Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 57

• 55 141
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Препоръчайте ми моля, някакъв скраб за тяло, но да е с по-едри ексфолиращи частици! Благодаря! Wink

# 646
  • Стара Загора
Рефан? Сега в Лили са заредили на Organic shop, но взех за подарък и не съм пробвала. Иначе много харесвам на Avon от Спа сериите с маслина и с минерали от мъртво море. Правят кожата невероятно мека! Балеа имаха някакъв с лимонова трева в кутия преди, но не знам дали все още се предлага.

# 647
  • Варна
На Organic Shop са много хубави, от години ги ползвам. Захарни са, има и на основата на сол всъщност, но те не знам дали са заредени в Лили, ухаят много приятно и си вършат работата съвсем сносно.

На Eveline два вида също ми харесаха - с кафе и с лимонена трева, ако не се бъркам.

# 648
На Балеа със сол от мъртво море беше много хубав, не знам дали го предлагат още, с едри частици е и е доста абразивен, освен това е голямо количество за 5 лв. Но ако имаш някъде одраскано, разранено или раздразнено по кожата много боли от солта. Миналата година споделяха като минус, че трябва да се внимава и с бръсненето. Simple Smile
Вече предпочитам захарни ексфолианти или с друг вид абразивни частици, от ядки например.

# 649
балейският скраб изисква и добро измиване на банята след употреба, защото е много мазен, което за мен е голям минус

# 650
Бих препоръчала скрабовете на COLLISTAR,но са малко скъпи.
Няма такъв аромат,ароматерапия направо,ефект,всичко Heart

# 651
Да, наистина става много хлъзгав пода, но пък маслата се отразяваха добре на сухата ми кожа.

# 652
Хубав скрабове имат zaja, ползвала съм с портокал и другия им вид с кафява захар. Страхотни са ми и по- усещащи се частици.

# 653
А има едни скрабове на Балеа с кокос и другия май с  какао беше, в едни пакетчета по два лева, някой виждал ли ги е? В Пловдив от един месец не мога да ги намеря, а много ги харесвам.

# 654
Някой ползва ли Protect and Bronze на Нивеа? Тук ми го препоръчаха, но като отидох в ДМ не се реших да го купя. Как го ползвате и оставя ли петна (тъмни или мазни) по дрехите? И някой ползва ли го и в градска среда? Миналата година ползвах Бочко спрей 30, защото съм много бяла и много лошо изгарям. Обаче със спрея пък изобщо нищо не хванах... след басейн пак бяла. Искам да хвана лек тен, колкото да не ме боли всеки път след като изгоря. Ще съм много благодарна, ако някой ми каже как му действа спрея на Нивеа. Постоянно ли се мажете или само преди слънце? Цялото тяло ли?

От сайта на Нивеа намерих освен първия спрей, но и още един. Каква им е разликата? Някой наясно ли е? В момента първия е на промоция.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 юни 2019, 23:11 от mims3

# 655
Мисля,че разликата е,че едното е олио,а другото от тези белите спрейове. Аз използвам масло на Нивеа 30 фактор /не знам каква серия се води/- опаковката му е като това на първата от снимките ти,но е 30 фактор. Използвам го само на плажа и то без да го подновявам винаги,защото забравям. Харесва ми,но аз и по принцип не изгарям често,затова не знам как ще ти действа на теб.

# 656
Здравейте! Heart Eyes Може ли мнения за тази почистваща пяна за лице от Avon. Ползвам я от седмица, по два пъти на ден (сутрин и вечер), но от два дена насам забелязах, че кожата на лицето ми (главно бузките) е доста изсъхнала.

# 657
Не търсиш съвет в подходящата тема.

# 658
Не търсиш съвет в подходящата тема.

Днес си направих регистрация.. В коя тема трябва да се интересувам? Blush

# 659

Общи условия

Активация на акаунт