Липса на желание за секс от страна на мъжа

• 4 670
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
  • Наблизо
Този да не се е допитвал до Сирената с нейните методи за въздържание?

# 31
Здравейте.
Преди около половин година започнах да излизам с един мъж
Скрит текст:
с 10-тина години по-голям от мен, аз съм на 26, който в началото беше мъжът мечта и не можех да повярвам, че ми се случва. За много кратък период от началото на връзката ни бях убедена, че това е нещото, което съм чакала цял живот. Външно - не беше мой тип, макар че не смятам, че някога съм се придържала към типове. Но начинът ни на общуване надхвърляше всичко, което бях виждала до момента. Говорехме и си пишехме часове наред и веднага се убедих, че мога да му кажа всичко и той да ме разбере. Когато започнахме да излизаме, аз бях леко резервирана, защото тъкмо бях приключила дълга и не особено прекрасна връзка. Той обаче настоятелно ми показваше, че иска да бъде с мен и съм важна за него, та реших да му се доверя и да се впусна в тези взаимоотношения. Малко по-малко се отпуснах и всичко беше приказно. Той правеше всички неща, за които някога съм мечтала.
Аз, разбира се, като една нормална жена постоянно търсех уловката. И уловка наистина имаше. Виждахме се, но много рядко. Неговата професия е такава, че изисква твърде много нощни смени и понякога извънредни часове. Освен това има твърде много работа вкъщи покрай семейството си, за която не ми се навлиза в подробности. Минаваха дни, без да се видим. Аз си мълчах и не казвах нищо в началото, защото смятам, че мъжът трябва да е по-инициативен първите няколко месеца. После обаче тези неща почнаха да ме дразнят много и му казах. Той го прие добре и се съгласи с мен, че е така, при което аз отново бях на крилете на щастието, че толкова добре и бързо се разбираме. Само че срещите ни бяха все кратки, все на бързо, за по едно кафе време. Аз се успокоявах, че още сме в началото и постепенно всичко ще се нареди. Не исках да мрънкам, защото в предишните си връзки винаги бях проявявала недоволство и ревност, а на него му имах абсолютно и пълно доверие.
Започнахме  да се виждаме малко по-често, макар и все вечер след всички други задължения. Направи ми впечатление, че не ме кани у тях, а месеците си минаваха. В началото го виждах като добър знак - има сериозни намерения към мен, не иска да избързваме.
След 2 месеца обаче това взе крайно да ме дразни, защото съм от жените, които обичат секса доста, и в крайна сметка смятах, че връзката ни е достигнала до този етап, в който да го направим. Не бих му казала директно, но го закачах и му правех намеци, които той игнорираше или просто не проявяваше голям интерес към тях.
Минаха се още месеци и все още мъжът до мен не проявяваше инициатива. Само да кажа, че съм с добро телосложение, поддържам се и изглеждам добре, та не смятам, че това е бил проблемът. Реших, че е крайно време, макар и да ме беше срам, да поговорим директно за нещата. Той каза, че няма никакъв проблем с него, нито с мен, просто изчаквал да ме опознае. Аз му казах, че ако все пак има нещо, което го притеснява, е добре да ми сподели, защото това е важно за една връзка. В този момент почнаха обвиненията - била съм си мислела за него, че не искал, че не харесвал секса, отношението му стана леко агресивно. В следващите два дни го усещах леко дръпнат, но нещата продължиха по старому. На третия ден обаче той спря да ме търси и да отговаря на обажданията ми. Писах му да го питам какво се случва и отговори, че в момента, в който съм му казала тези неща, съм го била наранила страшно много и той не искал вече да е с мен. Междудругото от други източници разбрах, че с бившата му приятелка е бил също толкова „инициативен“.
Та се чудя и се мая - на какво може да се дължи това крайно нежелание да прави секс, не съм си мислила досега, че има такива мъже. Дали има начин това да се промени, да се „излекува“? Принципно много ми липсва той и разговорите с него, но пък не бих искала да имам връзка, в която сексът се случва на Нова година и по рождени дни. Дали това, че поставих въпроса директно е единствената причина да ме остави и дали има начин да го отпусна да говори за проблемите си и да ги решим, ако имат решение?
Сигурна ли си, че е мъж?   Smiley
Щото, нали, да излизате няколко месеца, ти да дадеш "заявка", че вече е време за секса, а той да се фръцне обиден, и "наранен страшно много" от факта, че приятелката му го желае и иска секс?
Това и на живо да го видя, няма да го повярвам.
Ако наистина е Мъж, и на Баба Яга ще се навие, ако е стоял месеци без секс.

Ако мъж ми каже, че ужасно съм го наранила, искайки секс от него, хич няма да се чудя и мая каква е причината, направо забравям за съществуването му.
Изобщо не мога и да си представя цял живот да го изнасилвам, за да получа малко ласки и внимание, пък той все да се врътка обидено, че съм нимфоманка....Ай мерси съм!

# 32
Еми как няма да е епидемия като жените станаха толкова активни.Ясно е , че мъжете ще стават все по-пасивни. Щото им се отнема от ръцете основната роля - да завоюват, да постигнат, да спечелят, да обладаят.../и т.н./ жената. Това им е в природата. За да се задейства, обаче тая природа, жената трябва да се държи по определен начин - първо да е винаги загъдчна, да не му изтропа в разговори всичко за себе си, да не е сигурен той тя какво изпитва към него, а не да го гледа с очи пълни с "готова съм - вземи ме! КОГА??!!!", в очите и трябва да има "не си лош, но ще видим...не бъде много сигурен, че ще си ти моя човек". Освен това деята за ВРЪЗКА  светеща в червено май е само в твоята глава. Ти защо реши, че си във връзка? Просто си общуваш с приятна мъжка компания. Той пък може така да гледа на нещата - общува си в приятна женска компания. Приятна, приятна докато не го подгони с КОГААААА???!!!!! ЗАЩООООО??!!!!! Ми излизай и с други мъже. Дай му да разбере, че не е само той НАРОЧЕН. Ако е усетил, че си го възкачила на някакъв въображаем пиедестал може и да се стресне от очакванията към себе си....Имал е неуспешна връзка, опарил се е, иска сега да подходи по-внимателно...
Давам просто една гледна точка, може и да не съм права естествено...може и да има проблем физиологичен или психически, ма ако е така ще си губи ли времето в срещи и приятни разговори ? За какво му е ако си знае, че нещата пак ще опрат до проблема му...не знам, не знам....

# 33
Еми как няма да е епидемия като жените станаха толкова активни.Ясно е , че мъжете ще стават все по-пасивни. Щото им се отнема от ръцете основната роля - да завоюват, да постигнат, да спечелят, да обладаят.../и т.н./ жената. Това им е в природата. За да се задейства, обаче тая природа, жената трябва да се държи по определен начин - първо да е винаги загъдчна, да не му изтропа в разговори всичко за себе си, да не е сигурен той тя какво изпитва към него, а не да го гледа с очи пълни с "готова съм - вземи ме! КОГА??!!!", в очите и трябва да има "не си лош, но ще видим...не бъде много сигурен, че ще си ти моя човек". Освен това деята за ВРЪЗКА  светеща в червено май е само в твоята глава. Ти защо реши, че си във връзка? Просто си общуваш с приятна мъжка компания. Той пък може така да гледа на нещата - общува си в приятна женска компания. Приятна, приятна докато не го подгони с КОГААААА???!!!!! ЗАЩООООО??!!!!! Ми излизай и с други мъже. Дай му да разбере, че не е само той НАРОЧЕН. Ако е усетил, че си го възкачила на някакъв въображаем пиедестал може и да се стресне от очакванията към себе си....Имал е неуспешна връзка, опарил се е, иска сега да подходи по-внимателно...
Давам просто една гледна точка, може и да не съм права естествено...може и да има проблем физиологичен или психически, ма ако е така ще си губи ли времето в срещи и приятни разговори ? За какво му е ако си знае, че нещата пак ще опрат до проблема му...не знам, не знам....

Не съм решила аз, че съм във връзка. В началото на взаимоотношенията ни аз бях отдръпната и въобще не бях сигурна какво е това с него. Даже след първите няколко срещи въобще не бях убедена, че искам следващи. Той го забеляза и ме пита какво мисля, дали искам да излизаме заедно, притеснява ли ме нещо. Казвах му, че ми е приятно да общуваме и не го мисля, пуснала съм се по течението. Той почна да ми дава ясни знаци, че иска връзка, още след първата ни целувка - нееднократно намекваше да си знам, че вече съм с него и нямам право да излизам с други. Постоянно ме питаше дали съм сигурна, дали съм готова да бъда с него, заради професията му. Настояваше доста. Не е като аз да съм си я измислила тази връзка. В един момент обаче това, което ми даваше, на мен не ми беше достатъчно и се чувствах все едно ме държи вързана за него, но не отговаря на моите възгледи за една нормална връзка. Затова почнах да задавам въпроси (и вероятно да го притискам).

