Мъже, какво в жените или в тяхното поведение ви кара да ги обичате по-силно?

• 8 860
  • 164
  •   1
Отговори
# 90
Савина, на мнението на Краси съм. Според мен това се получава при теб заради нестабилния брак. Няма значение как е в едни периоди, как в други, ти някак си с единия крак извън брака. Не знам дали съм права, така ми изглежда на мен. Между другото при мен е доста подобно положението, но никакъв интерес нямам към други мъже, хич, абсолютно, не искам и да си помислям. Когато сме сравнително ОК с ММ, както и когато сме скарани. Само като си помисля и се потрисам.

Хм, и аз имах един такъв - остана си на ниво ухажор. Бях самотна майка със сина ми, тогава на 5. Беше се юрнал да ми помага, това щял да направи, онова. Доста покровителствено се държеше, изобщо не ми хареса. Не като с жена, като с някакъв инвалид. Бррр.

Последна редакция: вт, 21 май 2019, 16:56 от Анонимен

# 91
  • София
Може да няма мачкане и токсичност, аман от токсикология вече, а другият да има потребности да живее в такава връзка.
Къде е проблемът, освен в недоволството на страничния?
Има, като казваш на половинката си, че харесваш други типове мъжко тяло и тя хукне да се наглася, значи има мачкане някъде по веригата, за да се получи това, вместо да ти тегли една. А после те награждава със закуска, на което ти казваш, че не щеш деца, щото не искаш другият да обръща внимание на детето, вместо на теб, а детето е само гадно средство за разваляне на фигурата. После влизаш и се хвалиш как нямаш грам чувство към хората, с които се ч*каш и имаш връзка, че и се гордееш с това.
Разбира се, че е токсично не, ами психопатно. И такива хора трябва да бъдат зазидани някъде, не да ходят измежду нормалните, че и да дават съвети по форумите. Блякс. Няма нищо общо с възрастта, а с грозна същност. Другият очевидно има потребност да живее така, разбира се. В един момент согурно ще се усети, че живее с вампир, който се хвали по форумите, че гледа дефицитите, за да се вкопчи в някого- да й слугува и да я издържа.
Много са ми противни включванията откровено отровни хора по общочовешки теми, касаещи чувства и любов.

# 92
  • Street of Dreams
Това са нещата от живота и това е история, стара като света - на доминантния и пасивния, взимащия и даващия. Не виждам защо някой да не се включва с нещо, което всички знаем, че го има. Нито съм видяла въпросното момиче да дава съвети, само собствени констатации.

# 93
социалната среда и отношенията са аспект, в който е почти невъзможно да се влияе отстрани. Колкото и да го повтаряме, тя и той ще си живеят така, както и докогато искат/могат да го правят.
Докато той не дойде да се оплаче, за мен всичко е ок Simple Smile
За да дадеш обективно мнение трябва да можеш да излезеш отвъд представите си за собствения живот.

# 94
Не е луд който яде зелника. Много малко са хората на които ще им се подложиш /ще им сложиш зелника под носа/ и те няма да се възползват от морални или човешки съображения.

# 95
  • Street of Dreams
Не е само това - има хора, които просто изпитват нужда да се раздават.

Има и такива, които изпитват нужда да се унижават.

Има и по-големи екстремности.

И за всичко се намират правилните хора.

Докато нещата са на доброволни начала, не е наша работа.

# 96
  • София
Не е луд който яде зелника. Много малко са хората на които ще им се подложиш /ще им сложиш зелника под носа/ и те няма да се възползват от морални или човешки съображения.
Не съм съгласна Simple Smile Всеки от нас е имал някога възможност да се възползва от хора по един или друг начин и смятам, че не са точно малцинство тези, които са отказали. Simple Smile Както и да е, мисълта ми беше, че отношения, в които има перманентни роли на даващ и взимащ, не са любовни, а в заглавието се пита за обичта.

# 97
Защо да не са? Защо трябва по твоя аршин да мерим, има си хора, за които са.

# 98
  • София
Не е мой, общоприет санитарен минимум е. Човек, когото не зачиташ, използваш и не те интересуват тревогите му, а искаш всичко да се върти около теб, не го обичаш. Laughing
Няма нужда да изпадаме в релативизъм, за да оправдаваме девиации.

# 99
Приеми, че много хора живеят под санитарния минимум и даже са доволни.
Същинските проблеми настават, когато дефицитите не са компенсирани по никакъв начин. И за двамата, в случая.

# 100
Аз мисля, че даващ и вземащ  няма как да няма в любовните отношения. Въпросът е да е двустранно - всеки дава и съответно всеки взима.

# 101
  • София
Затова написах перманентна роля- единият все даващ, другият- все взимащ. Тревогите на единия са важни, на другия- не, същото с желанията и винаги става, както единият поиска, за почти всичко.
Това е емоционално робство.

# 102
OnDiNe_ , oт учебник по психология ли ги изкопа тези глупости. Никой не прави нищо без конкретна причина. Да не си мислите, че ако вие бяхте попаднали на мъжа на Alexa и вас щеше да третира като принцеси. Намерил е нещо в нея, което му е важно и което едва ли всяка от от улицата притежава. И това ти гарантирам, че не егоизма и нарцисизма.  И аз обичам да служа на хората, но в никакъв случай не бих се раздавала за всеки, само щото обичам да се раздавам. Раздавам се на определени избрани от мен - избрани поради конкретни причини - за всички останали не ми дреме.

# 103
  • София
Точно заради егоизма е. И ти не би се раздавала за добряк, който си гледа семейството, а се раздаваш за мъжа ти, който си готви за себе си и дели децата, като си се самоубедила колко е ценен.

# 104
Skrekkelig, като ти чета последните постове, как настойчиво питаш какво крие Алекса и какво дава се сещам за себе си преди много години, когато гледайки как всички хора уверено крачат насам натам и преследват някакви цели бях убедена, че всички знаят нещо, което аз не знам и никой не иска да ми го каже. Някаква тайна. Бях убедена, че няма как да е иначе. Как може да са така уверени ако не знаят нещо, което да ги движи. Бях им сърдита на хората, че не ми казват тайната. Хахахах...години по-късно разбрах, че никой нищо не знае и няма никаква тайна...Та и сега всички тука ти казваме, че въпросното момиче няма тайна с която да държи този мъж. Дори самата тя го каза - хората се съират на база дефицитите си. Ами просто тя има в повече от това, което той никак няма и това е ...айде да го нарека егоизма, макар че мразя тая дума. Покрай егоизма обаче вървят и много други екстри. Тези хора обикновено са с много по-ярка индивидуалност и много по-мощна енергетика именно поради самия факт, че не хабят енергия напразно. И за някого може да е изключително зареждащо да стои до такъв човек защото се заразява и той и става по-жизнен. Е такива неща са, а не че тя има някакъв чалъм или специална екстра.

Общи условия

Активация на акаунт