НОЕМВРИйското дете скоро ще яде кюфте

• 11 852
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
ехехеей, майче, честит рожден ден! Да ядеш на корем и да не дебелееш Simple Smile наесен да забременееш пак и да си родиш още по-готино хлапе! Да си здрава и обичана!

кита99, а нищо за Марто не казваш....

баница и зрял боб с хляб  smile3506 даже нямаше да се сетя да предложа.

# 121
ми така де - да съм жива и здрава, и петра да е здрава, и филков и той, и още 2 кремчета-меченцета да имам Simple Smile

кита - добре си дошла за тортата. следобедното парти (хи-хи) започва в 4. който иска да идва Simple Smile. а който не гледа футбол и финала, може и да поостане по ракиено време.
днес ще снимам творенията и ще показвам.

# 122
  • Пловдив
 hbday Честит рожден,Майче! happy bd
Много любов и подаръци да получиш и в работата да сполучиш!
Дълго младей,век поживей,много се смей и във всичко успей!

И след пожеланията да се оплача малко/ще ми простите/вчера сутринта малката  вдигна температура 38 градуса,дадох ПАнадол и спадна,реших че ще от зъбче,нали все още си нямаме.Тръгнахме за хижа Здравец на чист въздух,всичко беше о.к,тя заспа и спа 1 час,малко необичайно,обаче аз реших,че ще е от чистия въздух.По едно време тя се събуди и беше леко омърлушенка като я докоснах,гореше!Сложих й термометър и о,ужас 40.0 градуса,Панадол и веднага в колата!Навръщане попаднахме в задръсване/имаше някакъв събор,хора,рейсове../Извадих мокрите кърпи и започнах да и слагам навсякъде по всички гънчици и през цялото време само и повтарях"Миа гледай ме ,мамо ,не заспивай,гледай ме!"През цялото време Т не само,че не падаше ,ами се вдигна 40.2.Докато се приберем да викнем бърза помощ   costumed050се държах,после като овладяхме положението,изведнъж ме обзе паниката newsm45.Но това не беше най-страшното,тази нощ в 3.30 часа се събудих,тя мърдаше,като и пиптах ръчичките-лед,тресеше се цялата ,гушнах я да я стопля,в момента в който я усетих топла,тя вече гореше,пак 40.3 Ill.С мокри чаршафи и кърпи се борихме до 6 сутринта,като стана 39 градуса взе да си пее и да играе!Преди малко успя да заспи,обаче Т й е 38 градуса1Дано повече не се повтаря ,че незнам как ще издържа!
Още веднъж се извиням,за дългия постинг,ама имах нужда да споделя!
Хубав ден на всички! Kissing Heart

# 123
Честит рожден ден, Майче!!! Още 2 дечица ти желая, здраве и много  сили, за да  си ги отгледате  с Филков  newsm51

мамо Ани, преживяла си много кошмарен ден и нощ! Стискам палци малката Миа да не вдига повече температура и да е здравичка  Praynig

# 124
ДУ.
Майче честит рожден ден.. Много щастие, пълна къща с деца, всички желания да ти се сбъднат.  newsm59  bigdance2
Тити, ами и аз не се сетих, ама детето си ги изпроси - давам и аз нейните манджи, но тя стиска уста и върти глава. Реших, че не е гладна. Да ама не. Баща и ядеше - тя се обърна към него и започна да мляска и да се облизва. Той и подаде едно къшейче и тя лапна и отваря пак уста. Та така се наяде със забранени храни. Ама като си иска какво да направя. #Crazy
Мамо ами, дано вече да не вдига температура мънъчето.

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 10:15 от buba_katinka

# 125
Добро утро  Wink
Майче , честит празник! да си много щастлива , както и цялото ти семейство  Wink
Поля, и у нас няма място, даже в мазето ooooh! само чакам да намине няко и да ми опаковам куфар със покупките , на които вече съм се нарадвала  #Crazy Аз се бях концентрирала в Hallhuber, P&C, Esprit ...Е къде ли не влезнах, но не може всичко да накупува човек  ooooh!
ани - дано нищо сериозно да не се окаже и да са само зъби. ако е от зъбите ще мине бързо  Wink и ще имате хубави бели зъбенца  Wink Wink
бубе, тук към женската клиника има съветничка по кърменето. Каза - първите 6 м. само кърма. след това, каквото си грабне от общата трапеза, не е нужно истерично да му го дърпаме от ръчичките - да си го мляска наволя.

