GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 654
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 495
Според мен Санса добре си изигра картите и ще седне на трона. Това ѝ е мечта от дете.
Не е така. Мечтата и беше да заживее щастливо като кралица, майка на принцове и принцеси. Никога не е давала индикации, че иска власт. Дано си остане на сигурно в Севера.

# 496
  • Пловдив
Санса на този етап да гледа да си опази хубавата глава, щот Денерис нея ще я почне. Чудя се ако Денерис тръгне срещу Севера, Джон дали ще продължи да си седи така тъпо без да каже нито дума и най-вече на чия страна би застанал ?

# 497
Надявам се, че не, но Дани има доста за оправяне на Юг. Не мисля, че ще я видим на Север.

# 498
Денерис, когато осъди Варис, се нарече само Трошачка на окови и Майка на дракони. Сама пропусна останалото. Интересно.
Логично е. Само тези две титли Варис не може да оспори.

# 499
  • Русе
Ако Денерис реши да подкара срещу Санса, то луда или хладнокръвно пресметлива, по всички правила самият Джон първи ще полети в огъня още там, в Чертога. Така че Санса следва да е в безопасност.

Бедният Джон така и не се доказа като централен персонаж пред публиката, но пък за сметка на това с все колебанията и бездействието си се превърна в основа за всичко друго. Така че било и непряко, пак си е централният деен персонаж. Просто пасивното бездействие е неговото действие.

# 500
И все пак ми беше тъжно на края. Cry

# 501
  • Чужбина
Айде де, няма ли някой много голям фен на Джон да го защити тука?

Аз много го харесвам, но нещо не ми отдава да му дръпна една защита и да пиша, колко е умен, интелигентен, съобразителен, бърз в реакциите, справедлив и т.н.

# 502
  • София
Тиф, за Джайм,
Скрит текст:
ако Бран го е подтикнал за 'от любов какво ли не правя' то няма грях да изкупва към него. Но само може да гадаем засега. Теон имаше тежки грехове към ЗХ и Старките, не беше никак нелогично, че се жертва именно той. Джайм трябваше да е с Церсей. Аз се надявах тя да умре от неговата ръка, щеше да е възможно най-болезнената и смърт, но ДиД обожават Церсей и Ленчето и направиха всичко възмножно да си отиде по-най-'приятния' начин, че дори да накарат не малко хора да и симпатизират...
Та за Джайм нищо не остана. Но неговият край бе да е при Църсито под една или друга форма. Да, кофти с Бриен, но пък аз се надявам да е бременна и да има някои малко Ланистърче. Simple Smile

# 503
# 504
Джон, кой Джон? Има ли Джон в сериала.

Хаха.

# 505
  • София

Аз много го харесвам, но нещо не ми отдава да му дръпна една защита и да пиша, колко е умен, интелигентен, съобразителен, бърз в реакциите, справедлив и т.н.

Аз съм му голям фен, но този сезон е пълен провал неговото участие. Sad Надявам се поне да изнесе последния епизод, там е неговият шанс да блесне.

# 506
  • Пловдив
Аз Джон го харесвам по приниц, но тоя сезон ако ми беше по близо щях да го набия да му дойде акъла в главата. Денерис като нищо и на него може да му види сметката, тя го приема като заплаха, а и мисли ,че я предал, да видим. Един епизод остава  и ме е страх какво могат да сътворят Sad

# 507

Уби един или двама много бързо. Laughing

# 508
  • Варна
И аз съм му фен ама просто не знам какво да кажа...

# 509
  • Пловдив
Не знам дали сте коментирали ,но
Скрит текст:
от къде по дяволите се появиха толкова много дотраки и неопетнени нали КнН им видя сметката по бързата процедура ? и друго да допълня Денерис най-после разбра какво да го прави тоя дракон , признавам момента в които унищожи скорпионите и флота, ми хареса, но след камбаните и тая човешка мръвка ме загуби

Общи условия

Активация на акаунт