Спирала за мигли - тема №18

• 50 249
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, случайно ми попадна този комплект https://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_1 … 1_121053937699_-1. Струва ми се доста добре като цена, имайки предвид, че са 2 фул сайз спирали Simple Smile

# 721
  • Sunshine state
Аз слагам малко крем за очи, ако видя,че спиралата започва да изсъхва. Изкопчвам около седмица и нещо - две още. Нямала съм проблеми. Също и с капките съм пробвала и няма проблем.

# 722
  • някъде под слънцето...
Сменям спиралара на два , максимум три месеца, защото след това при мен започвам да забелязвам, че  вечв не рабатят толкова  добре.
Това е причината при  възможност за избор да  предпочитам покупка на минита.
Старая се да няма повече от две максимум три спирали в употреба(винаги една лилава, тази година бях много приятно изненадана от лилавата  на Радиант и ще поръчам на тийнката да ми я купи)

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 09:53 от sl

# 723
  • Sunshine state
Моята ако издържи месец и половина, е живо чудо. Sweat Smile Две държа отворени - едната синя и едната черна. Напоследък не съм ползвала синята, но видях тази в цвят бургунди на Лореал и бая се замислих дали ще ми отива.

# 724
Слагала съм и аз капки, повече от веднъж! За крем  за очи за първи път чувам и го запазвам за бъдеща употреба! Даже знам на коя ще го "приложа" веднага - реших спонтанно да пробвам мини на Clinique High Impact - Lash Elevating Mascara, която хич не ме впечатли! За ежедневна офисна става (да се чете ефект бозав, но поне подреден), но като я чистя се "разтрошава", което ме дразни и ще я модифицирам с крем за очи! Има ли значение какъв!?!

# 725
  • Street of Dreams
Тази спирала става супер като се разработи.

# 726
Айде бе!?!? Само заради теб и защото ти вярвам ще се заинатя да я понося...седмица? Две? Колко се разработва едно мини?

# 727
  • Sunshine state
Аз ползвам един крем за очи на Рок, но и с други става. С капките понякога ми идват твърде водни, а така ми се получава перфектната консистенция.

# 728
  • София
Крем за очи това е крем за околоочен контур, нали?

# 729
  • Street of Dreams
Айде бе!?!? Само заради теб и защото ти вярвам ще се заинатя да я понося...седмица? Две? Колко се разработва едно мини?

Преди няколко месеца писах за нея в empties. Няма да си намеря поста от телефона. И аз много време я подминавах и я местих из къщи , обявена за посредствена - постоянно я подаряват с поръчки. Докато не я преоткрих един ден, full size, някъде изровена. Бях силно впечатлена - страхотно естествен ефект, но голям ефект. Нарекох я лайт версията на Chanel. Подобен ефект, но още по-естествено. Продавачка е коментирала, че настава криза, като свършела в магазина и аз така Rolling Eyes. Обаче има нещо вярно. Не знам на минито колко би ми трябвало, не знам и моята колко се е мотала из къщи. Имала съм много минита, все посредствени и нищо-правещи са ми се виждали. Сега ще знам, че трябва да поизсъхнат.

Не мога да си намеря камерата от известно време и не снимам вече спирали, иначе обезателно щях да я документирам.

# 730
  • Варна
При мен беше трагична.
Всъщност - невзрачна. Резултатът от нея - почти като без нея.

# 731
Освен да пробвам и тази GrinningНа мен май с никоя спирала не ми се е случвало да съм като без, дори с най-убитата. По-скоро много туш вадят и слепват мигли, когато не са разработени. Точно преди изсъхване са ми любими. В момента страдам много, защото съм с 2 нови. Hypnose на Ланком, която е плътен, правещ супер дебели в грозния смисъл мигли при мен и иначе любимата ми Supra Volume   Clarins, но сега в в кафяво. Миглите ми приличат на крака на тарантула. Ужас

# 732
Освен да пробвам и тази GrinningНа мен май с никоя спирала не ми се е случвало да съм като без, дори с най-убитата. По-скоро много туш вадят и слепват мигли, когато не са разработени. Точно преди изсъхване са ми любими. В момента страдам много, защото съм с 2 нови. Hypnose на Ланком, която е плътен, правещ супер дебели в грозния смисъл мигли при мен и иначе любимата ми Supra Volume   Clarins, но сега в в кафяво. Миглите ми приличат на крака на тарантула. Ужас
Понеже и аз имам същия проблем, а обичам чисти, подредени мигли, мога да ти препоръчам следните спирали:
- Sumptuous Knockout на Estee Lauder
- Eyes to Kill на Armani
- The Curler на YSL
- Iconic Curl на Dior

С тях се получава още от самото начало, без да трябва да позасъхнат, че да не мажат.

# 733
За крем не съм чувала, но едно време майка ми си спасяваше спиралите с малко тоалетно мляко вътре. То е същото де.

# 734
Благодаря, Пандора! От първата имам, но не и е дошъл реда за отваряне. Надявам се и при мен да е така.

Общи условия

Активация на акаунт