# 34
Мда, важни уточнения, които никак не са в негова полза. Нямаш право да излизаш с други??!!! Да си говориш и пиеш кафе с тях??!! На какво оснвание може да изисква подобно нещо от теб?! Та той още не е никой в живота ти?! Психар значи. Комплексар, който компенсира някои дефицити с доказателство, че е омаял жената и понататък не му е интересно. Това е човек, който не търси връзка, близост, жена, това е човек, който търси да си начеше егото, че е харесван. Трябвало е да ти светне червената лампа още в момента в който ти е "забранил" да се срещаш с други на база една целувка и няколко разговора. А ти си приела. Да си НЕГОВА.  А на него това му е било достатъчно. Щото друго не може.

# 35
  • Sofia
Колкото повече го описваш, толкова повече се убеждавам, че трябва да бягаш надалеч от това чудо.

# 36
Мда, важни уточнения, които никак не са в негова полза. Нямаш право да излизаш с други??!!! Да си говориш и пиеш кафе с тях??!! На какво оснвание може да изисква подобно нещо от теб?! Та той още не е никой в живота ти?! Психар значи. Комплексар, който компенсира някои дефицити с доказателство, че е омаял жената и понататък не му е интересно. Това е човек, който не търси връзка, близост, жена, това е човек, който търси да си начеше егото, че е харесван. Трябвало е да ти светне червената лампа още в момента в който ти е "забранил" да се срещаш с други на база една целувка и няколко разговора. А ти си приела. Да си НЕГОВА.  А на него това му е било достатъчно. Щото друго не може.

Червените лампи ми светеха доста отдавна, но явно аз съм създадена така да вярвам в доброто у хората и да се надявам, че може да ми се случи нещо като по филмите. Той още на първите ни няколко разговора обясняваше колко е влюбен в мен, как веднага съм го впечатлила, колко съм различна от другите. От време на време му пусках някои чисто женски изпити, които не преминаваше и думите му се оказваха само въздух под налягане.
Много пъти сме говорили за ревността и се бяхме разбрали, че такива неща между нас няма да има. Той беше казвал, че не е такъв въобще. А не веднъж ми е правил проблем за някакви дребни неща като харесана снимка във Фейсбук, или че някой приятел ми се бил обадил (в случая ставаше въпрос за човек, с когото сме приятели от 10 години, той си има жена и т.н.)

Това е много вярно, че се опитва да си начеше егото, защото многократно ми е обяснявал колко много му пишат и го искат, и, ако съм си помислила да го оставя, 2 часа по-късно щял да има нова жена до себе си.

# 37
  • Sofia
Типилно поведение на тежък комплексар. Не само да бягаш, ами и да почерпиш, че си се отървала преди да е станало късно.

# 38
  • ...на безопасно
Бе, как връзка без секс? Че то това е първосигналното обвързващо мъж с жена.
А, ти, млада жена, доброволно да се лишиш от най- голямото удоволствие?
Я, беж крачета....

# 39
Първото нещо което ми хрумна, че е импотентен. Аз горе-долу имам същият проблем. С малка разлика, че ние живеем заедно и все още не сме консумирали връзката си. Но някак започна да не ми пука и като цяло за себе си знам, че нещата явно няма да ги бъде. Може би, твоят човек наистина има проблем, може да му е малък и да се притеснява или да има здравословен проблем. Но по-принцип някой решили, че не те иска, няма смисъл да продължаваш. Мисля, че тук съдбата се е намесила и ти казва...че щом един мъж не те желае, не е бил твоя мъж. Simple Smile
Удобно ли е да попитам какъв е проблемът на вашия човек?

Моят проблем, е че съм със Асексуален мъж, не е правил секс от две години и може да не прави, това не му е проблем. Не изпитва потребност от това.

# 40
  • София
Как разбрахте, че е асексуален? В смисъл, той ли ви призна?

# 41

Моят проблем, е че съм със Асексуален мъж, не е правил секс от две години и може да не прави, това не му е проблем. Не изпитва потребност от това.

А на вас как ви се отразява това? Аз лично не мисля, че бих могла да издържа, колкото и да го харесвам.
Мисля си, че и той има същия проблем, но не го е признал пред себе си. Иначе защо да избяга веднага, след като му казах, че аз не бих могла да имам връзка с мъж, който не обича секса.

# 42
Как разбрахте, че е асексуален? В смисъл, той ли ви призна?

Да Simple Smile

# 43
Е добре се как живееш с такъв мъж? Това не те ли натоварва адски много? Не се ли отразява на връзката? Не искаш ли да имаш деца един ден?

# 44
С моя сме си говорили на темата за децата и той каза, че иска само едно дете, даже можел и без. Което пък отключи темата за секса. Защото все пак нали трябва да се прави секс, за да има деца.

Общи условия

Активация на акаунт