Мъже, какво в жените или в тяхното поведение ви кара да ги обичате по-силно?

• 8 844
  • 164
  •   1
Отговори
# 30
В същото време, ако смогваш на количеството, от което мъжът има нужда, ако го показваш ентусиазъм, ако си склонна към разнообразие и експерименти, мъжът става като глина в ръцете ти.  Mr. Green

Единствено секс не е достатъчен. Трябва и да го храниш. И да не мрънкаш много. Но сексът е задължителен и най-важен. За мъжете.
Амин !

Всичко това явно не винаги е достатъчно за съжаление.
За количеството - хмх, смогвам и на повече, и ентусиазъм има...
И не мрънкам, и го храня Wink, ама явно това не стига.
Отсвири ме оня ден - близостта му била в повече. Sad Гадно е.

Какво искат мъжете? Не знам.

# 31
Какви фактори в една връзка биха изкарали най-доброто от мен и би ме накарало да обичам по-силно:

- емоционална интелигентност - липсата на скандали, битовизми, обсебване, истерия, паника, манипулативност, мазнене и  ревност за мен е основата

- самостоятелност - взаимното доверие и уважаване на личното пространство с времето водят до по-силни чувства. Също така ме впечатляват работещи жени за сметка на тези с домакинския манталитет.

- външен вид - за мен е добре да виждам, че партньорката ми полага поне минимални грижи за своя естествен сексапил

- общи хобита - няколко общи занимания са достатъчни да се избяга от рутината, включвам тук и редовен секс и пътувания. Формирането на общи спомени е нещо страхотно.

- социална адекватност - дипломатичност с общите приятели, прилично поведение на обществени места, уважение към другите живи същества. Да видиш, че партньорът ти е човечен е нещо, което много може да ме трогне много.

# 32
Я, един мъж сложи секса чак на четвърто място..Wink
 bouquet

# 33
  • София
Какви фактори в една връзка биха изкарали най-доброто от мен и би ме накарало да обичам по-силно:

- емоционална интелигентност - липсата на скандали, битовизми, обсебване, истерия, паника, манипулативност, мазнене и  ревност за мен е основата

- самостоятелност - взаимното доверие и уважаване на личното пространство с времето водят до по-силни чувства. Също така ме впечатляват работещи жени за сметка на тези с домакинския манталитет.

- външен вид - за мен е добре да виждам, че партньорката ми полага поне минимални грижи за своя естествен сексапил

- общи хобита - няколко общи занимания са достатъчни да се избяга от рутината, включвам тук и редовен секс и пътувания. Формирането на общи спомени е нещо страхотно.

- социална адекватност - дипломатичност с общите приятели, прилично поведение на обществени места, уважение към другите живи същества. Да видиш, че партньорът ти е човечен е нещо, което много може да ме трогне много.
Много добре казано.
Ако трябваше да изброя какво ме кара да обичам и уважавам един мъж още повече, бих написала същото. Плюс: да е отговорен, грижовен баща. Не от типа, който само носи пари, а който наистина се интересува от децата си и обича да е с тях.

# 34
Да ви е хрумвало, че може вас да са ви лъгали?)
Имам предвид онези, които наблягат на това как заради секса изневеряват?))

# 35
Да ви е хрумвало, че може вас да са ви лъгали?)
Имам предвид онези, които наблягат на това как заради секса изневеряват?))

какво имаш предвид

# 36
Ооо, мина метлата.

# 37
Че и на мигли да го правиш и триразово  на ден и навсякъде - не го ли гледаш с истинско обожание/възхищение, той пак може да отиде заради това при друга..)

# 38
  • Street of Dreams
казват, че жената се влюбвала след първия секс Simple Smile

Aз мисля, че точно мъжете тогава се влюбват Simple Smile

# 39
Кореспондират ми възгледите с тези на bratan, затова няма да съм многословен. Той я е свършил тази работа Simple Smile.

Angel_wing, мисля че колегата има предвид не, че сексът е на еди си кое място, а че по-скоро е следствие и естествено продължение на "обичането", което пък идва от първите впечатления, химията, пеперудите и интеракцията след това. А иначе "обичта", "любовта" са много по-широки понятия, за мен поне, и идват по-късно във връзката, като измеренията им са дори в най-малките жестове, отношение, уважение, ценене и разбиране на личността до теб Wink.
Точно така - личност, не половинки, третинки Laughing.

Таис, не мога да си представя да бъда от типа "хвърлям парите". Точно обратното - максимално ще искам да прекарвам време с домочадието. Не ги разбирам тези мъже, и им се чудя за какво са създавали семейства изобщо.
Семейството е - отговорност, делегиране, сговор, целта е щастие по възможност, смисъл, изпълнен пълноценен живот.

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 02:21 от FragranceFanatic

# 40
Страхотна тема. Много ми харесаха постовете на мъжете в тази тема, много на място. Подаръкът с  фланелка на любимия отвор, нескопосаната но направена с любов мусака /само не разбрах защо е бъдеща бивша при това положение/, и точното изреждане на предпоставките за хормония и обич на bratan, заслужава си да се прочетат от повече жени.

# 41
Нескопосаната мусака. Таквиз жертви - аре, няма нужда.

# 42
  • Sofia
Че и на мигли да го правиш и триразово  на ден и навсякъде - не го ли гледаш с истинско обожание/възхищение, той пак може да отиде заради това при друга..)
Отиването при друга може да се дължи на много различни причини  и не всички са свързани със законната половинка. Има причини, които изобщо не зависят от нея. Има мъже, които колкото и да обичат жена си, ако ще да е най-перфектната на света, пак имат нужда от разнообразие. Ключът е различното и чуждото, а не че "другата" е по-хубава или по-добра. Може дори да е по-грозна или по-стара и пак да е по-интересна само защото е нещо различно. И това важи за повечето мъже според мен. Вероятно не за всички, но за повечето. Всъщност и за много от жените също важи.
А гледането с обожание, ако е прекалено явно, е нож с две остриета. Да, гали егото, а мъжкото его трябва да се гали. Обаче понякога може да е много досадно. И да го накара да ти се качи на главата с всички последствия от това.

# 43
Абсолютни клишета. Всеки мъж се привлича и привързва към дадена жена, в следствие на собствените си емоционални дефицити, мислейки ги за изисквания. Същото важи и за жените. Някои мъже харесват независими жени, други харесват слаби, които да обгрижват и да се чувстват като спасители. Ако трябва да давам личен пример - пръстта не съм си мърдала за никой от бившите ми, не обичам да се съобразявам с никой, държа винаги да става на моето, всичко винаги се върти около мен, рядко проявявам дори елементарна загриженост към чужди проблеми, секс правя доста, но е имало и периоди, в които не ми е било до това известно време, нито са ми изневерявали, нито са обичали по-малко. Аз и моите казуси винаги сме на първо място и партньорът ми се очаква да живее заради мен. Обичали са ме много, обичат ме и в момента, предлагали са ми и брак, повечето ми връзки съм ги приключвала аз. Обяснение нямам

# 44
Скрит текст:
Отиването при друга може да се дължи на много различни причини  и не всички са свързани със законната половинка. Има причини, които изобщо не зависят от нея.
Има мъже, които колкото и да обичат жена си, ако ще да е най-перфектната на света, пак имат нужда от разнообразие. Ключът е различното и чуждото,
Скрит текст:
а не че "другата" е по-хубава или по-добра. Може дори да е по-грозна или по-стара и пак да е по-интересна само защото е нещо различно. И това важи за повечето мъже според мен. Вероятно не за всички, но за повечето. Всъщност и за много от жените също важи.
А гледането с обожание, ако е прекалено явно, е нож с две остриета. Да, гали егото, а мъжкото его трябва да се гали. Обаче понякога може да е много досадно. И да го накара да ти се качи на главата с всички последствия от това.
Честно казано, това винаги ми се е струвало пунта мара, оправдание за наивници.
Естествено, че такива мъже-вечните кръшкачи, не обичат жена си.Те не обичат никого, освен себе си.
Но са ловки манипулатори.Ако заявят директно "Не те обичам, не ме кефиш вече, искам си ергенския живот навън, и ти-като уют у дома!", колко жени ще се съгласят и ще стоят в такава връзка?
Най-лесно е да заемат позиция "Аз много обичам жена си, ама ...имам нужда от чужди тела!".
Издиша.Откъдето и да го погледнеш.

Общи условия

Активация на акаунт