.Няма как да изпитвам болка и да няма поражения.Няма начин да няма начин да се накажат!А това с подбирането-и преди съм казвала,че НЕ ходя по дискотеки,НЕ пия и НЕ пуша.За турските сериали-дума да не става.Нямам нищо против тях,но предпочитам да обърна внимание на себе си-дали ще си почивам,дали ще слушам музика или ще уча-все правя нещо.Ако ги видите на улицата няма да кажете,че могат да направят такава глупост.Няма как да знаеш какво ще направят.Доверявала им съм се,защото попринцип с повечето пораснахме заедно.Тази година сметнах,че за мен е важна и трябва да уча и не съм била толкова много в компанията.Няма как да знам за заговора.Но няма как да оставя нещата така.Защото те сега се веселят някъде,а мен утре ме чакат изследвания,прегледи и какво ли още не.Няма как да не ми изкарат медицинско след като имам последствия.Това ще се направи от личната ако трябва.Наистина тук нещата не знам как стоят,но при доказателства няма как да не мога да ги осъдя.Не става въпрос за пари!Става въпрос,че имам права и не може да постъпват така.Днеска е разтвор,утре е киселина и тн...Хора сме,грешим,но при такива действия няма да стоя и да гледам.И да.Не съм съм момичетата, който са пораснали-И СЕ РАДВАМ!Идете и ги вижте!В дискотеката с цигарите,алкохола,момчетата,наркотиците...Разбира се,не всички са такива,но са останали много малко.Когато човек е в паника няма как нито да разсъждава правилно,нито да се държи както на хората им се иска.Определено от снощи съм адски в стрес и въпроси като”Дали ми има нещо” сигурно ви изглеждат тъпи,естествено,че ми има...Но просто в паниката всеки има нужда от подкрепа. И пак казвам хора-НЕ ХОДЯ ПО ДИСКОТЕКИ.Нямам повод да се веселя...В края на 2018 погребах баща си,после аз със здравето я закъсах,после 2 месеца лекувах тежък бронхит,сега пък това...Не съм човек за дискотека...Вълнувам се от други неща.

# 33
Много пресоляваш манджата, много. Ама нищо, това е опит.

# 34
Айде нападнахте автора на темата! ОТНОВО!

Много е права - човек да не сподели нещо тук!

Смятам, че избухването на авторката бе напълно правилно. Решението дали да се ходи на лекар взе майката и никой няма право да и намила, че не била послушала леля ХХХ от форума.
Напълно нормално е в такава ситуация човек да иска възмездие - дали ще го получи е друга работа.

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 00:30 от the Дорис

# 35
  • София
Наталия звучи като разумно и добро момиче и изобщо не разбирам защо я нападате така.
Родителят на 20-годишното момче е доста зъл😁

# 36
Благодаря ви Aurora и the Дорис! ❤

# 37
  • София
Поредната тийн драма!
Аз всеки месец ги играя. Няма страшно.
Дъщерята оня ден: Аууу, счупих си крака, Х ме бутна.
Пристига - малка синка.

Общи условия

Активация на акаунт