Спирала за мигли - тема №18

• 50 437
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Момичета,какво мислите за спиралите на Бенефит,ако сте ползвали споделете мнение.Видях,че ги има в Нотино и ми се иска да ги пробвам.

Преди няколко поста бях споделила и аз мнение за Roller Lash. Хареса ми спиралата на мен - наситено черна, извива и разделя миглите и не се размазва. Но при мен имаше друг момент - просто не ми понасяше, очите ми се зачервяваха и подуваха. Явно съм с много чувствителни очи, но видях подобен ефект на леко дразнение и при майка ми.
P.S. Моят съвет е да си вземеш мини версия, за да видиш подходяща ли е за теб.

# 286
  • Пловдив
Благодаря, момичета!Аз също си помислих първо да си взема мини,така че така и ще направя.

# 287
Аз харесвам They are real. Дава ми супер дължина и не се рони изобщо. Малко по- течна е в сравнение с други спирали, но й свикнах и не ми пречи.

# 288
А тази?
Има намаление в този сайт
Телескопик на Лореал е една от най-любимите ми спирали, да не кажа най-сполучливата, от всички които съм носила, включително тези от най-високия ценови диапазон.
Периодично се обсъжда и тук с добро.
Не съм я ползвала доста време, откакто спряха да я продават в нашите физически магазини, но предполагам още си заслужава да я пробваш.

# 289
  • Toronto
Момичета,какво мислите за спиралите на Бенефит,ако сте ползвали споделете мнение.Видях,че ги има в Нотино и ми се иска да ги пробвам.

Зависи какво искаш да постигнеш. Ето ги трите най-добри според мен, аз съм най-доволна от първата, явно от това имам нужда:

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 15:39 от tuparowa

# 290
  • Пловдив
Търся обем,но без слепване на миглите.

# 291
Търся обем,но без слепване на миглите.
За обем без слепване бих ти предложила Supra Volume Clarins. При мен тя подрежда миглите най-красиво. Със сравнително дълги и гъсти мигли съм, но с много тънки косъмчета, които се слепват лесно. Последните 6 месеца се измъчих с Герленската за обем, а сега и с 4д на Сисли, която се оказва неизхабяема Stuck Out Tongue Winking Eye Вече нямам търпение да засъхне и да я изхвърля, че да отворя поредната Clarins.

# 292
  • Пловдив
Добре,ще имам предвид и тази.

# 293

Зависи какво искаш да постигнеш. Ето ги трите най-добри според мен, аз съм най-доволната от първата, явно от това имам нужда:

Много харесвам и трите, като първата трябваше да поизсъхне, докато започне да дава ефекта, който търся. С 10 ръце съм за бенефит.
В момента изпилзвам Maybelline lash sensational и също много я харесвам, но и тя трябва да поизсъхне 😁

# 294
Аз и преди съм писала..на мен тази Lash Sensational ми се размазва ужасно! И то навсякъде! Освен под очите даже отгоре върху подвижния клепач. Блякс :/

Тези benefit по колко струват и къде ги има?

# 295
  • Sunshine state
Не мен никога не ми се е размазвала, а сме на 100% влажност.

# 296
Миглите са ми относително дълги, леко паднал клепач. Та, миглите опират в него. И при все това, тази е единствената спирала която ми прави горните клепачи черни 😁 Миглите си стоят леко блестящи, като мокри или мазни. Два пъти я сложих и това е. Седи си в шишето, а то - в шкафа.

П.п. тази имам аз:

# 297
На Бенефит съм ползвала Roller Lash и за моите мигли е ужасна, а как се рони е нереално. На Maybelline не ми се ронят толкова много, колкото тя. Сегашните ми любимци са Paradise и Bambi на Loreal, много са различни, но са добри по своему. А от високия клас, колкото пъти съм купувала, толкова пъти съм удряла на камък.

# 298
  • Sunshine state
Тази е с някаки масла, не съм я ползвала. Аз ползвам само класическата розова Lash Sensational и до сега не ми се е случвало нито ронене, нито размазване.

# 299
Може. Аз след тази хич и не посмях да купя други от серията. Ползвам си extreme leather black.

А ползвала ли си Бенефит?

Цена и къде ги има? Лили, ДМ?

Общи условия

Активация на акаунт