GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 502
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 165
  • Чужбина
Скрит текст:
Баща и на куковицата сигурно се смее от гроба. Тя според мен изгаряше и от своите и северняци, защото няма начин да ги различава отгоре кой кой е. Тирион оцеля ли?

Скрит текст:
Оцеля, да.
Ти гледа ли го?

# 166
# 167
  • Варна
Здравейте! Хексе Flowers Hibiscus
Гласувах за Санса по очевидни причини...
Накой сетил ли се е, че се формира остра нуждата от нова длъжност в сагата:
The QUEEN SLAYER!!!
Сещам се за поне двама кандидати, а и има достатъчно материал да надминат Джейми. Simple Smile))

# 168
  • София
Diavolo, допускам, че може и да не ме четеш, но все пак хвърли едно око на скрития текст в предишния ми коментар. Може и да излезе, че нищо не са опропастили.

Чета, чета, ама не мога да смогна. Всичко чета аз. Понякога със закъснение, но уважавам всяко едно мнение. Много работа имам, но си казах, че стоически ще издържа 6 седмици на нечовешки брой мнения в името на каузата. Wink
Ами може и така да се каже, но е много цинично. Но да имаш право принципно. И че имаше лоши съветници, които я доведоха до това състояние (но няма как да е само това, явно си е носила лошата жилка в себе си и само е чака момента да узрее и да цъфне), а и понякога след някое нечовешко зло се пръква нещо добро. Еволюцията на природата.  Peace

The_Third,
оцеля.

# 169
# 170
  • Чужбина
Джон защо се превърна в бавно-загравящ реотан? Той винаги ли си е бил такъв или такъв стана?

Варис и Тирион си заслужват съдбата. Милият ми Варис, толкова много го обичах през годините.

# 171
  • Варна
Не съм го гледала, нямаше го в замунда до преди малко. Горе-долу схванах какво е станало от коментарите.

Май май
Скрит текст:
Бран ще царува и според мен ще е най-добър крал, точно по причните, които изброих преди това - няма нищо човешко в него, не се води от емоции и ще взима добри решения. Ще ми се да е Джон на трона, но май и той не е много подходящ.

Жалко за Денерис, ако наистина е откачила. Последната серия ще бъде интересна.

Елеонора май спомена назад, че на един човек спойлерите са излезли почти на 100% верни. Ако може на лично какво казва този човек за финала, моля Simple Smile

Предлагам нова анкета, в момент, в който решите. Как ще умре Денерис? Джон ще я убие, Аря ще я убие, ще се самоубие (примерно да застане пред Дрогон и да го накара да я изгори), ще умре при раждане (евентуално след скок във времето някакъв) и каквото още се сетите.

# 172
  • София
Я, Веско се появил. Точно навреме, хихи  Rolling Eyes
хахха, Джон ще му се отвори име сега. Ех, Джон, Джон, да бе слушкал Игрит ама не.

Елеонора,
не знам честно казано. Нали Мартин уж каза, че за най-важните неща няма да има разлики ама това са някакви огромни катаклизми... :о Значи за Аря и КнН по-скоро не, но като неин фен ще се изкефя да е така. Но за Дани, ами има си резон в интерес на истината... Мартин си е жесток автор по принцип и хич не си поплюва... Значи това би шокирало дори и феновете на книгите. Със сигурност Аря ще има много важна и ключова роля, но в книгите все пак си очаквам Джон да е централната фигура. Ама знае ли вече човек. :о
Обаче Мартин ако тепърва тръгне да променя някои неща може и да не му се получат нещата и да стои малко като съшито с бели конци, веднага ще си проличи. Та и неговата не е лесна сега. Хем ще иска да угоди, хем да шокира, хем да има и разлики. Изобщо вкара се в един филм от който аз лично не виждам измъкване. Sad

# 173
  • Чужбина
Елеонора май спомена назад, че на един човек спойлерите са излезли почти на 100% верни. Ако може на лично какво казва този човек за финала, моля Simple Smile
Хайче, да, ей тия спойлери са верни:

Скрит текст:
Dany's army captures Jaime. Brienne tries to talk to him but he refuses.

Sansa tells Tyrion about Jon's lineage. Tyrion tells Varys.

Varys betrays Dany because he thinks Jon would be a better ruler.

Cersei has Missandei executed.

Dany has Varys executed. Dany assaults King's Landing and it's one-sided as hell.

Tyrion begs her to show mercy but she refuses.

Tyrion frees Jaime to try to get Cersei out of the city.

King's Landing gets wrecked in the battle. Drogon burns Euron's fleet.

The Hound fights his brother. They both die.

Jaime fights Euron and kills him, but Jaime is mortally wounded.

Jaime makes it to Cersei and they die together.

Dany is executing everyone in King's Landing. Jon and Tyrion are upset.

The Third Веско ли е?

Дяволо:

Скрит текст:
Прочети си, като имаш време, абсолютно последната глава Дани в Танца. Там става ясно, какво ще се случва с нея. То и по-рано става ясно, но там е вече доста експлицитно.

# 174
  • Варна
Мерси Simple Smile

За финала нещо писал ли е?

# 175
  • Чужбина
Мерси Simple Smile

За финала нещо писал ли е?

Да, искаш ли го?

Ама много тъп финал е описал.

# 176
  • Бургас
Как може да
Скрит текст:
да има такава милост за Церсей? 8 сезона чакам тоя гад да умре. Тя получава това?!?
Милата ми Хрътка Sad
Джон ме разочарова с всеки нов епизод.
КН приключи тъпо.
Седя и се чудя що за фокус трябва да покажат, че да измият сътвореното?

# 177
Не съм го гледала, нямаше го в замунда до преди малко. Горе-долу схванах какво е станало от коментарите.

Имаше си го, аз още към 4:20 започнах да го тегля. Сигурно си гледала да се появи в най-активните горе.

# 178
  • Варна
Искам, разбира се Simple Smile

# 179
  • София

Ъх, не разбрах нещо. Как така да е Веско. Това са си отделни юзъри. Веско-Варна е стар фен, който по едно време изчезна от форума, израдвах му се като го видях. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт