Спирала за мигли - тема №18

• 50 241
  • 761
  •   1
Отговори
# 750
  • някъде под слънцето...
Не се нагрява толкова дълго, че да ти пари на очите. Само за няколко секунди със сешоара.
В интерес на истината, това съм го чела, но никога не съм го пробвала.
Обаче имам 3 вида  загряващи извивачки и ефекта от трите е различен.

# 751
  • Toronto
Обаче имам 3 вида  загряващи извивачки и ефекта от трите е различен.

Вярвам ти, даже аз те питах дали си доволна от загряващата. Не съм се наканила още да се сдобия с една точно поради мързела от зареждане и сменяне на батерии. Алтернативата със сешоара е просто да се види, че има ефект от загряването.

# 752
  • някъде под слънцето...
Сешоара ми е на друга локация , далече от мястото за гримиране.Поради тази причина не съм пробвала.
Батериите държат повече от месец редовна употреба.
От наличните три,  съм най доволна от обсъжданата в момента.Може би защото другите две са  доста по стари модели.(Пъреата е поне на 12 години, а втората на 10)
Тези са  другите, които с които имам опит
Скрит текст:

А такава подарих  преди десетина години на сестра ми

Последна редакция: сб, 18 яну 2020, 09:20 от sl

# 753
# 754
  • Варна
Днес купих и пробвах новата спирала на Мейбълин. Sky High, доколкото виждам от опаковката.
Без краен ентусиазъм, какъвто видях в разни инстаграмърски ревюта, но не е никак лоша. С едно топване на четката и доста разресване прави миглите дълги и подредени. Обем по-скоро не дава.
Надявам се, че ще се сваля лесно, защото аз Мейбълин не купувам предимно заради проблеми при дегримирането. Ако и там съм доволна, ще я призная за доста добър, при това дрогериен вариант.

# 755
С такива мигли, не знам коя спирала ще ви седи лошо. Много, много хубаво.

# 756
  • Седмото небе
Чудни мигли, точно такъв ефект и подреждане харесвам. Моите стават подобни с повечето спирали за разделяне, но по-къси. Определено ще купя тази спирала за проба. Благодаря за споделеното мнение и снимка!

# 757
Момичета, бях толкова ентусиазирана за зелената принцеса на Есенс. Абсолютна греда. При повторно нанасяне става на топченца, сваля се наистина много трудно, с два мицеларни продукта се видях в чудо с нея. Ще я мъча още малко, поне за долните мигли, не искам да я хвърлям. После ще си взема, най-любимата ми спирала lash sensational, мисля да пробвам новата версия.

# 758
Момичета, бях толкова ентусиазирана за зелената принцеса на Есенс. Абсолютна греда. При повторно нанасяне става на топченца, сваля се наистина много трудно, с два мицеларни продукта се видях в чудо с нея. Ще я мъча още малко, поне за долните мигли, не искам да я хвърлям. После ще си взема, най-любимата ми спирала lash sensational, мисля да пробвам новата версия.
И аз се подведох със зелената принцеса. Пълна отврат е.

# 759
  • Street of Dreams
Чакам отзиви за новата lash sensational.

Кой ще прави нова тема?

# 760
  • Варна
Аз ще направя.

Нова тема -
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 15:53 от Тайга

# 761

Общи условия

Активация на акаунт