GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 158
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 2 070
Санса по никакъв начин нямаше да отрови Денерис, каквито и отрови да има скатани в кутийката с бижутата или колкото и да й е набрала.
Правото на госта!
Особено силно в Севера.
Спомнете си приказката за Готвача Плъх.
Санса и Джофата и Рамзи нямаше да отрови, докато са гост под покрива й.

Вярно е това, аз го имах предвид, но си спомних как отровиха Мирцела. + това беше едно предположение. Не е задължително точно това да прави Санса.
И все пак, спекулира се, че Джон ще убие Дани, да убиеш някой от рода ти също е много лошо проклятие.

# 2 071

Санса има мания за величие. Мисли си, че е над другите и само тя единствена знае как е най-добре да станат нещата. Прегазва всеки, който не е на нейното мнение.
Чудесен портрет на Денерис.

# 2 072
Санса по никакъв начин нямаше да отрови Денерис, каквито и отрови да има скатани в кутийката с бижутата или колкото и да й е набрала.
Правото на госта!
Особено силно в Севера.
Спомнете си приказката за Готвача Плъх.
Санса и Джофата и Рамзи нямаше да отрови, докато са гост под покрива й.

Вярно е това, аз го имах предвид, но си спомних как отровиха Мирцела. + това беше едно предположение. Не е задължително точно това да прави Санса.
И все пак, спекулира се, че Джон ще убие Дани, да убиеш някой от рода ти също е много лошо проклятие.
Лошо е. Тирион също уби баща си - очаквам и на него да му се случи нещо.

blair, Джон си я имаше тази мишена на гърба от доста по - рано : в момента, в който каза на Дана истината.

# 2 073
Пускаш хора преди битката. Теон познава и хората и ходовете на Рамзи. Джон подземията. Дори ида ти избият отряда. Поне ще си опитал. Рикон и това не заслужи.
Ако Джон не е знаел какво да чака от Рамзи (т.е. да затрие Рикон преди битката), Санса знаеше. Даже и не си го помислиха да пратят хора.

ме myself първо - нямаха хора да се противопоставят на Рамзи. Нито кавалерия, нито стрелци, нито тежки копиеносци. имаха малко диваци и хората на Лияна. нито в числово отношение стигаха, нито в тактическо. Да не говорим, че диваците щяха да бият на очи в ЗХ. В директен сблъсък не могат да се сдобият с преимущество над него, а беше пределно ясно че Рикон ще бъде убит така или иначе. Рамзи ако види че губи битката - ще убие Рикон. Ако я спечели - пак ще го убие. Да изпратятт хора - добре. Но то беше ясно, че Рамзи държи Рикон някъде близо до себе си. Как ще минеш през 10 000 души, когато Рамзи те очаква и сигурно е заградил с войници на всяко проходче? Оша като се  озова в Зх - веднага я заловиха. И да се озовеш в близост до Рамзи - какво? с Оша какво стана? Има два варианта - Рамзи се сдобива със Санса И Рикон или Рамзи  остава само с Рикон без Санса.

Ще дам прост пример - когато Ланистърите държаха Санса, Роб Старк просто я отписа. нищо че му е сестра. Няма нещо равностойно което да размени за нея докато можеше, Джайм бе много по-ценен, а и Санса бе омъжена за Тирион, така че задължително трябваше да бъде обезнаследена, за да не наследи ЗХ. същата работа и с Рикон  - ако знаеш, че няма да ти върнат пленника просот го отписваш. Това е средновековието, сори.

# 2 074
  • Варна
Да ама Дана имаше интерес да си мълчи и да не разтръбява наляво надясно кой е той в действителност. Даже го молеше. Не чух да го е заплашвала, че ако не мълчи ще му падне главата. Едва ли й е минало през ума да го трупяса, защото той си й е слабост. Обаче първо, Санса се раздрънка и второ, той отряза Данка, така че сега може и да й минават през ума подобни мисли, хич няма да се учудя. Но, когато ТОЙ й го каза, тя не мислеше да го убива изобщо. Даже сама си му каза още в мазето - ти имаш право на трона, или нещо подобно беше. Сестричката му нарисува мишената като стой та гледай.

# 2 075
High Speed, истината вече се знаеше от прекалено много хора. Не можеше някой да не я издаде. какво правим ако Сам насън бълнува и Джили я научи? ами ако Джили каже на Давос? Ами ако Давос каже на Джендри? Всички подред ли ще заклеваме? то бетер "Дързост и краста ще стане" - "ти знаеш ли че Брук е бременна?"
Освен това така Дани показа, че му няма доверие, както й че трона е по-важен за нея от някаква любов.
А Санса какво е виновна че говори с бившия си мъж? При това той е Ръка на Кралицата, ако на него няма доверие - на кого да има? виж това че Тирион като първа клюкарка се разприказва, вече не бе яко, но както казах тайната вече се знаеше от прекалено много хора, както Варис каза," това не е никаква тайна,а информация."

