Съпруги на военнослужещи - 27

• 54 442
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Добро утро. Я да се преброим кой работи и кой не. В наше село Пловдив май няма много работещи, сутринта се пътуваше съвсем спокойно.
Аз съм на тръстиката. Няма работа в цеха, но сме тук. Аз си имам мои си неща за вършене. Та ще използвам деня да си нарисувам разни таблици, които да попълвам вкъщи.
Иначе съм раздала списъци за пазаруване за магазини на пешеходно разстояне. По молове и големи магазини няма да се ходи, пак е започнала операция "изкупи света" и по паркингите няма място.
О, да се похваля, че се запознах с малката МисЮ. Тя нещо не ме одобри в първия момент, че съм с очила и явно ѝ изглеждах подозрително, но после постоя у мен доста време, чак заспа. Мини МисЮ е една любопитна кротанка. Голямо сладурче. Обещах ѝ догодина да прави с мен коледни курабийки. Blush
Приятен ден на всички.

# 646
Добро утроо,
Докато кротанката ми спи 2рия си сутрешен сън, да намина да ви поздравя после отивам да стягам катуна, че ще пътуваме при баба и дядо да ги видим за 1 седмица.
Дунди, тя така възприема всички като ги види за 1ви път, но после стопява ледовете и вече е ок... ще печете вие, ще ти я пращам да си правите компания  по коледните банкети хахаха Grinning
Пожелавам ви хубав и лек ден! Heart

# 647
  • София
Привет, прекрасни!
С подготовката съм до някъде-баклавата е опечена, чака да я сиропирам. Тортените кори са готови и чакат своя ред. В събота бяхме на рожден ден в Перник. Приятел на ММ направи 70. Беше много весело. Прибрахме се в 2 през нощта. Вчера цял ден изкарахме в леглото. Ставахме за малко, хапвахме и пак полягахме. Яка почивка беше. Днес съм на тръстиката, но само за два часа. Да завърша няколко пломби, за да не им ухае на пациентите ми на зъболекарско лекарство. Днес ще сваря боба и ошафа, утре - питката и тиквеника. Този път няма да се престаравам, защото ще сме само двамата на бъдни вечер. Цялото ни семейство ще се събере на 26.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, добре направи, че ни показа тази снежна приказка. Тази година ще имаме празници без сняг. Дали да не отидем до планините, да си донесем по малко сняг и да го консервираме за празниците? newsm78
Желая ви спорен ден. Hug

# 648
Ние си починахме малко, изкарахме уикенда във Велинград с още две семейства като ергенчета без деца. Хареса ми хотела СПА центъра, но от града не съм очарована.Как може толкова пари да се наливат от туристи а града да изглежда като призрачен град особено около езерото Клептуза.
Днес с децата сме се отдали на приготвяне на сладки, ама много трудно всичко да ухае на сладки а да не можеш да си хапнеш, но красотата иска жертви. Друго няма да готвя: по традиция на Бъдни вечер сме при мама, а на Коледа при свекървата и те си приготвят всичко
Пожелавам ви весели празници, много здраве, любов и благоденствие в домовете ви

# 649
Аз се наслаждавам на отпуската си...Очаквах я с нетърпение! Но пък съм си взела и домашна работа.
Мис Ю, все не можем да се засечем с вас по едно и също време на гости. Ние ще бъдем от другата страна на планината. И при нас няма сняг, но пък има много туристи.
Утре ще меся питката и ще правя останалите неща.
До скоро!

# 650
Добро утро!
Пожелаваме си и очакваме топлина, доброта, любов, споделеност и ... всичко от което вярваме, че имаме нужда за да се чувстваме по-добре, по-завършени , по-удовлетворени ... Аз ви наричам днес: БЪДЕТЕ! Бъдете онова, което искате да ви се случва... създавайте, дарявайте, пречиствайте и сътворявайте в живота си това, което желаете ... съзнателно ... Защото вие СТЕ ...
Весели празници и нека Е любов!

Ние отиваме при родителите ми днес. По тази причина аз нищо не приготвям тук. И така - бъдете усмихнати и щастливи!

# 651
Ние също пътуваме.
Весели празници!

# 652
  • София
Привет, прекрасни!
На тези от вас, които са на колела, лек път.
На тези, които са си у дома, внимавайте с преяждането. Това се отнася и за тези, които отиват на гости Mr. Green
На мен ми остана да направя тиквеника и питката. С гаджето ще сме сами тази вечер.  1dating
Желая ви светли Коледни и Новогодишни празници и щастливи бъднини през следващите 366 дни! Hug

# 653
  • София
ПРЕКРАСНИ МОМИЧЕТА, ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И БЛАГОДЕНСТВИЕ. В ДУШИТЕ ВИ ДА ИМА МЯСТО ЗА ОБИЧ И ДОБРОТА, А В ДОМОВЕТЕ ВИ ДА Е СВЕТЛО, ТОПЛО И УЮТНО.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МЪНИЧЕТО! ЖЕЛАЯ ОТ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ПО ДОСТАТЪЧНО. НАЗДРАВЕ, ИМЕНЯЧКЕ!

# 654
Честита Коледа, момичета! Нека има здраве и уют в семействата ни! Нека запазим топлината и в нашето виртуално семейство!
Честит имен ден, Мъниче!

# 655
Весели и щастливи празници и от нас с малкото ни джудженце! Heart

# 656
Добро утро, приятели..
Дядо Коледа прибра шейната на Северният полюс и релаксира след добре свършена работа:)
Надявам се да сте получили прекрасни подаръци..да сте били в обятията на любими за вас хора..
Има ли някой, който да си изпие кафето с мен???  Simple Smile
Сънчовциииии Simple Smile
Хубаво е да си във ваканция, можеш да си спиш до късно..
Но, както казва Алиса, когато и да се събудиш, винаги е ДНЕС Simple Smile
Не можеш да отвориш очи и да кажеш: ”Е, най-сетне е утре”..
Така че, да се радваме днес на живота, да се опитаме днес да бъдем щастливи или да направим щастлив някой до нас..
Да посрещнем с усмивка и благодарност новия ден! Simple Smile
Хубав и щедър ден за всички! И нека късметът да бъде днес с вас!

Честито на имениците с малко закъснение - здраве и късмет!
Прегръдки на всички!

# 657
  • Пловдив
Малко по-късно, но се присъединявам към дафинов лист за кафето.
Честито Рождество! Да сте живи и здрави и повече любов и топлина в сърцата на всички ви.
Ние днес ще раздаваме подаръци. ММ вчера беше на работа и ще се събираме след малко на празничен обяд.
Днес тук слънцето се усмихна. Като няма сняг, поне да е слънчево.

# 658
  • София
Привет, прекрасни! И аз идвам на кафе с ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ И ДУНДИ.
И у нас днес ще е празничният обяд. Снощи пристигна Виенската филхармония, момчето ни също днес ще се присъедини. Замесих погачата. Отивам, че да не тръгне да ме търси.
Весели празници!

# 659
Здравейте момичета Simple Smile мъжът ми е военен и смятаме да ходим на почивка в някой от военните хотели януари месец. Имаме бебе на 5 месеца. Може ли някоя да ми каже къде е най удобно за хора с малко бебе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт