Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 614
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 350
Тоя галфон все ще намери от някъде да смуче.

# 1 351
Какъв реставратор  ooooh! ...?
Няколко мелнички - има и стари и много нови, изглеждат еднакво, не можах да видя, неговите от кои са
Скрит текст:
месингови кани /сигурна съм, че са месинг имам подобни/ от този тип
Скрит текст:
уникален сервиз /масово производство/ за вино/ракия от времето на социализма
Скрит текст:
Родопско одеяло, пак от времето на соца, вероятно е проядено от мулци. Таблите на леглото ми се сториха автентични.
Цялото поведение на Таня при този оглед, го приех като добро възпитание, макар, че в погледа и се долови не само разочарование, а потрес. Мисля, че от там, тя започна да мисли как да се измъкне безболезнено и за двамата.

Забравих, пътните врати в Копривщица - каква изработка, глей глей само.  ooooh!

Каква реставрация искат тези месингови и тн съдове освен да ги открадне от нейде си и да им избърше праха?! Иначе голям познавач - голямо гъзурчене около копривщенските вградени канали и порти. Като едното нищо си е спретнал същото в Симеоново.

# 1 352
  • София /Абсурдистан
Момичета, изтървала съм в първите епизоди където са показвали отвътре къщето на Лисо. Търсих и не намерих. Може ли някой да ми даде линк моля?

# 1 353
И да беше издържал месец да се мазни, как щеше да я омае? Къде щяха да живеят? Хайде, месец в апартамента, който им осигуриха, а после? Кой щеше да плаща немалкия наем на жилището, което ще наемат? Кой щеше да купува храна ежедневно? Кой щеше да плаща сметките? Ако отговорът на всички тези въпроси е "Таня" и ако отговорът на въпроса "докога все Таня? е "винаги", няма как да я омае. Не и зряла и разумна жена като нея. За един месец всичко това щеше да лъсне, няма начин. Ако в другата везна е само мазната усмивка и влюбения поглед на Гащопаветников, коя ще да натежи повече? Той успя да вдене явно, че няма шанс.

# 1 354
Таня не е глупав човек, освен това е и с житейски опит и вероятно трудно щеше да я преметне. А и вече се писа, че едно просто сърчване на името му разкрива неговия натюрел в пълен блясък, едва ли не го е направила, в крайна сметка с този човек се кани да остарее. Това, че не са го направили от предаването, оставям без коментар.

Какво точно ще разкрие едно просто сърчване?Едно нищо.Сърчни го и виж какво има за него преди да почне предаването.Участвал в разни телевизии като коментатор, ограбен от имотната мафия и собственик на фондация.Нещо лошо има ли в тези неща?
Стана ми смешен Лисан, като казваше на Таня как на село са ядели от вестници.Веднага си представих той как се храни в замъка в Симеоново върху бели покривки;)))

# 1 355
  • София
biglubo, внимателно подбирай какво пишеш, че си поставен под съмнение. С тази снимка и някои твои стари постове... в полза на "Зарко", както го наричаш. Smiling Imp

# 1 356
Много се смях снощи, как Таня снима и той все ѝ застава пред обектива да го снима и него. Явно кадъра ѝ да стане по-ценен Grinning. Тя на живо не ще да го вижда, какво остава на снимки от хубаво място.

# 1 357
  • София
Много се смях снощи, как Таня снима и той все ѝ застава пред обектива да го снима и него. Явно кадъра ѝ да стане по-ценен Grinning. Тя на живо не ще да го вижда, какво остава на снимки от хубаво място.
Това беше от целенасоченото му поведение с лиготии да "стопи леда". От време на време превключва, че губи далаверата и започва "Да си направим такъв дувар в Симеоново, Съпруго моя и т.н.) После пак обърна палачинката заядливецът мизерен.

# 1 358
  • Terra incognita
Изключително плосък довод от страна на Спондж Боб Жълти гащи- студена и деспотична.
Кое й е сруденото- не знам. Може би, в отговор на неговото бъркане в ушите, тя трябваше да му бърка в носа, защото вече разбрахме от снимките с Баба Меца че това му е ерогенната зона. Тъпо прасе, такова.

# 1 359
  • София
Има позиция консултант, но не гледа етикетите и подрежда стоките в рамките на работното си време т.е. той не работи консултант по НАССР.
Аз отговарям само на твърдението, че не съществува такава позиция. А че Жълтогащов не работи това и по принцип очевидно не работи нищо, съм напълно съгласна.  Peace

# 1 360

Направо. На портрет да го видиш ,шамар да му залющиш, той се забутал в кадър да и остане.

# 1 361
Smiley
Обаче едно не може да му се отрече на Светозар - има стил човека. Жълт часовник, жълти пръстени, жълти зъби, жълти гащи, жълти павета. Всичко му е в тон Joy

Право в десетката! Smiley

# 1 362
...

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 22:30 от Mama_Nana

# 1 363
Тези ценни "антики" мога да се купят от който и да е битак за няколко левчета.
Мога само да съчувствам на дъщерята на Гащопаветников, която ще трябва изцяло да го поеме след някоя и друга година и след неуспешната му реализация на брачния фронт.

# 1 364
  • Terra incognita
Дъщеря му не е длъжна да го гледа. След всичко излъчено, най- много да се откаже чрез Държавен вестник.

Общи условия

Активация на акаунт