Спирала за мигли - тема №18

• 50 249
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
  • При децата ми
За сваляне съм ползвала много лосиони и кога смело да кажа,че Нивея е най-доброто от към качество и цена. Този с лилавата капачка.

За кой точно дегримьор става дума? В момента ползвам двуфазна мицеларна вода на "Нивея", но сякаш съм по-доволна от тази на "Гарние" с розовата капачка. Ето тази ползвам:

# 706
  • Манчестър
За тази става дума в моя коментар.

https://www.boots.com/nivea-micellair-micellar-water-for-sensiti … -PLAs-_-(GB:Whoop!)+NIVEA-_-(GB:Whoop!)+Boots+Shopping+-+Category+-+Toiletries+-+Mobile&gclid=EAIaIQobChMI3IqPwof25gIVz8jeCh3PrgP0EAQYASABEgJID_D_BwE&gclsrc=aw.ds#

# 707
  • Варна
Тайга, съгласна съм да пробвам всичко, имаш ли препоръка за таково олио? Ще го ползвам само за очите. Лицето чистя с Eve Lom Blue Heart

Последно бях с Skin79 Cleanest Rice Cleansing Oil, сваля очен грим с нищожни усилия.
А пък снощи отворих това и сууууууууууууууууупер приятно ме изненада:

# 708
  • на последния етаж
Мразя и аз двуфазни, не искам и олио. Харесвах много дегримьора на Фитокод, както и мицеларния гел на Лореал, но и двете вече не се произвеждат... Отчаяно търся нещо за премахване на грим от чувствителни очи. Confused

# 709
  • София
Аз свалям директно с хидрофилно олио и после някаква измиваща пяна.
Нищо не ползвам преди тях, всички млека и двуфазни ми замъгляват очите, включително и на Ланком обсъждания по-горе.

# 710
И аз с олио най-обичам и разбира се, след него 2-ри продукт (пяна или creamy cleanser)
Последно купувах това, но и много по-евтини неща са чудесни
https://www.shiseido.com/ultimate-cleansing-oil-0729238144033.ht … &gclsrc=aw.ds

Oт корейските купих Миша след хубави ревюта  (още не съм го отворила), то е и 2 пъти от евтино от Шисейдото...

Но на Амазон/Ибей има и Шисейдо по-дрогериен клас, правени за японския пазар, и от тях съм ползвала, пак читави:
https://www.amazon.com/Japan-SenkaFace-wash-facing-clear/dp/B079GXLYPN

Абсолютната класика в жанра, разбира се, е това на DHC

PS Малко корейска мъдрост по въпроса за двустъпковото почистване:
https://k-beauty-europe.com/korean-skin-care-and-makeup/skincare … n-cleansing-oils/

Тайга - обичам всичко на Колистар за тяло, което съм си купила последните 15 години!

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 16:09 от Agent Provocateur

# 711
Днес пробвах ей тази спирала.

Страшно ми хареса. Ще изчакам да видя дали се носи добре през целия ден, но надмина по лекота на нанасяне и разделяне на миглите дори любимата ми YSL The Curler.

Също харесвам на Dior Iconic Overcurl. Но малко по-трудно се сваля, като че ли.

# 712
Агент, ще пробвам някое от препоръчаните, но dhc много ми лютеше на очите.
Lili, пробвах минито на Ланком, което и аз имам. Наистина е много хубаво. Благодаря ти, че ме подсети за него Blue Heart

# 713
  • Пловдив
Пацолина, радвам се, че ти е харесало. Наистина е добър продукт. Е, сигурно има и по-бюджетни варианти, които също са добри, но през годините все Ланкомското купувах и не съм се замисляла за друго.А и почиства само с 1-2 минавания, не е нужно да търкам.
Имам и олиото на DHC, но не съм го пробвала на очи. Не мисля, че ще ми се отрази добре.

# 714
Ха, от години не съм го ползвала (DHC), но нямам спомен да ми е лютяло на очите. Но всеки реагира различно, разбира се!

# 715
Някой купувал ли е спралата на Лореал и Лагерфелд? От миналата седмица я мъча, мноооого суха, отдавна не бях виждала такова нещо. Пък не е стар модел, да кажеш, че е заседявала по рафтовете Thinking Киснах я в топла вода и пак никакъв ефект.

# 716
Аз в такъв случай капя капки за очи в спиралата.

# 717
И аз, от тези капки тип "изкуствени сълзи". Получава се, спиралата се съживява. Grinning

# 718
И аз съм пробвала с тях, но резултата е бил спирала с гадна консистенция, която не прави никаква форма на миглите, седи прекалено течна и не може с месеци след това да се посгъсти. И това от 2 - 3 капки..
Съсипала съм така 2 спирали. При мен не действа

# 719
Явно е до капките или пък до консистенцията на спиралата.Аз ползвам Ле Волюм на Шанел и като усетя, че започва да изсъхва и капвам няколко капки и поне месец изкарвам така.
Скрит текст:
Ползвам тези. Пише, че са за хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт