Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 261
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Terra incognita
Точно. Ако ще коментира, може да си направи фалшив профил, но не с името на майка й. Това ми е по- логочно като вариант.

Ако си направи фалшив профил с някое име, тя просто е поредната коментираща предаването. Как ще докаже, че "знае" нещата от първо лице?
Това е така, но все пак си мисля, че не тя. Може и да греша, разбира се.
Относно правописа- и Заро е от старата генерация, ама и той е скаран с пунктуацията.
Майката на Васа и тя беше доста неграмотна.

# 1 876
  • София
Това е така, но все пак си мисля, че не тя. Може и да греша, разбира се.
Относно правописа- и Заро е от старата генерация, ама и той е скаран с пунктоацията.

Напротив, много добре си е с пунктУацията Светозар, когато поиска и не се лигави нарочно. В профила му имаше много правилно написани постове, когато обсъждаше политиката.

# 1 877
  • Terra incognita
Их, Монако, излови ме 😅
Хванах си грешката, ама ти ме изпревари. Знам, че е непростима и едва ли някой ще повярва, че е неволна, но съжалявам. Simple Smile
Задълбаваме в безсмислени спорове.
Ти мислиш, че е Юлия, аз не мисля. Точка.

# 1 878
  • София
VickyTaylor, той "спорът" се получи, защото доводите ти, че е майката не бяха достатъчно правдоподобни. Иначе и на мен не ми се спори. Точка. Simple Smile

# 1 879
  • Terra incognita
Може би и за това имаш доказателства, но няма да ги извадиш Simple Smile
Ти си по конспирациите, доводите ми не са правдоподобни, да, аз само предполагах. Simple Smile

# 1 880
Ох, да идва вториник да видим панаира, че стигне ли се до правипис, пишете я бегАла.

# 1 881
😁 Лошото е, че агонията се засилва. А, Мишо завалията свири на китара на Юля

# 1 882
Стига де. Даже брата да е предложил парите, това не значи, че Юла ще се съгласи. Може да е ревнала, че не харесва Мишо и така. Повечето хора имат ниви, апартамент. Може да и е предложил това, но това значи после да остане без нищо или пък длъжница.Защо? Мишо е възпитано момче. Не е като Жълтите гащи да обяснява, че Таня вече не иска да му масажира простатата. Достатъчно ум има Жълти, мръсни гащи и го прави целенасочено. Иска да и смачка самочувствието. При това тя работи с деца. Иска да я унижи Гадният.Мишо какво толкова прави. Лично аз не бих дала 50000 в нейната ситуация. Чак пък резилът да е за толкова пари.

# 1 883
  • Terra incognita
Резилът си е за нейна сметка. Мишо няма нищо общо.

# 1 884
# 1 885
Ивана може да не е много интелигентна, но определено е в пъти по-тактична от Юлия. Дори бих казала, че е хитра, защото се опитва да лавира и да се държи колкото се може на положение , за да извлече максимума от това , че я дават по телевизията.

# 1 886
Още сте на Юлия. Момичето не харесва Мишо и това е. Смешно ми е, че предвид външността и поведението й /страници има изписани за кусурите й/, няма основание за това, но уви, тя пак не го харесва.

Средата на 19 век, богат мъж, добър католик, посещава редовно публичен дом и после се изповядва. На въпроса защо го прави, жена му е прекрасна, също католичка, той отговаря: Да прекрасна е, обичам я,  роди ми 7 деца, но никога не съм виждал пъпа й. Аз ли съм виновен, че съгрешавам или тя?

# 1 887
Ивана може да не е много интелигентна, но определено е в пъти по-тактична от Юлия. Дори бих казала, че е хитра, защото се опитва да лавира и да се държи колкото се може на положение , за да извлече максимума от това , че я дават по телевизията.
Така е. Но и да отбележим, че Иванчето е влязла с ясната нагласа да си направи реклама, нали, а  кака и Юла и тя не знае за чий е в шоОто.

# 1 888
Между другото - вижте поведението на Мишо и Мерал - едни обикновени момчета, не са престарели, нямат кой знае какъв жизнен опит, не са от жълтите павета, обикновени млади мъже, че и с професии. Никога зад камера не си позволиха да злеподставят или дори да намекнат за някакъв проблем между тях и съпругите им. Сега че те самостоятелно си се изложиха, това е друг въпрос. Но кавалери, възпитани, добронамерени. И сравнете с Жълтьо - ТВ предавания, кандидат за депутат, познава този онзи, с претенции до небето. Обаче безпаричен, безпардонен, мързелив и ЗЛОБЕН подляр! Баш на Таня ли трябваше да натресат подобно чудо на природата?

# 1 889
  • София
,
Средата на 19 век, богат мъж, добър католик, посещава редовно публичен дом и после се изповядва. На въпроса защо го прави, жена му е прекрасна, също католичка, той отговаря: Да прекрасна е, обичам я,  роди ми 7 деца, но никога не съм виждал пъпа й. Аз ли съм виновен, че съгрешавам или тя?
И....
Нищо не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт