GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 502
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 150
  • Чужбина
Малко офф-топик за Хитлер.

Когато бил в окопите по време на ПСВ, се отдалечил от другарите си поради биологична нужда. Когато се върнал след няколко минути, всички били разкъсани от мини. И тогава ... той сигурно си е помислил, че Бог му е отредил някаква много важна роля в живота. Иначе защо е трябвало да бъде пощаден?

# 151
  • Бургас
Гледах до 20та минута и стигнах до извода
Скрит текст:
КЧ ще изгори, защото Джон не ще да прави секс с леля си Simple Smile
хаха тия се бъдикат здраво.

# 152
  • Вестерос
е хайде сега..

Ясно беше, че ще я закопаят. Тъпанарите обичат Церсей, много ясно, че така ще направят и за нея и за Дани...

# 153
хах, Йоко, оки, 10х
ама
Скрит текст:
Бран, новия крал? А стига ве?!  Shocked Ам че той е триоката врана. Какъв крал, той не е човек? Хммм, но пък ако така стане и е обяснено добре ще е една препратка към чедата и началото. Може би точно от това имат нужда хората за едно ново начало и едно обръщане към природата образно казано. Аз това много пъти съм го писал и в литературната тема, още когато се появих и открих този форум си споделих мнението, че така виждам в моите представи Мартиновата идея. Без трон и без Крал. И връщане към корените. По-скоро това бе пожелание, а не прогноза в никакъв случай. Но все пак с тези неща и легенди се започна. Любимите истории на Бран разказвани от баба Нан.
Обаче ще се изкефя на макс ако има един шокиращ мега туист и Бран както казвате управлява ама всъщност да се разбере, че не е той, а КнН в него...  Twisted Evil Mr. Green

Точно така ще стане, както го описваш, и явно това е краят, който обещаха да имаме, в смисъл, че нямало да ни хареса, но така трябвало да стане.
Скрит текст:
Денерис все пак ще създаде един нов свят, без тирани, па макар и без себе си, без изобщо крал и трон. 

# 154
Елеонора,
 bouquet Hug

The_Third,
много точно казано. дадоха няколко залпа, а имаха стотици балисти.
Скрит текст:
А тя Данка нападна посред бял ден, че дори бе и ясно времето.

Скрит текст:
Айде да не са стотици ама едно 30-40 да са имали по стените и 20 по корабите, а само 4-5 стреляха. Дугите си стояха бездействащи.

# 155
  • София
Обаче хора представете си сега как се чувстват милиони фенове, особено американците, които са големи фенове на Д+Д и особено на жената с Д отпред... Заради тях опропастиха много шоута като Ароу, Флаш и пр. да не изброявам.
Е, хубаво, ето ви мечтаното Д+Д и как ли се чувстват сега?
Не е истина ДиД как им сипаха просто.  #Crazy Sick
Ние отдавна си знаем, че Церсей им е голяма слабост и признавам майсторлък си е да направиш така, че да накарат мен например да я съжалявам, дето не можех да я дишам. Ама то аз съм си добро раче по душа и лесно забравям и прощавам. Wink Но не е Ок това, не може чак пък в такава крайност. Никаква милост, буквално я унищожиха. Горката Емилия, хах, сега навсякъде ще я гледат и ще имат едно на ум.  Laughing Wink
Обаче аз и друг път съм писал. Ние тук в тази тема, както и други такива форумни общества по света сме много напред с материала. Интересуваме се, четем много, гледаме, слушаме и пр. Но огромния процент хора по света (не само в щатите, навсякъде) не гледат толкова внимателно за детайлите, не задълбават толкова между редовете и пр. Ами представете си сега как са се чувствали след този епизод? Аз лично очаквам истинско, невиждано цунами от реакции.  Crazy

# 156
  • Вестерос
То тя си и подсказа, като прочела сценария и се скитала часове по улиците....

# 157
  • Чужбина
Аз бих им казала да гледат още веднъж сериала - от 1-вите сцени с Дани. Но тоя път да гледат внимателно.

Знаете ли, имаше много голяма логика в това да ликвидират Регал, защото:

Скрит текст:
Джон няма, какво да язди. Той не трябваше да участва в това.

Или той всъщност участваше? Защо Давос и Джон не усетиха какво се случва?

# 158
  • Сидни
Дяволо,

абсолютно е така. Гледала съм серии с , хора, които не са такива фенове, не са чели книгите, просто си го глеат шоуто като за фон.

По 100 пъти са ме питали Денерис и Джон сега брат и сестра ли са, тези или онези какви са, това що така било...дори сериала им е сложен. Някои са се опитвали да четат книгите и все казват " Абе то толкова много герои, трудно ми е да следя"

# 159
Пътувам за работа. И като видя регистрация КН така ме е яд.Rage

# 160
Както е казал поетът

Скрит текст:
"Hell hath no fury like a woman scorned".

# 161
  • Бургас
Без да съм фен на Д и Д. Смятам, че се провалиха с епизода! Провалиха се и с финала! Това голямо ако, второ след КН не знам как ще го оправят.

# 162
Diavolo, допускам, че може и да не ме четеш, но все пак хвърли едно око на скрития текст в предишния ми коментар. Може и да излезе, че нищо не са опропастили.

# 163
  • Чужбина
Не е истина ДиД как им сипаха просто.  #Crazy Sick
Дяволо, кажи ми честно...ти не мислиш ли, че съдбата на дамата с Д. ще бъде същата в книгите?

Защото аз ... мисля. Както и съдбата на Аря.

Гледам ... има и denial.

# 164
Скрит текст:
Баща и на куковицата сигурно се смее от гроба. Тя според мен изгаряше и от своите и северняци, защото няма начин да ги различава отгоре кой кой е. Тирион оцеля ли?

Общи условия

Активация на акаунт