GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 432
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 75
Мда, изглежда в епизод 5 ще трепят някой от много главните герои, щом нищо не излезе досега.

# 76
  • Пловдив
Честно казано толкова много писахме и коментирахме, и пак не виждам кой може да убият, или съм идиот и харесвам всичките, по скоро не мога да си представя, че няма да има някой от главните, но пък и само два епизода оставят, трябва да разчистят тези които не им трябват Sad само дано не убият Джон, ей богу тогава ще страдам много Sad някак другите по мога да ги прежаля, но Джон въпреки нищо правенето му пак не искам да умира.

# 77
Денерис, Дрогон, Церсей, Юрон - време им е. Все някой/и от тях сега, останалите - после.

# 78
  • Чужбина
Приятели, нЕма спойлери.

В реддита пишат следното:

До всички, които работят в преводаческите отдели:

SOS SOS SOS!

# 79
Ами едно ще кажа !❗❗⚠️
4 часа само още ! 👀

# 80
За Санса гласувах. Поне във филма я харесвам, въпреки че е напът да ме спечели и в книгите. А Денерис не я харесвам нито във филма, нито в книгите.
Хексе, благодаря за труда за новата тема.
Знаете ли за какво не сме говорили скоро.... За това как Аря уби КнН. А бе как това момиче аджеба стигна до язовото дърво?
Ти как стигна добре, ама защо като я хвана не стана като тях. Всички живи с докосване променяше, като децата.

# 81
  • Бургас
За Санса гласувах. Поне във филма я харесвам, въпреки че е напът да ме спечели и в книгите. А Денерис не я харесвам нито във филма, нито в книгите.
Знаете ли за какво не сме говорили скоро.... За това как Аря уби КнН. А бе как това момиче аджеба стигна до язовото дърво?
Ти как стигна добре, ама защо като я хвана не стана като тях. Всички живи с докосване променяше, като децата.
Въх, да не действа забавено Simple Smile защото не е бебе. Може ли да “посинее” една идея по - късно Simple Smile

# 82
  • София

Според мен не е само докосване, а има някаква неизречена магия. Както например Мелисандра докосваше я хора, я мечове и си шептеше нещо там.

Скрит текст:
Иначе, ако превръща само с пипане, ще е нещо като онова с поглеждането на Горгона Медуза или Базилиск, което би било малко прекалено.

# 83
Глас за Денерис, права, грешна - друга подобна на нея в сериала няма. Винаги борбена,  винаги действаща, пада-става, греши, помага и пак продължава. На собствен ход, без чужди мисли и внушения. Без да предаде хората, на които държи. Несъпоставими са двете.

# 84
  • Русе
само дано не убият Джон, ей богу тогава ще страдам много Sad някак другите по мога да ги прежаля, но Джон въпреки нищо правенето му пак не искам да умира.

Спокойно. Както сама отбеляза, Джон напоследък не е в състояние да свърши каквото и да било. И тъй като умирането също е своего рода действие, не е възможно да го направи. В пълна безопасност си е той.

# 85
Много се чудех дали да гласувам, ама като започнах да ви чета коментарите, Та съм твърдо за Денерис. Санса никава Старк не е. Преди Джон не го признаваше за брат докато беше лигла, сега го предаде. Предаде желанието му и клетвата да пази тайна, като се доверява на чужди като Тирион. Пак нищо не прави и само разчита на други, на името си и голямото си самочувствие. Така и не я харесах. Протеже на Кутрето? Тя цяло Кутре е станала. Иска да менажира всичко само като си мърда пръста. Лигла беше, лигла остана. Никава севернячка не е като Аря примерно.

# 86
  • Пловдив
Много се чудех дали да гласувам, ама като започнах да ви чета коментарите, Та съм твърдо за Денерис. Санса никава Старк не е. Преди Джон не го признаваше за брат докато беше лигла, сега го предаде. Предаде желанието му и клетвата да пази тайна, като се доверява на чужди като Тирион. Пак нищо не прави и само разчита на други, на името си и голямото си самочувствие. Така и не я харесах. Протеже на Кутрето? Тя цяло Кутре е станала. Иска да менажира всичко само като си мърда пръста. Лигла беше, лигла остана. Никава севернячка не е като Аря примерно.
Не съм съгласна Тирион не й е чужд, съпруг и беше все пак Grinning
Другите неща няма да коментирам Simple Smile всеки с мнението си.

# 87
  • Чужбина
Трон-Банда, Джейми е по-малък от Церсей, по дяволите.

Ето цитат от книгите:

Цитат
Ако дорнският закон се приложеше на запад, тя щеше да има правата на наследница на Скалата на Кастърли. Двамата с Джайм бяха близнаци, но Церсей първа беше излязла на белия свят и това беше предостатъчно. Подкрепеше ли каузата на Мирцела, тя щеше да подкрепи и своята.

# 88
Аря е егати тъпанарката. От една старана одобрявала че Денерис им помогнала, ама от друга вече не им била нужна. А Денерис ако им направи дракарис, дали няма да им е нужна. Старките можели сами да си бъдат, нямали нужда от никой друг. Моля? ако се съюзята всички срещу тях ще изкарат точно пет минути. Видяхме на Роб възможностите, като бяха само Старките и Тълитата.
Аря е тъпа и праволинейна, не може да разбере, че в този свят, трябва да се съюзяваш с бивши врагове, срещу общи врагове. За убиец   - дай и нареждаш кого да убие - става. За държавник  -не. Има ограниченост на мисълта.

# 89
Хора, аз се оттеглям. Не знам кога ще успея да се включа и двете диви чеда са вкъщи утре и няма да ме оставят да гледам. Не че ще плачете за моето мнение де 😆😆. Не оплаквайте мъртвите, а се радвайте на живите 😉. Както казват в един друг сериал May we meet again.

Общи условия

Активация на акаунт