Какъв прах за пране ползвате?

• 11 302
  • 166
  •   1
Отговори
# 135
Мами,какъв прах и омекотител да използвам за новородено бебче?

# 136
Купувам Ариел, Персил и Бонукс.

# 137
Сано Максима - израелски и такъв омекотител

# 138
След две години издирване най-накрая си купих течен Ариел  Praynig Дано да е толкова добър колкото го описват  Laughing

# 139
Persil Sensitive - за малкия
 Ariel или Tide - за нас

# 140
ive1ina, все си мисля, че няма никакво значение. и двете се разтварят във вода, а и са си все химия. опитвам се да изредя всички марки прахове, но някои тук просто не могат да бъдат издирени. не се чуди ролкова   jumpuu

# 141
Аз от скоро използвам Апта, просто невероятен прах, изпра ми петна от Каралгол, направо останах изумена .

# 142
ммм, супер, гръцкият Персил постигна същото, но излиза златен и реших да не тормозя майка. исках да си купя Апта, но продавачката ми каза, че уж бил икономичен, защото се слага по малко, но нейна клиентка се оплакала, че чаршафите й изтънели и част от тях се скъсали. май в нашата страна няма нищо като свят!

# 143
За бебка- САНО мАКСИмА Peace
За нас- бОНУКС или ПЕрСИл

# 144
  • София, Хаджи Димитър
Sano и за бебето и за нас.Много съм доволна  и наистина е икономичен.

# 145
Бонукс, доволна съм

# 146
Най-накрая си намерих течен Ариел, има ли майки ,които го ползват и доволни ли сте. Другият ми въпрос е по колко слагате от него?

# 147
А прали ли сте със студена вода с ARIEL? Това нов вид прах ли е или е пореден рекламен трик?

# 148
  • София
Ползвам Sano - вариантите за цветно, а наскоро взех и за черни друхи, също и Apta. Много съм доволна и от двата, по-икономични са и изпират много добре.

# 149
Само и единствено DERO Surf 2 in 1 с балсам.Много съм доволна,а и  дрехите ми са мекички и ужаят страхотно Peaceмалко като реклама стана Embarassed

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 15:38 от Бебина

Общи условия

Активация на акаунт