Първите ни ЮНСКИ бебчета – Диана и Калоян ще бъдат нашите късметчета - Тема 7

• 27 477
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • Сандански
Честита радост! Нека малката расте здрава и много щастлива, много да радва мама и тате 🎀♥️🎀♥️🎀♥️

# 646
Честита принцеса, да ви е жива и здрава и бързо изписване!

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 07:01 от Elsi86

# 647
Аз да се похваля  — родих напълно естествено и нормално, без никакви упойки (ако броим но—шпато в системата, което само ми замая главата, но ефект не усетих), прекрасна малка феичка в 34 седмица, която просто реши да тръгне по—рано. Simple Smile Бистри водички, няма инфекции, нямаше акита във водите,  взеха я в неонатологията, разбира се, но тя диша абсолютно самостоятелно от момента на излизането си до сега, седя в кузиоз точно 4 дни, сега е в открито креватче, яде и се плези и днес се гушкахме и люшкахме 🌻 И понеже е палава и се върти, са я сложили в едно голяяяямо легло 😜 Аз седях в предродилното една нощ, приеха ме без болки, на другия ден родих за има—няма два часа и след двучасовото наблюдение станахме с мъжа ми и се разходихме.. и двамата не можехме да повярваме колко бързо се случи всичко. От планирани три дни претой ме изписаха на втория, понеже лекарката вика, че няма смисъл да седя, защото се възстановявам супер добре и супер бързо. Коремчето ми се прибра на 80%, даже пъпчето ми хлътна вчера и в болницата на регистратурата не можаха да повярват, че аз съм майката. 🤪 Такива невероятни неща се случиха, че и аз даже в началото трудно успях да си повярам. Та.. на родилите — късмет и слънчеви емоции с бебоците 🌻 и на тези, на които им предстои — заредете се с кураж и сили да напъвате, че без здраво напъване не става работата! 😁🤗
Да е жива, здрава и много щастлива. ❤️😊😘

# 648
emkaemka1, честито бебче! Flowers Hibiscus  Дай Боже всекиму безпроблемно раждане.
Avonavi, даже и за очно налягане не ставало дума. Откриха ми множество руптури в периферията на ретината, дори ще се наложи лазерна операция след раждането. Доколкото разбрах, не било кой знае какво като процедура. Не е като гръм от ясно небе, де, аз от доста време имам смущения, виждам мушици, светкавици, мъглявини и всякакви екстри. Само да не се шашне някой и да започне да си внушава. Пиша го с цел да бъда полезна ако някоя мама не си обръща внимание и не са й правили преглед, а има симптоми.

# 649
Честита феичка, да е здрава и много щастлива!
Вече с всяко влизане тук очаквам нови бебета Simple Smile само моето искам да си седи, ще е още слабичко

# 650
Честито, бебче! Да ви е жива и здрава Balloon

# 651
Честито, да Ви е жива и здрава и много да Ви радва! 🌺

# 652
Emka, честита бебка и от мен! Да сте здравички желая на първо място и всичко най-хубаво от сърце ❤

# 653
Честито бебче, здраве, късмет и много позитивни емоции пожелавам! Hug

# 654
  • София
Emkaemka1, честито бебче! Да е здрава и щастлива!  Дай Боже всекиму такова леко раждане и бързо възстановяване! Simple Smile

# 655
  • Плевен/Пловдив
Честито бебче, живо и здраво, много да ви радва 🌹🌹🌹

Аз също съм в 37+2 г.с. имам също болка в таза, ниско долу е направо прерязване, при ставане се предържам. Не е приятно. Вчера д-р каза че главичката е доста ниско, нормално за този период. Много ми изтръпва и боли десният крак. А бе вече място не си намирам, боли тежи и така.

Момичета , в 37+2 съм и имам ужасна болка вдясно тази , при ходене , лягане ставане , отделно си ме болят целите крака и т.н. , обаче тази болка в таза е адски силна и пронизваща ...някоя от вас с подобен проблем и ако да има ли някакво решение

# 656
и аз вече очаквам при всяко влизане - бебче 😁 да ви попитам вие колко хавлийки сте взели? Ние имаме две за смяна, но мм мисли че трябва поне още една да купим 🤔😁

# 657
Честито бебе Емка.Аз взех комплект от 3,но 2 мисля че 2 пак са добре.То лятото всичко съхне бързо, а зимата сме със сушилня 3 даже ще са ми много,имам и от баткото.

# 658
Честито и от мен Flowers Rose

Ние взехме две хавлии. Една приятелка ми подари още една. Мисля, че две-три са достатъчно.

Аз сега се чудя за педиатъра. Дали да бъде един ОПЛ, който е и педиатър или двама отделни, един ОПЛ за ваксините и друг - педиатър по програма "Детско здравеопазване" Thinking

# 659
Момичета, вие измислихте ли име. Моят ММ постоянно си сменя мнението. Иска да кръстим бебка на баща му Петър - съответно да бъде Петя, но на мен това име не ми харесва. Помолих го да избере някое друго и да дискутираме, за да ни хареса и на двамата. Тъкмо се спряхме на едно име и майка му го попита дали искаме предложения и той каза - да, разбира се, дори имаме нужда. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт