GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 669
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 510
Доколкото видях, Джон беше зает с битката.
Скрит текст:
После видя Зеления огън и изтегли всички.
Какво се очаква от него всъщност? Да варгне Дрогон и промени хода на събитията?

Той пак отхвърли ясна заповед, което беше доста интересно. Джон далеч не е безгръбначната пионка за която го спрягат.
Виждам, че се пише без спойлери вече.

Четох доста от сутринта, но докато смогна, излизат още 100 поста. Нямате изчитане.

Видях много неща които никой не коментира изобщо...Имаше препратки към Нед Старк и напускането му на Чертога побеснял, към Йорен...сериалния Йорен, ако някой изобщо го помни...

Червената Цитадела предизвиква много емоции в Денерис, в пъти повече от Джон. И е разбираемо. Не че е оправдано...дайте на лабилен тийн дракон- на ти булка, Спасовден. Поне остана само един.
Съмнявам се, че Денерис е влюбена в Джон. Иска да го манипулира. Кого ли ми напомня? Rolling Eyes

10 отговора докато публикувам.....

# 511
Не знам дали сте коментирали ,но
Скрит текст:
от къде по дяволите се появиха толкова много дотраки и неопетнени нали КнН им видя сметката по бързата процедура ? и друго да допълня Денерис най-после разбра какво да го прави тоя дракон , признавам момента в които унищожи скорпионите и флота, ми хареса, но след камбаните и тая човешка мръвка ме загуби
Скрит текст:
Зомбитата са видели огнените ... сърпове, уплашили са се и са ги заобиколили. Дотраките са продължили към КЧ.

# 512
  • Чужбина
Видях много неща които никой не коментира изобщо...Имаше препратки към Нед Старк и напускането му на Чертога побеснял, към Йорен...сериалния Йорен, ако някой изобщо го помни...
Не сме ги коментирали, Дези, щото всички бързаме.

Къде ги видя тия препратки?

# 513
  • Варна
То е ясно за какво го готвят Джон. Да й види сметката. После дали ще оживее или не, няма грам значение. И в двата случая няма да седне на трона.

# 514
  • Пловдив
Много ще се иззкефя, ако вземе, че седне на тоя трон Grinning Джон Grinning  и си е играл неговата игра, но не вярвам, не е такъв. Джендри никакъв го нямаше, на Север ли е останал , или отишъл в Бурен край да си превзема наследството , как мислите ?

# 515
Скрит текст:
Малко приличаше на варварите превземат Рим цялата работа. Joy Отиде си красивият град, по-ужасното е, че си отидоха толкова невинни хора. И то защо? Защото едно момиче преди много време реши, че Железният трон му се полага по право и няма други живи родственици.
Наистина не разбрах защо Тирион й каза за Варис след като и той самият се съмняваше в Нейно величество?
И интересно защо Денерис реши, че Джон я е предал. И пак завъртя нещата така, че наистина го е направил, защото видиш ли бил казал на Санса и на Аря кой е всъщност. Много ясно, че ще им каже. За човек, който е живял цял живот като копеле това сигурно е най-голямото щастие на света. Да разбере кой е, кои са родителите му. Хората, които е смятал за свои сестри да разберат, че той не е копеле. Независимо дали баща му е Таргариен, Старк, Ланистър или какъвто ще.
Направо заплаши Санса. Всички да знаели какво ще ги достигне, ако научат кой е Джон? Това ума ми не го побира. Тя не го обича. Тя иска той да й се кланя и да спи с нея. Да, но, ако за нея е нормално да спи с племенника си, явно за него не е нормално да го прави с леля си. Сто пъти й каза, че не иска тъпия трон, не знам какво тя очакваше от него?
Няма да коментирам избиването на толкова невинни хора. То си беше геноцид.
Не мисля, че Джон беше безполезен. Той направи каквото можа. Не можа да повярва, че Денерис изгаря живи невинните хора, а когато и Сив червей си върна облика на машина за убиване, пак се опита да спре поне част от хората си... но не успя.

Не знам защо в няколко поста четох, че битката на Хрътката и брат му е фенсървиз. От началото на сериала е ясно, че ще се стигне до там. Той си го и каза на Аря.

Аря, ах любимата ми тя. Обичам го това момиче от първи епизод на първи сезон. Воин е тя! Радвам се оцеля и искам да убие Денерис по ужасно мъчителен начин. Но преди това искам да видя трошачката на окови какво смята да прави след като изби хиляди и унищожи града, който прадедите й са създали.

Джайм и Церсей се родиха заедно и умряха заедно. Нямаше как да е иначе. И нямаше как Тирион да не помогне на Джайм. Семейството си е семейство, въпреки всичко. Точно това не може да разбере Денерис. Тя никога не е имала такова. И пропусна единствения си шанс да го има в лицето на Джон.

В крайна сметка искам накрая да оцелеят Джон, Аря и Тирион. И мсиля, че точно така ще стане. И по възможност Денерис да умре по ужасно жесток начин.

Не знам дали сте коментирали ,но
Скрит текст:
от къде по дяволите се появиха толкова много дотраки и неопетнени нали КнН им видя сметката по бързата процедура ? и друго да допълня Денерис най-после разбра какво да го прави тоя дракон , признавам момента в които унищожи скорпионите и флота, ми хареса, но след камбаните и тая човешка мръвка ме загуби

Скрит текст:
Още когато обсъждаха предстоящата битка, стана ясно, че са оцелели и дотраки и неопетнени. А може би щеше да е по-добре да не бяха.