Последна редакция: нд, 09 юли 2006, 10:00 от vivita

# 126
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАЙЧЕ!!!!!!!!!!!!!!Здраве, здраве, здраве, любофф и дечица, колкото си поискате!!!!!!!
Мама Ани, много лошо, съчувствам ти. Като си спомня горкия Мялик как ми се топеше в ръцете с една висока температура, потръпвам.
Лек и хубав ден на всички!!!

# 127
Вивита, аз доста се бях притеснила от боба - нали все колики ни мъчиха и аз се шашнах, той нали е газообразуващ. Но нямаше проблеми. Значи да яде каквото иска. Ама ако ще е така, ще я спирам от кухнята или ще я пиша на втора група. Там готвят като за възрастни хора, само че с по-малко подправки и не пържат.

Последна редакция: пн, 10 юли 2006, 10:15 от buba_katinka

# 128
 newsm51 Честит Рожден Ден! Майче, да си жива и здрава, обичана и обичаща! Петра много да ви радва, много салати да ви нареже (след време), а вие да я зрадвате с доволен брой братя и сестри (че и на нея салатки да и порежат)!!!  smile3525

# 129
майче, честит рожден ден!!! желая ти най-вече здраве, любов и пълна къща с малчугани!!! smile3525
ани, много ми стана мъчно. а казаха ли докторите от какво смятат, че е температурата. стискам ви палци бързо да се оправите. милото мъниче дано не го мъчи повече температура.  Praynig
и кейти ме целува и то от доста време. и понеже знае, че винаги предизвиква веселие като го прави, много често щом не й обръщаме внимание, целуне ме и след това изкрещи и се хили. и пак целуне ме, изкрещи и се хили.  Crazy и подкача цялата доволна.
бубе
, в крайна сметка, щом му няма нищо на детенце, да си яде. то най-добре ще те води.
абе вашите мъничета дават ли ви някаква почивка. кейти не мога да я удържа. не мирясва и това. все се върти, все нещо да вземе, все нещо да прави. няма да се заблее така малко. не и не. ако не се върти като пумпал, не й е интересно. и още нещо, тази нощ я намерих в леглото, обърната на 180градуса. досега се въртеше само напряко, сега направи половин оборот. по цяла нощ не спя да я намествам и завивавам, но вече не се издържа. ще я оставя, ако ще и на челна стойка да спи. стана, завия я и докато си легна, чувам пуф-пуф с крачетата и пак гола  Close ходя като пребита, а тя си спи.

# 130
буба, мисля, че жената нямаше това в предвид. по-скоро детето трябва да си яде храните за неговата възраст, защото те са приспособени по състав към неговите нужди , калций , желязо, витамини ... просто имаше в предвид, че подобни ограничения , като тази и тази храна САМО след еди кога си и поднобни са само за склонни към алергии деца , с които трябва да се внимава. Каза, че ако си взима нещо си от масата да си го оставям да си дъвче и смуче, при което Саши си дъвче и смуче вече от месецитолкова  "опасните" ягоди, френско грозде, касис, череши, кайсии , яде пълнозърнест хляб с ядки и тиквени семки и пр. яде също геврече , като седнем на заведение винаги отмъква я картофи, я аспержа ... За сега не съм забелязала някакви алергии и детския лекар каза , че всичко е ОК. САши хапва основно бебешки пюрета и каши , просто му давам да си взима и опитва всичко, което му е интересно. А като ми откаже някое ядене - ами купувам хляб и му давам да яде корички ... следващото ядене си е ОК.
Ука и Саши по цял ден не ме оставя да свърша нещо полезно, все играем, а и нощем се отвиваше, но сутрин му става хладно и се буди рано. Та закупих лятни спални чували и го складирам вътре  Laughing

# 131
  • София
Честит празник на Майчето!
Да си жива и здрава,и най -щастливата жена и мама !

bouquet  bouquet  bouquet
И весело изкарване на празника! Heart Eyes

Ние купихме пъзелите.Един с цифри и два с плодове.Та ме хвана яд че не взехме всички с цифри,понеже нямат малки парченца.Но здраве да е .Едното е пред дивана,другите на стената до един контакт.Което ме подсеща,че трябва да купуваме предпазиетли са контакти.Вие купихте ли вече-въпрос.

Днес ще вали ли-каква е прогнозата за времето-втори въпрос.

# 132
  • София
Майче, честит ти рожден ден!
Да си жива и здрава, и ти, и всички покрай тебе! Пожелавам ти и (щом искаш) още две таквиз нежни характерчета, като Петра. Бъдете много щастливи!И да кажеш доволна ли си от тортата (и от подаръците)  Mr. Green

Исайкова, за времето не е ясно на кои места ще превалява, а за предпазителите - да, имаме. Аз имам даже от Илия още, но така и не ми се наложи да ги слагам - на него не му хрумна да бърка по тези места, нито по шкафовете, нито по рафтовете, абе никъде. Този път няма да ми се размине, обаче и съвсем скоро ще се обзавдем с всякакви предпазители.

Мама Ани, знам колко е гадно. дано се оправи бързо

В този ред на мисли - Роси кашля и има сополи, Т няма. Еми настинала е - по цял ден е на пода, сигурно става течение. Цяла нощ буха горкото.

И.... Юка, не, не дава почивка, само когато спи. Не ще да седи в колички и столчета, нито в кошарка, само на пода може, но овършава всичко, и щом я взема, започва да се мята във всички посоки и се чуди кое по-напред да вземе.

Целувки - да, много сладки - хваща с две ръце и целува с отворена уста Crazy Не мога да отрека, че ми харесва. Илия не ме е целувал 

# 133
ЕЙЙЙ МАЙчЕ, чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  bouquet  bouquet  bouquet
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА, ОЩЕ ДВА ПЪТИ МАМА, с ОЩЕ ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМО ЩАСТИЕ!!!!!
ДА ВИ Е СЛАДКА ТОРТАТА, ВЕСЕЛО ДА ОТПРАЗНУВАТЕ, ПЪК НИЕ ЩЕ чАКАМЕ ДА НИ РАЗКАЖЕШ! Grinning
Stuck Out Tongue smile3525 hbday
Ани, дано ти се оправи бързо фъстъчето Thinking
Юка, аз Поло в леглото му съм го оставила каквото иска да прави. Мина този период, когато само го обръщах. Crossing Arms Сега се върти като пумпал вътре, сменя не само посоките, само на челна стойка дето не  съм го намерила вътре. Crazy
В кошарата не стои много, бързо му минава меракът и почва да крещи за да го взема, после малко на столчето за да яде, и през останалото време, когато не спи е в моите ръце Embarassed Иначе крещи истерично, реве, ужас - друго решение още не съм намерила. newsm78
Като ви чета какви неща похапват вашите бебоци ми се ще и аз с нещо да разнообразя менюто, ама с какво? newsm78 Нали все още сме беззъби...
И въпрос към мамите с бебчета със зъби: Като имат вече зъбки малките, ползват ли ги за да гризкат с тях или не?

# 134
гризка той...вчера така ми захапа пръста, че видях звезди.
Между другото това второ зъбче ту се показва, ту се скрива във венеца. Вече седмица и повече.

Деян се занимава сам. Играе си с играчки доста време. Дори е ужасно съсредоточен. Понякога като му писне, заспива. Протести също има при нас, но не траят дълго. Най-хубаво е вечер преди банята, когато се боричкаме Simple Smile

целувки и аз искам! Дребосъчето ни "прегръща", лигави ни, опипва ни по лицата, но е твърде далеч от целуване. Иначе да не види синджирче или обица - няма спасение  Mr. Green

юка - не знам за силикончето....така да поръчвам нямам навик. Но са хубави Simple Smile
а за през нощта не ставам. ОБличам го така, както мисля, че няма да му е студено като се отвие. Сиреч - боди-потник или с ръкав. Той се върти много, нощем се буди, гледа си в някаква точка известно време и пак си заспива  Rolling Eyes обикновено спи със задника нагоре, така че завивките не вършат работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт