ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 36 986
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Убиеца е мама Чанова с помоща на сина си Асен.
На нея заложих още в началото, ама може и да сменат синове.

# 706
Този шеф на Мия, Рязовски или нещо подобно, не е ли странно че се опитва да помогне на стария Чанов, само защото са познати? Според мен нещо по-дълбоко има там.  И това че е пратил Мия, психично нестабилна, да разследва случая, също е малко съмнително. Може би се е надявал тя да изперка тотално, вместо да разкрие престъпленията.

# 707
В началото на 1 епизод с първото убийство на Каракехайов, се появи и Миа. Паралелно.

# 708
Този шеф на Мия, Рязовски или нещо подобно, не е ли странно че се опитва да помогне на стария Чанов, само защото са познати? Според мен нещо по-дълбоко има там.  И това че е пратил Мия, психично нестабилна, да разследва случая, също е малко съмнително. Може би се е надявал тя да изперка тотално, вместо да разкрие престъпленията.

От последният епизод се разбра, че всъщност не е псих. нестабилна, само той така я е изкарал. А помага на Чанов, защото вторият явно има стабилно влияние, дори в София, сам си призна като Мия го притисна.

# 709
  • USA
10 eпизода убийства без нито една насока към профила на убиеца,мотивите му и въобще някаква логика защо този човек убива ритуално.
В края на 10 еп НАЙ-НАКРАЯ намериха връзката между убитите.
В 11еп разбрахме,че са изтезавали хора да си продават имотите на безценица + дъртия Чанов не е убиеца(каква изненада newsm09 ).
В епизод 12,финала,ще се разбере кой и поради какви мотиви.

На кратко - муден филм с много празни приказки в сериите.Признавам обаче,че на ниво сюжет като идея за цялостен филм,музикален фон и актьорска игра се справиха чудесно.

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 18:47 от Olivi@

# 710
  • София
Аз изключвам майката да е замесена в убийствата под каквато и да била форма, така че ако се окаже, че е замесена ще ме изненадат. Изненадан бих бил ако мама Чанова е замесена или Попето ако се окаже убиецът. Понеже изключвам убиецът да е някой треторазряден герой, то това са двата варианта в които аз лично ще бъда изненадан по мои си лични съображения. Simple Smile
Нямам търпение за финала, аз лично ще бъда и в залата на голямата премиера на финала, така че по-късно като се прибера ще ви пиша и какви са били реакциите на хората когато се разбере кой е убиецът.  bowuu

# 711
Убиецът е някой, чието присъствие ще позволи да бъде монтиран аналепсис с негови кадри от всички епизоди, върху който аналепсис Мия ще ни разкаже как се е случило всичко.

Радвам се, че ще има флашбекове към това как са ставали убийствата! Точно това исках!

Влизам и гледам толкова много отговори, викам си - „Нещо интересно е станало тука, 100%!“ Grinning Grinning Grinning

# 712
Дяволче, пак ли ще се снимаш с Теодора Stuck Out Tongue Winking Eye

Дзян - same old $&@" - чешем езиците Joy

# 713
В началото на 1 епизод с първото убийство на Каракехайов, се появи и Миа. Паралелно.
След убийството.

# 714
А преди това е имало друго убийството.

# 715
Вярно ли смятате, че е тя? Това са смешки.

# 716
Според мен не е нито Мия, нито Филип.

# 717

От последният епизод се разбра, че всъщност не е псих. нестабилна, само той така я е изкарал.

И то доста преди убийствата в Смолян. Пита се в задачата – защо? И дали той няма всъщност вина за убийството на мъжа ѝ?

# 718
  • София
Дяволче, пак ли ще се снимаш с Теодора Stuck Out Tongue Winking Eye

Уф, ами два пъти е по-добре от един път.  Rolling Eyes Стига да ми се отдаде възможност. Но дано да дадат възможност публиката да задава въпроси. Simple Smile

# 719
По методът на изключването само Асен ми остава в полезрението. Персонаж,който сме виждали в 1-2 серии за по 5-10 мин. не мисля,че е,защото остава само 12 еп., в който освен убиеца и преследването ще трябва да ни разкрият и характер, кое след кое след кое се е случило и как. Мия и Филип са абсурдни като предположения. Майката Чанова няма мотив(дори не е сред главните герои), Донка също, пък и по всичко личи,че убиецът е мъж. Чанов, разбрахме, че не е. Краси да е Сабри също е абсурдно - той е убит целенасочено,защото се е съпротивлявал. Краси работи 25г. в полиция, едва ли чак в пенсионна възраст е решил да отмъщава. Отделно описаноето му според мен е показателно - "разбих си здравето, много водка се изпи за тези години".Попето колкото и да ми е симпатичен не блести с ум, той е човек на действието, видяхме в последния епизод, че не е от досетливите, не знае кое след действа, чака да му се дадат конкретни заповеди, които да изпълни - "оперативен", както сам се описва. От тази гледна точка убийствата са изпипани и всяка жертва е убита по определен начин, не мисля, че Попето има подобен капацитет. Остава Асен - годините и мотивът с осиновеното дете съвпадат, характера е разкрит, драмата ще е пълна, застават брат срещу брат.

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 20:03 от Organza

Общи условия

Активация на акаунт