И нещо друго се сетих. Защо все сравнявате сериала с игрални филми? Защо не го сравнявате с други сериали?

# 516
  • София
Уфф  Rolling Eyes

добре де, само аз ли се кефя (мернах още две, три подобни мнения и толкоз) на сцената на
Скрит текст:
Аря с коня
, а уж сме хард фентъзи фенове. Аз си умирам за такива кадри в точно подбрания момент. Някои хора се дразнят, защото не били реалистични ама на кой му пука  Wink
толкова красиво беше, толкова величествено, значи 5 пъти я гледах тази сцена  Sunglasses bowuu Жалко само, че
Скрит текст:
Нимерия не се пояи отнякъде  Sad Grinning

# 517
Това с коня беше много хубаво. На мен ми се щеше по някое време в навалицата Аря и Джон да се срещнат.

# 518
  • Варна
Осем сезона Церсей е мръсницата, която искаме да умре, а сега куп народ споделя как било хубаво, че умряла в ръцете на брат си. Леко й се размина на тая змия. За мен това е голям провал на филма. И що?!? Щото брат й я е заплодил. Голям майтап!

# 519
И нещо друго се сетих. Защо все сравнявате сериала с игрални филми? Защо не го сравнявате с други сериали?

Защото, ако го сравняваме със "Спартак: кръв и пясък", ще трябва да му сложим отрицателна стойност за оценка.
Сега поне може да мине с единицата от четвъртата и петата част на Трансформърите. Сериозно, през половината време очаквах от някъде нещо да се трансформира - също толкова безумни и претрупани режисьорски решения на кадри имаше.

# 520
  • Русе
Уфф  Rolling Eyes

добре де, само аз ли се кефя (мернах още две, три подобни мнения и толкоз) на сцената на
Скрит текст:
Аря с коня
, а уж сме хард фентъзи фенове. Аз си умирам за такива кадри в точно подбрания момент. Някои хора се дразнят, защото не били реалистични ама на кой му пука  Wink
толкова красиво беше, толкова величествено, значи 5 пъти я гледах тази сцена  Sunglasses bowuu Жалко само, че
Скрит текст:
Нимерия не се пояи отнякъде  Sad Grinning

Аря
Скрит текст:
с бялото конче, бавното й приближаване към него, докосване по муцуната, хващане на поводите и потеглянето беше интересна препратка към Денерис в епизод 1 с нейното Сребро, подарената й от Дрого бяла кобила. Дори ми се стори, че акцентират да търсят прилика в сцената
.

# 521
Айде де, няма ли някой много голям фен на Джон да го защити тука?

Аз много го харесвам, но нещо не ми отдава да му дръпна една защита и да пиша, колко е умен, интелигентен, съобразителен, бърз в реакциите, справедлив и т.н.
Когато се запалих по "Песен за Огън и лед" Джон ми беше абсолютен любимец. Смъртта на Игрит е тази, на която съм ревала най-много от цялата сага. Даже ми идеше да зарежа книгите за малко, хаха. Grinning Но откакто започна да се превръща в тривиален фентъзи герой уж изцяло положителен, а реално винаги други вършат всичко около него и му спасяват задника, докато той върши "правилното" нещо... ме изгуби като фен. Праволинеен, представата му за чест е сбъркана и подобно на Нед граничи с глупост. През последните 2 сезона е адски, натрапчиво пасивен и постоянно нуждаещ се от помощ. Къде е Джон, който доведе Диваците отвъд Вала в битката на Хардхоум и направи нещо, което никой досега не е правил - обедини Свободния народ със Севера? Не е същия, който не включва грам акъл, крещи срещу дракони и се води изцяло от емоции (добре, че са Санса и Денерис, и Аря да му пазят д-то), а в последния епизод пасивността му мина всички граници. Джон Сноу, копелето на Нед Старк нямаше да позволи на Денерис да изгори Варис ей така без процес, нямаше да я остави да атакува града в такова лабилно състояние и щеше да направи невъзможното да я спре, когато започна да гори невинни. Егон Таргериен, законния крал на Седемте Кралства явно не е същия човек.

И аз много харесах символиката на сцената с белия кон. Simple Smile

# 522

Защото, ако го сравняваме със "Спартак: кръв и пясък", ще трябва да му сложим отрицателна стойност за оценка.

Че какво общо имат двата сериала?

# 523
  • Варна
Гугъл, Джон Сноу, копелето на Нед Старк, щеше да чука  кралицата и така малко от малко да я държи в релси. Нали знаеш, доволна жена, щастлив мъж Simple Smile Обаче Егончо не може щото явно съвестта му се събуди не на място. И ей на, виждаме резултата Simple Smile))

# 524

Защото, ако го сравняваме със "Спартак: кръв и пясък", ще трябва да му сложим отрицателна стойност за оценка.Сега поне може да мине с единицата от четвъртата и петата част на Трансформърите. Сериозно, през половината време очаквах от някъде нещо да се трансформира - също толкова безумни и претрупани режисьорски решения на кадри имаше.

Че какво общо имат двата сериала?
Много, ако си ги гледала и двата.

Общи условия

Активация на акаунт