# 2 076
Е то Тормунд му нарисува по-голяма мишена на гърба, след като на пира пред всички го нарече крал и т.н., а Данито седеше и пуфтеше настрана. Всички погледнаха към нея, но беше забавно, а не злобно???
И без тайната, семената бяха посяти Wink Само че Тормунд има повече фенове, и не е толкова централен персонаж като Санса

# 2 077
Да ама Дана имаше интерес да си мълчи и да не разтръбява наляво надясно кой е той в действителност. Даже го молеше. Не чух да го заплашвала, че ако не мълчи ще му падне главата. Едва ли баш й е минало през ума да го трупяса, защото той си й е слабост. Обаче първо, Санса се раздрънка и второ, той отряза Данка, така че сега може и да й минават през ума подобни мисли, хич няма да се учудя. Но, когато ТОЙ й го каза, тя не мислеше да го убива изобщо. Даже сама си му каза още в мазето - ти имаш право на трона, или нещо подобно беше. Сестричката му нарисува мишената като стой та гледай.
Именно. Първата и мисъл беше : той е преди мен. Не тръгна да го убива, защото има някакви чувства към него, защото КН идваше, защото беше заобиколена и от негови хора. Ако ги нямаше тези неща, щеше да го дракарне или да го затвори някъде.
Дори Санса да не се беше разприказвала,  дали Сам нямаше?
Дана е импулсивна, Санса не знае какво може да и скимне и каза истината. Най - малкото Тирион може да се опита да помогне на Джон, ако работата стане напечена.

# 2 078
  • Варна
Лорд Сняг, а така Санса му доказа, че не може да й се има доверие. Още като взе да шикалкави как не можела да обещава на сляпо, беше ясно, че ще се раздрънка. Ама Джонката, както винаги, е сляп за лошите черти на любимите си хора. Точно както е сляп и за лошите черти на Денерис. Това винаги му яде главата.

# 2 079
Ако Санса не се бе разпризвала -Сам сто на сто щеше да го направи. Няма никаква причина да обича Дани, а знаеше тайната и през цялото време тикаше Джон да излезе напред.

High Speed, имаме различни разбирания за доверие. първо тайната изобщо не биваше да се крие. това покааз изключителен егоизъм от страна на Денерис. Второ Тирион е бил женен за Санса, и следователно е част от семейството й, така че няма никакво предателство или клетвопрестъпничество тайната остава в семейството.

Виж - Тирион не биваше да приказва с Варис, но нали трябва драма да има. Освен това пак питам - какво значи тайна? всеки един от знаещите тайната можеше насън да се издаде като бълнува.

# 2 080
Лорд Сняг, а така Санса му доказа, че не може да й се има доверие. Още като взе да шикалкави как не можела да обещава на сляпо, беше ясно, че ще се раздрънка. Ама Джонката, както винаги, е сляп за лошите черти на любимите си хора. Точно както е сляп и за лошите черти на Денерис. Това винаги му яде главата.
Тук съм съгласна. Престъпи клетва, Джон ще е напълно прав, ако не и се доверява повече.

# 2 081
  • Вестерос
На мен ми е едно такова депресарско, даже не ми се коментира пак Данка и Сансита Grinning Гледам Огън и кръв и въртя очи, зарязала съм я от понеделник насам...

# 2 082
Сам ако е смятал да се раздрънка наляво и надясно, е щял да го направи. Каза го единствено на човека, за когото смята, че има право да знае - Джон.
На Санса подбудите са ми мъгла, защото промълви "Защо точно тя?", което е малко в разрез със загрижеността й за Джон или хората като цяло, но не твърдя, че не я грижа.

# 2 083
На мен ми е едно такова депресарско, даже не ми се коментира пак Данка и Сансита Grinning Гледам Огън и кръв и въртя очи, зарязала съм я от понеделник насам...
Струва ли си? Чудя се, дали да си я купя.

Сансиното why her си беше ревност за мен.

# 2 084
Въпрос - да допуснем - - хипотетично - Че Санса спи, бълува, в този момента влиза слугиня, чува я  как изговоря тайната на Джон и я съобщава на ред други слугини и за пет минути я знае целият ЗХ.
Е, може ли да се има доверие на Санса, ако беше издала неволно тайната?
Пака казвам тайната изобщо не биваше да се пази, при положение че толкова много хора я знаеха.
Ами ако Сам Бънуваше?
Ами ако самият Джон беше издал тайната насън?  на него можехме ли да му имаме доверие?

Щом една тайна се знае от двама души, тя не е никаква тайна

Общи условия

Активация на акаунт